Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 16.: az Ikreknek időnként pihenésre van szükségük, a Nyilasoknak érdemes tudatosabban gondolkodniuk

Napi horoszkóp április 16.: az Ikreknek időnként pihenésre van szükségük, a Nyilasoknak érdemes tudatosabban gondolkodniuk
A nap cikke

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek mesébe illő fordulatot vesz az élete április 25-e után: valóra válik a legnagyobb álmuk!

Április 25-e után igazi csodák várhatóak!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

Sokat változtak: így néznek ki a Bűbájos boszorkák sztárjai napjainkban

Hiába telt el 26 év, mai napig szívesen emlékeznek vissza a sorozatra. Mutatjuk, mit csinálnak azóta a Bűbájos boszorkák sztárjai, hogy a legutolsó rész is megérkezett a tévébe.

Facebook
Twitter
Pinterest
A húsvéti készülődésben se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 16.

KOS (március 21-április 20)

A hosszú hétvége második napján olyasféle program kínálkozik, amely kissé kiszakít a monotóniából, amely nem az a mindennapi kihívás, ahol a megszokott módon csukott szemmel is végig tudsz menni az akadálypályán. Ez az a kaland, amelyre sosem lehet eléggé felkészülni, ám ezt egy cseppet sem bánod, hisz pontosan tudod, hogy másképp nem tudsz élményeket gyűjteni. Igen, van némi veszély a dologban, de ma már bármibe vágja az ember a fejszét, mindennek van kockázata. Ne feledd: aki mer, az nyer!

BIKA (április 21-május 20)

Epedve várod a híreket egy bizonyos üggyel kapcsolatban, egyelőre azonban úgy néz ki, megállt a folyamat és ez téged rendkívüli módon frusztrál. Nincs ugyanis türelmed, épp ezért sürgeted a folyamatot, hisz régen készen állsz a továbblépésre. Most azonban nincsen más választásod, mint kitartani, elterelni a gondolataidat, ez ugyanis nem a rohanás pillanata, épp ezért igyekezz mantrázni magadban, hogy mindennek eljön az ideje. Hidd el, a rohanásnak általában orra esés a vége!

IKREK (május 21-június 21)

Hajlamos vagy túlhajszolni magad, ha egy számodra fontos célt kitűzöl, az utolsó szuszt is kihajtod annak érdekében, hogy sikerként könyveld el a felmutatott eredményt, ez pedig lassan felőröl fizikailag. Igyekezz a nagy vesszőfutásban lehetőséget teremteni magadnak arra, hogy kikapcsolódj, hogy lelkileg is feltöltődj és kipihend magad. Amennyiben ugyanis a végkimerülésig rohansz, abban az esetben az utolsó métereken fog elfogyni az energiád, ezt mindenképp mérlegeld!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmi miatt bosszankodsz, amely nem rajtad múlt ugyan, de másnak köszönhetően neked okoz most álmatlan éjszakákat. Mivel az egész hétvégét nem szeretnéd tönkretenni azzal, hogy folyamatosan egy dolgon rágódsz, ezért gyorsan rázd meg magad és lépj túl az egészen, hisz nem neked kell a Világ terhét a hátadon cipelned! Olyasmivel foglalkozz, amiről úgy gondolod, megéri bármennyi energiát belefektetni, ne folyton a teljesíthetetlen küldetéseket hajtsd, hisz neked is szükséged van a sikerélményekre!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Gyakran esel bele abba a hibába, hogy nem tartasz prioritási sorrendet az életedben, sokszor másokat előbbre helyezel, mint a hozzád közelállókat, ez pedig csalódást okoz a szeretteidnek. Annak érdekében tehát, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe, mindenképp szelektálnod kell, hisz másképp nem fogsz tudni kiküszöbölni felesleges vitákat lépten-nyomon. Mérlegelj, hogy ki a fontosabb, kiért mekkora pocsolyákat lépnél át és ki az, aki ezt érted is megtenné. Lehet, hogy van abban valami, amiért reklamálnak? Tegyél érte, hogy ne lehessen oka senkinek a szemedre vetni semmit!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki eszközként igyekszik használni a sikerei eléréséhez, mely sikereknek bizony te is szerves része lehetsz, az illető azonban abszolút megfeledkezik rólad és ugyan semmiféle hálát nem vársz cserébe, de kissé felháborít az, hogy se szó, se beszéd hátrahagyna, mintha az elért eredményhez semmi közöd nem lenne. Nem kell csendben maradnod, nyugodtan adj hangot a véleményednek, ne titkold a felháborodásod, arra azonban ügyelj, hogy az általad használt hangnem és stílus miatt ne neked kelljen bocsánatot kérned. Nem kell hagynod, hogy elnyomjanak, hogy egyszerűen semmisnek tekintsenek, azt azonban már most megfogadhatod, hogy a jövőben sokkal óvatosabban segítesz az ilyen embereknek!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Rengeteg energiát fektettél egy számodra fontos ügybe, ám csalódottan veszed tudomásul, hogy abszolút nem térül meg a dolog. Ennek okán azon rágódsz folyamatosan, hogy vajon hol ronthattad el, miként alakult így az eredmény, ám akárhogy csűrös-csavarod a dolgot, rá kell jönnöd, hogy rajtad bizony nem múlt semmi. Minden tőled telhetőt megtettél, tiszta lelkiismerettel tetted tehát le a végeredményt az asztalra. Fogadd tehát el, hogy nem mindig tudsz befolyással lenni arra, hogy miként alakulnak a dolgok, de ne is ezzel foglalkozz, ha kiadtad magadból ugyanis a maximumot, akkor lelkiismeret furdalás nélkül léphetsz tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy számodra fontos személlyel kapcsolatban vársz híreket, hosszú ideje nem tudod ugyanis, hogy mi történik vele, épp ezért minden követ megmozgatsz, hogy valaki valamiféle információval szolgáljon. Mivel a nap 24 órájában azonban nem rágódhatsz ezen az egyetlen dolgon, épp ezért igyekezz mindenképp a feladataiddal is haladni, hisz attól mert egyhelyben ülsz es a kezeidet tördeled, attól még sem a feladatok nem lesznek elvégezve, sem az illetőről nem kapsz híreket. Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, korántsem biztos, hogy baja esett, könnyen lehet, hogy csupán megfeledkezett rólad vagy nincs olyan helyzetben, hogy naphosszat üzengessen! Légy türelmes és adj neki időt!

