Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 13.: az Oroszlánok hasznos leckét kaphatnak valakitől, a Halak nagy kihívás előtt állnak

Napi horoszkóp április 13.: az Oroszlánok hasznos leckét kaphatnak valakitől, a Halak nagy kihívás előtt állnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 13.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki folyton panaszkodik, aki soha nem elégedett semmivel, amit az Élettől kap, egyszerűen nem akarja pozitívan látni a dolgokat. Téged rendkívülien bosszant és úgy érzed, abszolút negatív hatással van rád, emiatt jobban teszed, ha a lehető legtávolabb maradsz az illetőtől. Ne akard megváltoztatni, hisz felnőtt emberek kiforrott személyiséggel már nem nagyon vagy igen-igen csekély mértékben változtatnak mások miatt az értékrendjükön, amennyiben tehát ez elfogadhatatlan számodra, ebben az esetben bosszankodás helyett lépj tovább. Talán ebből az érintett személy is megérzi, hogy valamiképp illene csiszolnia az attitűdjén.

BIKA (április 21-május 20)

Valaki, aki nagyon közel áll hozzád érzelmileg, tanácsért fordul hozzád, amely azonban hatalmas felelősséget tesz a válladra. Az illető ugyanis azt várja el tőled minden szemrebbenés nélkül, hogy vállald fel azt, ha ő hibázik a te tanácsodból fakadóan. Gyorsan tisztázd tehát helyzetet és hozd a tudtára határozottan, hogy ez nem az a játék, ahol az ő taktikája szerint játszotok, egyúttal mondd el neki, hogy elég nagy csalódás számodra az, hogy ilyenformán szeretne kihasználni, többet néztél volna ki belőle. Amennyiben fontos vagy számára, még van esély, hogy észbe kapjon, te pedig ezek után teljes természetességgel mondhatsz nemet neki!

IKREK (május 21-június 21)

Szerencsés helyzetben vagy, mert van időd felkészülni az előtted álló feladatra, mások azonban emiatt nem feltétlenül tartják igazságosnak a helyzetet. Nekik ugyanis kénytelen-kelletlen mélyvízbe kellett ugraniuk, neked viszont van időd bemelegíteni. A mások által igazságtalannak vélt szituációt azonban nem te alakítod, hisz valaki neked is megmondja, merre kell menned. Tisztázd a konfliktust, mielőtt elmérgesedne közöttetek, hisz nem ér annyit az egész, hogy megromoljanak a munkahelyi kapcsolataid emiatt. Talán ha a te szemszögedből vizsgálják a dolgot, megértőbbek lesznek.

RÁK (június 22-július 22)

Nincs igazán ínyedre a helyzet, amelybe belekerültél, azt is tudod azonban, hogy nem nagyon van más választásod, mint megoldani annak ellenére is, hogy nem ez volt életed álma. Ne vesztegesd tehát az idődet azzal, hogy az igazságot keresed, azzal ugyanis értékes órákat veszíthetsz, koncentrálj inkább arra, hogy mihamarabb túless a dolgon és végre olyasmivel is foglalkozhass, ami sokkal közelebb áll hozzád. Ez ma egy ilyen nap, időnként muszáj olyan küldetéseket is teljesítened, amelyek tapasztalatot adnak a jövőre nézve!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasvalakivel hoz össze a sors, aki hatalmas leckét tartogat számodra, az eddigiekhez képest olyan tapasztalatot szeretne átadni neked, amely az életedet is megváltoztathatja. Ennek okán érdemes minden jelenleg végzett tevékenységedet háttérbe szorítanod és kizárólag az illetőre összpontosítanod. Hálás lehetsz a Sorsnak azért, hogy ilyen embereket sodor az utadba, akik hosszútávon hagynak majd pozitív értelemben nyomot az életedben!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rengeteg a teljesítésre váró feladatod, ám akad valaki, aki egyfolytában hátráltat, valahogy mindig ott van körülötted és akaratlanul is akadályoz a haladásban. Ne légy rá dühös, könnyen lehet ugyanis, hogy csupán figyelmet szeretne, a tanulásvágy hajtja és téged lát a legalkalmasabb személynek arra, hogy magába szívjon némi tudást általad. Magyarázd el udvariasan neki, hogy nem bánod, ha körülötted sertepertél, mivel azonban neked határidőre végezned kell, nem tudsz most kifejezetten csak vele foglalkozni, amennyiben úgy dönt, hogy marad, ez esetben csendes megfigyelőként ezt megteheti, ellenkező esetben muszáj lesz kicsit várnia a figyelmedre. Amennyiben kellő diplomáciával adod elő a mondandódat, nem fog ezen megsértődni és te is boldog leszel!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindenképpen jelentős előnyre szeretnél szert tenni, ennek érdekében bizonyos lépéseket átugorva igyekszel végrehajtani egy feladatot. Ez azonban semmi más nem eredményez, csak a hasra esést, épp ezért mielőtt mindenféle veszélyes manőverbe kezdesz, érdemes számolnod a dolog kockázatával is. Mielőtt az artista játékba kezdenél, igyekezz egy olyan taktikát kidolgozni, amely hatékony, így nem lesz gond végig menned az akadálypályán. Ne akarj feleslegesen harcolni az elemekkel, mert azok úgyis erősebbek nálad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A környezetedben annak köszönheted népszerűséged, hogy mindig minden helyzetben kiállsz a gyengébbekért, hogy a segítségre szorulókon segítesz, hogy te vagy a két lábon járó irgalmas szamaritánus. Most azonban te szorulsz segítségre egy bizonyos helyzetben, amelyet azok az emberek sem fognak megtagadni, akiken egyszer segítettél. Újabb bizonyosságot nyertél arról, hogy érdemes jónak lenni, mert a karma visszaadja neked is az összes jót, amit te adtál az embereknek!

