Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 14.: az Oroszlánok a megérzéseikre hallgatnak, a Szüzek megszállottan hajtják a sikert

Napi horoszkóp április 14.: az Oroszlánok a megérzéseikre hallgatnak, a Szüzek megszállottan hajtják a sikert

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 14.

KOS (március 21-április 20)

Hajlamos vagy arra, hogy egyetlen sikertelen próbálkozás után hátat fordíts és feladd annak a célnak az elérését, amelyet kitűztél magad elé. Így azonban vajmi kevés esélyed van arra, hogy valódi sikereket zsebelhess be, ezáltal pozitív visszaigazolásokkal gazdagodj, amennyiben tehát valóban szeretnél a célszalagot átszakítva a dobogó tetején állni, abban az esetben érdemes sokkal kitartóbbnak lenned, hisz ellenkező esetben minden alakalommal feladod majd és elveszed magadtól a lehetőséget, hogy élményeket és tapasztalatokat gyűjts! Ugye te sem akarod ezt?

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívüli módon feldühít egy hozzád közelálló személy makacssága, nem tudod ugyanis semmiképp rábeszélni arra, hogy engedjen egy kicsit az elveiből annak érdekében, hogy békét köthessen azzal, akivel jó viszonyt ápolt a múltban, egy bagatell vita viszont elmérgesedett közöttük. Pontosan tudod, hogy nincs igaza az illetőnek, hogy csupán azon múlik a dolog, hogy ő hajlandó-e kompromisszumot kötni, ám valahogy minden próbálkozással falakba ütközöl. Nincs más hátra tehát, mint kiszállnod a békebíró szerepéből, ne akarj folyton két tűz között arra vigyázni, hogy meg ne égesd magad, éld ehelyett a saját életedet és bízd a Sorsra, hogy majd rendezi kettejük kapcsolatát. Te mindent megtettél, innentől kezdve semmi sem rajtad múlik!

IKREK (május 21-június 21)

Az utóbbi időben nem nagyon jutott időd a testmozgásra, olyan rohanó életet élsz ugyanis, amely ritkán teszi lehetővé azt, hogy aktívan kapcsolódj ki két feladat között. Ma azonban az egyik barátnőd megismertet egy, a rohanástól teljesen távolálló mozgásformával, a jógával. Ez a belső nyugalmat igénylő tevékenység olyannyira kikapcsol, hogy az első pillanatban biztossá válik számodra, ezt bizony rendszeresíteni fogod az életedben. A testi-lelki egyensúly megtalálása ugyanis elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy az a bizonyos gépezet olajozottan működhessen!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tűnik, az általad elvégzett alapos munka az, ami beérik a mai napon, olyasfajta elismerésben részesülhetsz ugyanis, amire álmodban sem mertél gondolni, ennek ellenére ma mégis beteljesedik. Rendkívüli büszkeséggel tölt el az a tudat, hogy megérte annyi energiát belefektetned, hogy az idődet nem kímélve dolgoztál, hisz ez ma bőséggel fog kifizetődni! Arra azért érdemes ügyelned, hogy el ne szállj túlságosan a siker mámorában, hisz a hét utolsó munkanapján még teljesítened kell, hogy aztán lelkiismeretfurdalás nélkül adhasd át magad a hosszú hétvégének!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapja a megérzések napja, olyasféle dolgokat sejtesz ugyanis előre, amelyeket rajtad kívül senki más nem lát. Ez a különleges képesség lehetőséget teremt számodra, hogy még azelőtt küszöböld ki az esetlegesen felmerülő problémákat, mielőtt bármiképp fejfájást okozhatnának neked. Magad sem érted, mi az oka annak, hogy ma ennyi spiritualitás vesz körül, mégis roppant büszke vagy magadra, hisz egy kicsit sikerült visszaigazolást nyerned arról, hogy vannak olyan erők, amelyek időnként befolyásolják az életed akár pozitív, akár negatív irányba. Mostmár csak arra kell erősen koncentrálnod, hogy valaki bekopogjon egy doboz fánkkal és egy jó kis pletykával!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyannyira hajtod a sikerélményt, hogy sokszor hajlamos vagy előre inni a medve bőrére, mintegy teljesen biztosra véve a győzelmet még akkor is, amikor a táv felénél sem tartasz. Ez gyakran vezet csalódáshoz, hisz a siker nem mindig garantált még akkor sem, ha minden tőled telhetőt megteszel annak érdekében, hogy legyen okod az ünneplésre. Épp ezért igyekezz tehát végig a munkára koncentrálni, ne azt lásd magad előtt, hogy a dobogó tetején állva pezsgőt fröcskölsz mindenkire, sokkal inkább érdemes arra összpontosítanod, hogy minden részletet aprólékosan kidolgozz annak érdekében, hogy a végén valóban a sikerre koccinthass! Hidd el, ez a hozzáállás sokkal kifizetődőbb lesz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, kissé beragadtál a mocsárba, nem tudsz továbblépni, csak állsz és figyeled, ahogy lassan lejjebb ereszkedsz benne. Mivel ennél sokkal több van benned, ne hagyd, hogy a természet ereje legyőzzön, inkább addig próbálj cselekedni, amíg van benned elegendő szufla. Szedd össze tehát magad és adj bele anyait-apait, hisz nem tudhatod, hogy mit hoz a holnap és vajon lesz-e e még lehetőséged arra, hogy változtass. A Ma az, miből a legtöbbet kihozhatod, épp ezért ne késlekedj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy vitás kérdésben a másik fél kompromisszumot ajánl, ami azonban gyanút kelt benned, hisz normál esetben nem lenne oka arra, hogy szabad utat engedjen neked. Épp ezért mielőtt elfogadod az ajánlatát, igyekszel körbejárni a dolgot minden oldalról, az illetőt ismerve ugyanis abszolút nem hiszel abban, hogy ennyi rugalmassággal rendelkezik. A gyanú bizonyos szintig normális is, arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne ess át a ló túloldalára, a túlzott bizalmatlanság ugyanis végleg elmérgesítheti a kapcsolatotokat!

