Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 18.: a Szüzek megszabadulnak a terheiktől, a Vízöntők komoly feladatot kapnak

Napi horoszkóp április 18.: a Szüzek megszabadulnak a terheiktől, a Vízöntők komoly feladatot kapnak
A nap cikke

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 18.

KOS (március 21-április 20)

Kellemetlenül kínos szituáció adódik, amiben te is nyakig benne vagy. Próbáld tisztázni a helyzetet, mielőtt még nagyobb galiba lesz belőle, és akkor még nehezebb lesz kimásznod a kalamajkából! A helyzet nem reménytelen, s azért vállald csupán a felelősséget, amit te követtél el, és tegyél meg mindent, hogy kijavíthasd a hibát! Minden jó valamire, most megtanultad, hogy mit ne kövess el legközelebb!

BIKA (április 21-május 20)

Nagyon intenzíven dolgozol, semmi nem hagy kizökkenteni, hisz minél előbb végezni szeretnél, mielőbb túl akarsz lenni a rád bízott feladaton a hosszú hétvége előtt. A nagy kapkodásban és oda nem figyelésben azonban egyre nagyobb az esélyed, hogy hibázz, s ha ez tényleg megtörténik, az le fogja lassítani a munkafolyamatot, és annál lassabban jön majd az eredmény is. Érdemesebb tehát koncentrálni, a részletekbe is ügyelve dolgozni, mert így lehet ugyan, hogy tovább tart majd munka, de annál nagyobb elismerést vívhatsz ki a feletteseidtől.

IKREK (május 21-június 21)

Túl nagy feladatot bíztak rád, amiről menet közben kellett belátnod, hogy meghaladja képességeidet. Ettől rosszul érzed magad, hisz többet néztél ki magadból. Ne csüggedj azonban, magadhoz képest a legjobb formádat hoztad, a maximumot nyújtottad, nincs okod a csalódottságra. Legközelebb majd jobban sikerül, a hegymászóknak sem kell elsőre csúcsot támadniuk. Felmérted a tudásodat, az erődet, megtanultál tartalékolni, így most már kellő tapasztalatod van a következő megmérettetéshez! Csak így tovább!

RÁK (június 22-július 22)

Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz az út, amelyen elindultál, te mégis valamiért úgy döntöttél, nekivágsz. Nyilvánvalóan azt is tudtad, hogy számtalan akadály lesz előtted, azt is, hogy rosszul is járhatsz, de mégis elindultál. Ha pedig már így döntöttél, tarts ki és bizonyítsd be a kételkedőknek, hogy nem vagy annyira meggondolatlan, hogy "hűbele" Balázs módjára fejest ugorj, a víz nélküli medencébe. Igen is megvolt rá az okod, hogy így dönts és amennyiben elhasalsz, neked kell majd a saját vérző sebeid árán megtanulnod, hogy máskor kétszer meggondold a dolgot, mielőtt egyszer nekivágsz. De a tapasztalat mégis a tiéd, nem másoké. Csak ezt tartsd szem előtt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Eljött a megfelelő alkalom, amikor lehetőséget kapsz arra, hogy bebizonyítsd, nem hiába dolgoztál valamiért, nem hiába fáradoztál annyit, most megmutathatod a kreativitásod és a tehetséged. Ügyelj azonban arra, hogy ne vidd túlzásba, próbálj szerény maradni, mert a nagyképűség sehova nem vezet, maximum arra, hogy ellened fordulnak. A benned lévő tudás nem azt jelenti, hogy magasabb fokon állsz azon a bizonyos létrán, inkább arra fordítsd az energiáid, hogy másoknak segíts eljutni ugyanerre a szintre. Oszd meg, ami benned van!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kezdesz fáradni és beleunni a teherhordó serpa szerepébe. Te vállaltad ugyanis a többiek terhét annak érdekében, hogy biztonsággal és akadálymentesen feljussanak a hegycsúcsra. Ez azonban érzed, nem biztos, hogy okos ötlet volt, hisz a Te erőd is véges, jelenleg nem érzed, hogy megfelelő fizikai állapotban vagy ahhoz, hogy ilyesfajta súlyokat a válladon cipelj. Elég a magad terhe, ne akarj mások zsákja alatt összerogyni, még azelőtt vedd le magadról és add át nekik, mielőtt végleg le kell mondanod a csúcstámadásról! Nyugodj meg, meg fogják érteni ők is!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan szituációban találod magad, amelyhez ugyan semmi közöd, mégis heves érzelmi reakciót vált ki belőled. Bármennyire is ragad el a hév, igyekezz uralkodni magadon, hisz a hirtelen felindulást még meg is bánhatod. Épp ezért ne akarj a helyszínen igazságot tenni, pláne ne akard az orrod beleütni olyasmibe, amivel köszönő viszonyban sem vagy! Hagyd meg másnak az igazságosztó szerepét, hidd el,ez esetben sokkal bölcsebben teszed, ha megtartod a véleményed!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Túlteng benned a feszültség, úgy érzed, le kell vezetned valahogy. Légy azonban óvatos, bármennyire is a plafonon vagy, ne a környezetedben élőkön ereszd le a fáradt olajat! Vagy keress valami olyan elfoglaltságot, ami energia leadással jár, vagy egyszerűen zárkózz el a külvilágtól annak érdekében, hogy még véletlenül se ütközz bele, semmi olyan szituációba, ahol akaratlanul is megbánthatsz valakit! A feszültség levezetésének leghatékonyabb módja a sport, keress valami sportolási lehetőséget, hogy következmények nélkül adhasd ki, ami benned van!