NYILAS (november 23-december 21)

Szíved szerint nagykanállal habzsolnád az életet, mindenbe belekóstolsz és ha nem ízlik, ott is hagyod, “fogyassza, aki akarja” alapon. Emiatt időnként bizony kellemetlen helyzetbe kerülsz, hisz ha mélyebben belegondolsz, pontosan tudod, hogy a dolgok bizony nem így működnek. Ha valamibe belekezdesz, azt bizony vagy végig kell csinálnod vagy úgy elvarrnod a szálakat, hogy az másnak ne okozzon kellemetlen perceket, ha belebotlik, ez pedig számos vitát előzhet meg. Igyekezz kicsit tudatosabban megválogatni, mibe kezdesz bele és mi az, amiről már az elején látszik, hogy a veszett fejsze nyele!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, akivel lezáratlan maradt a kapcsolatod, ám mivel hirtelen szakadt meg minden, épp ezért nem hagy nyugodni a dolog. Rengeteg a kérdés benned, fogalmad sincs, te hol hibázhattál és hogy vajon miért alakultak így a dolgok, így akkor teszed a legjobban, ha összeszeded magad és felkeresed az illetőt annak érdekében, hogy tisztázhasd legalább a benned maradt, megválaszolatlan kérdéseket és tovább tudj lépni. Arra azonban mindenképp fel kell készülnöd, hogy korántsem biztos a szívélyes fogadtatás a másik részéről, hisz nem tudhatod, hogy benn milyen érzések vannak, dúl-e még bármiféle háború, avagy túltette magát a kettőtök kapcsolatán. Amennyiben azonban meg sem próbálod, sosem fogsz tisztábban látni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Borzasztóan örülsz annak, hogy hosszú hétvége van, hosszú ideje érezted már ugyanis azt, hogy erődön felül teljesítesz, ez pedig rengeteg energiádat felemésztett. Most azonban tiéd a terep, azt csinálsz, amihez kedved van, senki nem presszionálhat semmivel, ha szeretnél ejtőzöl egész nap, ha viszont aktívan szeretnéd a pihenésedet tölteni, akkor kertészkedhetsz, sétálhatsz egy nagyot egy barátnőddel, miközben az Élet dolgait fejtegetitek. Még jó, hogy vannak ilyen napok is!

HALAK (február 20-március 20)

Végre új dolgokkal foglalkozhatsz, lezárhatod az eddigi ügyeidet és új fejezetet nyithatsz, amely rendkívül nagy izgalommal tölt el. Igyekezz olyasmivel foglalkozni, amelyben önazonos maradhatsz, ahol nem kell túllépned a saját értékrendeden és nem olyan emberekkel veszed magad körbe, akikhez csupán érdek kapcsolat fűz. Igyekezz azokat a kihívásokat meglelni, ahol a siker nem csak illúzió, sokkal inkább egy kézzel fogható tényező! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép

Heti AKCIÓ: A Notino bestseller sminktermékei most mind 5000 Ft alatt

Ezek a sminktermékek az az internet aktuális kedvencei, a TikTokon és Google keresésekben is most épp ezek a legnépszerűbb termékek.

Kép

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Kép

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Kép

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Kép

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!