Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 15.: a Bikák segítségre szorulnak egy bizonyos ügyben, az Ikrek romantikus programot szervezhetnek a szerelmüknek

Napi horoszkóp április 15.: a Bikák segítségre szorulnak egy bizonyos ügyben, az Ikrek romantikus programot szervezhetnek a szerelmüknek
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel egy soha nem várt csoda történik hamarosan: egy őrangyal segít nekik ebben

Varázslatos időszak vár néhány zodiákusra, ami ráadásul a vártnál sokkal hamarabb fog elérkezni az életükben!

Promóciók

Készülj fel a nyárra - hatékony stratégiák a vágyott testalkat eléréséhez

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

500+100=600 - megérkezett az új Fiat, és trendibb, mint valaha!

Promóciók

TÚLSTIMULÁCIÓ - AMI ALÓL NINCS KIBÚVÓ

Promóciók

3 tipp, mivel teheted szurkolói bázissá otthonodat idén nyáron

Divat

Kezdd divatosan a nyarat a Deichmann zseniális kiegészítőivel - Íme a legjobb stílustippek, ha biztosra mennél

Olvasd el!

Folyamatos fogyás, állandó jóllakottság: 1600 kalóriás diéta 7 napos mintaétrenddel

A fogyás, a diéta visszatérő téma, főleg a nyári időszak beköszöntével.

Olvasd el!

Sok év után kiderült egy titok Diana hercegnéről, amire az egész világ kíváncsi volt

III. Károly brit király néhai felesége nem véletlenül vált stílusikonná az évek alatt: úgy diktálta a divatot, hogy sosem félt a merész lépésektől sem a megjelenését illetően.

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 12.: a Rákok végre közelebb kerülnek a kitűzött céljukhoz, a Szüzek bonyolult helyzetben próbálnak boldogulni

A hét közepe is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki arra született, hogy meggazdagodjon: ez hamarosan sikerül is nekik!

A gazdagság mindenkinek mást jelent, de tény és való, hogy sokaknak a pénz is fontos részét képezi a boldog és teljes élet mellett.

Olvasd el!

Ezek a legcsinosabb lapos cipők a nyárra - Katie Holmes megmutatja szezonális kedvenceit

A színésznő stílusérzékét nem véletlenül másolják sokan, hiszen a leghétköznapibb szettekbe is képes csavart vinni!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hétvége első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 15.

KOS (március 21-április 20)

Túl sok akadállyal kell megküzdened egy bizonyos ügyben, amit egyfajta jelként is felfoghataz, hisz könnyen lehet, hogy nem ezen az ösvényen kell haladnod. Mielőtt azonban letérsz róla, előtte mindenképp ajánlott végiggondolnod, hogy mi is a pontos célod és mennyi áldozatot vagy hajlandó vállalni azért, hogy azt végül elérhesd. Amennyiben többet kell beleadnod, mint amennyit eredetileg gondoltál, talán célszerű más megoldást keresni addig, amíg nem késő. A sűrű erdő közepéről jóval nehezebb lesz majd kitalálni, ezért időben fordulj vissza. Olyan célokat tűzz ki magad elé, amelyek reálisan elérhetőek!

BIKA (április 21-május 20)

Ahelyett, hogy átadnád magad a hétvégi pihenésnek, olyan feladatot vállalsz, ami az elejétől a végéig meghaladja a képességeidet, arra azonban ígéretet tettél, hogy megoldod a dolgot. Amennyiben tehát tökéletes eredményt szeretnél produkálni, abban az esetben mindenképp kérj segítséget egy hozzáértő személytől, akit jól ismersz, együtt ugorjatok neki, készítsetek tervrajzot és annak alapján haladjatok előre. Ha tudodjátok tartani magatokat ehhez és szép, sorjában illesztitek be a puzzle-darabokat, abban az esetben a sikeretek garantált. Ne légy hálátlan, hívd meg a segítődet egy finom vacsorára, hisz a dobogó tetejére tulajdonképpen ő tolt fel téged!