NYILAS (november 23-december 21)

Igyekszel a saját elképzeléseid szerint elvégezni egy, a feletteseid által rád bízott feladatot, ami abszolút nem a legkönnyebb kategóriából való, épp ezért kaptad te, hisz pontosan tudvalévő, hogy maximalista vagy, aki addig forgatja a kockát, amíg minden szín nem egyezik rajta. Rendkívüli büszkeséggel tölt el az a tudat, hogy téged látnak a legalkalmasabbnak bizonyos akadályok megugrására, ez azonban konfliktushelyzetet is teremthet, hisz mindig lesznek körülötted olyan személyek, akik nem épp a jóindulatukról híresek. Neked nem kell semmiféle rosszakaróval foglalkoznod, csakis a küldetéssel foglalkozz, hogy ismét maradéktalan elismerést zsebelhess be! Semmi más nem számít!

BAK (december 22-január 20)

Bár nem minden alakul az elképzeléseid szerint, mégis örülsz annak az útvonalnak, amelyre akaratodon kívül tévedtél. Rengeteget tanulhatsz ugyanis, csupán csak érdemes nyitott szemmel járnod és azoktól magadba szívni minden tudást, akik nálad sokkal tapasztaltabbak. Végülis nem így tervezted ugyan, de ha már így alakult, nincs ellenvetésed sem, ami az újdonságokat illeti. Használd ki a pillanatot, hisz holnap könnyen lehet, hogy a téged körülvevő emberek továbbállnak, te pedig csak bolyongani tudsz majd tanácstalanul!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Megosztod valakivel a lelkesedésedet, ám az illető olyannyira letorkoll, hogy elmegy a kedved attól is, hogy továbbmenj az úton. Nem számítottál ugyanis arra, hogy amikor támogatást vársz valakitől, akkor az illető ilyen mogorván reagál, épp ezért döbbent meg annyira az a reakció, amit kapsz. Persze, lehet, hogy nem tetszik neki, amit hall, persze, lehet, hogy ő nem lát annyi fantáziát a dologban, mint te, de magadból kiindulva te például nem tudnál így reagálni. Kissé joggal vagy tehát csalódot ebben a pillanatban, mégse haragudj meg az illetőre, hisz könnyen lehet, hogy bántja valami, hogy kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy veled örüljön, épp ezért igyekezz arról biztosítani, hogy bármi az oka ennek a fura reakciónak, neked bármit elmondhat. Te pedig ettől függetlenül egész nyugodtan lehetsz lelkes a téged érintő dolgokban!

HALAK (február 20-március 20)

Annak idején elvállaltál egy feladatot, ami senkinek nem volt ínyére, hisz rengeteg fejfájással és plusz energia ráfordítással jár, épp ezért mostanra te is megbántad, hisz egyetlen kohéziós erőként viszed a dolgot a hátadon, ezáltal rengetegen érezhetik emiatt komfortosan magukat a rendszerben. Mivel mostanra kissé beleuntál abba, hogy amolyan egy fecskeként igyekszel nyarat csinálni, épp ezért érdemes elgondolkodnod azon, hogy meddig szeretnéd még ezt az akaratlanul rád testált terhet cipelni. Egészen addig biztosan nem fogsz ugyanis tudni felszabadult életet élni, amíg le nem teszed ezt a tonnányi súlyt, így tehát amennyiben készen állsz rá, egyszer, s mindenkorra zárd le a dolgot! Hidd el, senki nem fog ezért megharagudni rád, hisz mások el sem vállalták!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!