NYILAS (november 23-december 21)

Eddig ültél a babérjaidon, arra várva, majd csak történik valami, ami megoldja a jelenlegi helyzetet úgy, hogy neked nem kell egy másodpercig sem közreműködni benne. Mivel azonban semmi változás nem látszik a horizonton, önmagától garantáltan nem fog megoldódni a helyzet. Neked kell összeszedned magad, elhatároznod, mit és hogyan fogsz csinálni, mert úgy semmi nem fog történni, hogy csupán egy helyben toporogsz. Hidd el, csupán elindulni nehéz, ha rálépsz az útra, onnantól már zökkenőmentesen halad minden magától.

BAK (december 22-január 20)

Lassan jön a hosszú hétvége, melyet már nagyon vártál, az utóbbi időben gyakorlatilag ez tartotta benned a lelket, úgy érzed ugyanis, hogy borzasztóan ki vagy merülve. Szerencsére nem terveztél pihenésen és passzív kikapcsolódáson kívül semmiféle megterhelő programot, így amennyiben sikerül ma minden halaszthatatlan teendőt végére pontot tenned, nyugodtan add át magad a hétvégének. Dekoráld a lakást, hívd át a barátnőidet, kapcsolódj ki a szerelmeddel és élvezd a szabadságot. Az is nagyon sokat fog jelenteni, ha csak egyszerűn fekszel a kanapén és semmi komolyságon nem jár a fejed!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bár komoly dolgot bíznak rád, nem vagy biztos benne, hogy alkalmas vagy rá és el tudod úgy végezni a feladatot, hogy ne csússzon semmi hézag az eredménybe. Ezzel a hozzáállással azonban semmi másra nem számíthatsz, csak is hasra esésre és mély sebekre. Ha azonban hiszel abban, hogy elegendő tudással és tapasztalattal bírsz a rád bízott munka elvégzéséhez, rögtön nem is fog olyannyira megmászhatatlanul magasnak tűnni a hegy. Csak szedd össze magad, légy magabiztos, hisz ha nem tudnák rólad, hogy alkalmas vagy, nem bíztak volna rád semmit.

HALAK (február 20-március 20)

Elvonja a figyelmed valami, aminek jelen pillanatban nincsen túl nagy jelentősége ugyan, mégis valami oknál fogva magával ragad és egyfolytában ezen jár az eszed. Emiatt azonban nem tudsz minőségi munkát kiadni a kezedből, nem tudsz arra összpontosítani, amit jelenleg csinálsz. Próbálj valahogy elvonatkoztatni, mindent végezz el és akkor engedd szabadjára a gondolataid, ha már nem terhel semmifajta munka.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

A rák 4 korai jele, amit sokan nem ismernek: az ujjak és a tenyér változása is figyelmeztető tünet

Összegyűjtöttük a rák korai jeleit, amelyekre sokkal jobban oda kéne figyelnünk, mint eddig.

Kép

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.

Kép

Hivatalos: Őt tartják jelen pillanatban a legutálatosabb hírességnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

Íme 2024 legutáltabb sztárjainak listája, több mint százezer szavazat! Egy-két neven még mi is meglepődtünk...

Kép

Azahriah régebben Paul Street néven volt ismert a netezőknek: 7 hátborzongató téma, amiről az énekes videót csinált, mielőtt híres lett

Üstökösként csapott be a hazai zenei életbe, ám Baukó Attila nem a semmiből jött, Youtuberként korábban is elismert volt.

Kép

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.

Kép

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!