IKREK (május 21-június 21)

A hétvége első napján végre semmi nem zavarhatja azt a romantikus programot, amelyen a pároddal szeretnél részt venni, mindent előre elterveztél, épp ezért nem számítasz arra, hogy bármi vagy bárki megzavarhat ebben. Hangolódjatok egymásra, zárjátok ki a külvilágot, nézzetek meg egy romantikus filmet, építsétek a kapcsolatotokat. Nyugodtan szervezz gyakrabban ilyesfajta közös programot, hisz minden lángot úgy lehet tartani, ha folyamatosan piszkálod és újabb fadarabokat teszel oda ahhoz, hogy ki ne aludjon. Így van ez valahogy a szerelemmel is: csakis úgy lehet éltetni, ha minőségi időt töltötök együtt, ha foglalkoztok egymással, nem csak úgy élitek az életeteket!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan helyzet alakul ki a hétvége első napján, amelyben gyakoratilag mindenki tőled várja a megoldást, szinte biztosra véve, hogy a hátadra veszel mindenkit és átcipelsz a foghíjas függőhídon. Mielőtt azonban hagynád, hogy rád helyezzék a tonnás terheiket, előtte mérlegelj, hogy szeretnél-e egyfajta mártír szerepben fuldokolni, avagy inkább úgy döntesz, hogy a saját utadat egyengeted másoké helyett. Ne feledd: a te életed, a te sikereid, a te boldogulásod a legfontosabb, utána jöhet mindenki más!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hétvége első napja igencsak fontos számodra, olyasvalaminek kerülhet ugyanis pont a végére, amire nagyon hosszú ideje készültél már. Bár mindent igyekeztél nagyon aprólékosan kidolgozni annak érdekében, hogy ne kerülhessen porszem a gépezetbe, az utolsó métereken mégis szembesülsz valamivel, ami teljesen váratlanul ér, és alaposan próbára tesz. Ne ijedj meg a helyzettől, hiszen pontosan tudod, hogy mit kell tenned, s aszerint cselekedj, amit az eszed diktál. Ne akarj túl sokat, elégedj meg azzal, amit az elején elterveztél! A végén így is komoly elismeréseket zsebelhetsz be!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Fogytán van a türelmed egy bizonyos személlyel kapcsolatban, nem igazán érted, mi az oka a tesz-toszaságnak, amellye egy bizonyos élethelyzetet kezel. Szíved szerint előrébblöknéd ahhoz, hogy észrevegye, merre is kell mennie, de tudod, hogy ezt bizony az illetőnek kell meglépnie. Türemetlenség helyett támogasd tehát a legmesszebbmenőkig, ne akard mindenáron befolyásolni őt, hagyd, hogy saját maga tapasztaljon és tanuljon a ballépésekből!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Érzed, hogy ott a lehetőség előtted, csupán csak el kellene indulnod az úton, valahogyan azonban mégis tartasz attól, hogy kudarcot fogsz vallani, emiatt csak álmodozol arról, ami valójában néhány lépésnyire van tőled. A siker érdekében azonban sokkal több bátorságra és önbizalomra lesz szükséged ahhoz, hogy képes legyél megragadni a kínálkozó alkalmat. Ki vagy éhezve a győzelemre és a vele járó dicsőségre, ne hagyd tehát, hogy elússzon az árral, miközben te sóvárogva nézed, ahogy sodorja a víz. Állj fel és cselekedj, mert ma még ott van előtted a lehetőség, de holnap már könnyen lehet, hogy csak bánkódhatsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a hétvége első napján kellemetlen helyzetbe hoz mások előtt, amit roppant felháborító számodra. Ne engedd azonban, hogy hol-mi jött-mentek nevetségessé tegyenek, mindenképp adj hangot a felháborodásodnak, egyúttal követelj magyarázatot arra, hogy mégis mi a fenét gondol magáról. Értesd meg az illetővel egyszer, s mindenkorra, hogy a jövőben igyekezzen kerülni a hasonló szituációkat, mert most még elnéző voltál, ám a következő alkalommal azt is megbánja, hogy szóra nyitotta a száját!

NYILAS (november 23-december 21)

Fárasztó szerepet kell eljátszanod a hétvége első napján, hisz semmiképp nem szeretnéd a környezetedben előtt nyilvánvalóvá tenni azt, hogy a felszín alatt miféle gondokkal küzdesz. Be kell azonban látnod, hogy ezt szerepet nem fogod tudni sokáig tudod vinni, hisz van valaki, aki minden apró gesztusodból érzi, hogy bajban vagy. Nem vagy egyedül a problémáiddal, szerencsére akad valaki, akire mindenben számíthatsz és bármi nyomasztja a lelkedet, bizalommal fordulhatsz hozzá. Amennyiben fogalmad sincs, hogyan oldd meg a helyzetet, bátran keresd fel és kérd ki az illető véleményét, hisz még az is lehet, ő lesz az, aki a megoldókulcsot a kezedbe adja! Ne habozz!

BAK (december 22-január 20)

A hétvége első napján igencsak váratlan kaland kínálkozik, melyre gondolkodás nélkül mondasz igent, ám ezt egy cseppet sem bánod, hisz szereted a kihívásokat és azt, ha végre zajlik az élet. Jól esik, hogy kissé felkavarodott az állóvíz, hiszen ha minden nap ugyanolyan, ha folyamatosan ugyanazt csinálod, abban hamar elveszítheted a motivációdat. Adj tehát lehetőséget magadnak arra, hogy új élményekkel gazdagodhass, de persze ne ész nélkül vágj bele minden, első pillantásra vonzónak tűnő kalandba, hiszen a testi épséged legalább olyan fontos, mint maga, az élményszerzés!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A szokásostól igen-igen eltérő feladattal kell megbirkóznod a hétvége első napján, ami olyan váratlan kihívást jelent, hogy hirtelen azt sem tudod, mit is kezdj a helyzettel. Igyekezz azonban minden ijedtséged ellenére koncentráltan teljesíteni annak érdekében, hogy ne vallhass kudarcot, minden idegszáladdal összepontosíts, így rajtad nem múlik majd a siker. Noha hétvége lévén elég sokan próbálnak kizökkenteni mindenféle prgramokkal, mégis érdemes mérlegelned, hogy amennyiben engeded, hogy a figyelmed másra irányuljon, abban az esetben elég nehéz helyzetbe hozhatod magad. Ha sikerrel pontott tettél a dolog végére, akkor nyugodtan adhatod át magad a szórakozásnak!

HALAK (február 20-március 20)

A hétvége első napján váratlanul az utadba sodor valakit az élet, akivel első pillantásra működik a kémia, akiről az első pillanatban tudod, hogy hosszú távú kapcsolat lehet közöttetek. Nem kell azonban azonnal esküvői tanút keresned, korántsem biztos ugyanis, hogy szerelem lesz belőle, de mindenképp egy hosszú távú, sok-sok élménnyel teli kapcsolatra számíthatsz. Ha ez csak egy barátság, akkor is sokat nyertél vele, hisz ez a sorsszerű találkozás az, ami egy életre szól!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Készülj fel a nyárra - hatékony stratégiák a vágyott testalkat eléréséhez

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

500+100=600 - megérkezett az új Fiat, és trendibb, mint valaha!

Promóciók

TÚLSTIMULÁCIÓ - AMI ALÓL NINCS KIBÚVÓ

Promóciók

3 tipp, mivel teheted szurkolói bázissá otthonodat idén nyáron

Divat

Kezdd divatosan a nyarat a Deichmann zseniális kiegészítőivel - Íme a legjobb stílustippek, ha biztosra mennél

Kép

10 szett, amit minden stílusos nő visel júniusban

Júniusi outfitlistánkban jó pár szemrevaló ötlet lapul, ami tényleg csak a te megvalósításodra vár.

Kép

Egy ősi gyógymód a migrén ellen: ezt ki kell próbálnod, ha már semmi sem segít

Az emberiség már az ősidők óta úgy hiszi, ezeknek az ásványoknak gyógyító ereje van. Te adsz nekik egy esélyt?

Kép

Sorozat-bakancslista: A legjobb sorozatok, amik júniusban érkeznek a streaming szolgáltatók kínálatába

Az biztos, hogy idén júniusban sem fogunk unatkozni, ha sorozatokról van szó!

Kép

8 alkalom, amikor egy világsztár coming outolt, és az meghatotta az egész világot

Önmagunk, az igazi arcunk felvállalása sosem könnyű egy olyan világban, ahol megbélyegeznek azért, amik vagyunk.

Kép

Így derítheted ki a Tarot-kártyából, hogy milyen lesz a szerelmi életed jövője

Ha kapcsolatban vagy, ha nem, a Tarot-kártya olvasás segíthet, hogy kiderítsd, melyik csillagjegyekkel számíthatsz a legboldogabb jövőre.

Kép

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Teszteltük, hogy vajon a csapvíz, az ásványvíz vagy a csapvíz a jobb!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!