NYILAS (november 23-december 21)

Magad sem érted, miért, de valamilyen oknál fogva mindig ugyanarra a pontra jutsz vissza, bárhogy csűröd-csavarod a dolgokat. Borzasztóan bosszantónak találod azt, hogy egyszerűen nem tudsz haladni, egyhelyben vesztegelsz mostmár jó ideje. Mielőtt azonban felrobbannál, igyekezz belegondolni abba, hogy talán valamit nem tanultál meg, vannak talán bizonyos dolgok, amelyeket meg kell tapasztalnod ahhoz, hogy teljes legyen a kép és végre továbbmehess. Gondolkodj, elmélkedj, nyisd ki a szemed, hisz könnyen lehet, hogy ott van az orrod előtt, csupán csak túlbonyolítod az egészet!

BAK (december 22-január 20)

Nem vagy 100%-ig biztos a dolgodban egy bizonyos üggyel kapcsolatban, ezért hullámzó az álláspontod is. Mivel így sokra nem mész és az időd is véges, ezért érdemes olyasvalakihez fordulnod, aki viszont ért hozzá, te pedig megbízol benne. Mondj el mindent az elejétől a végéig, hisz másképp úgysem fogsz tudni boldogulni, így teljesen rá kell bíznod magad az illetőre. Nézd a dolog jó oldalát, ma is tanulhatsz valamit, ha mást nem is, de azt biztosan, hogy miképp tudsz határozottabb lenni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Folyton azzal vagy elfoglalva, hogy mások mit mondanak rólad, hogy vajon a tetteid milyen visszhangot váltanak ki a körülötted élőkből, hogy vajon hogyan magyarázod meg egy-egy döntésed okát, amennyiben bárki számon kér. Beláthatod, tonnányi terhet cipelsz ezzel a válladon, a folyamatos megfelelni akarás ugyanis nemhogy megterhelő, de lehetetlen küldetés. Miközben mások elismeréséért esedezel ugyanis, az Élet, az értékes idő elhalad szépen melletted, te pedig bánni fogod, hogy nem a saját boldogságodat helyezted előtérbe. Ne foglalkozz másokkal, ne kösd magad gúzsba azzal, hogy folyton tepersz, csakis önmagad elégedettségére tegyél bármit is.

HALAK (február 20-március 20)

Nagy kihívás körvonalazódik előtted, mely egyelőre sokkal több veszélyt mutat magából, mint amekkora élménynek ígérkezik. Mielőtt tehát belevágnál, igyekezz minden apró részletről tájékozódni, ne akarj ekkora falatot egyben lenyelni. Amennyiben alapos utánajárással is magad a kockázati faktor, abban az esetben nem biztos, hogy ideális számodra ez a fajta kaland. Ne aggódj, nem jelent megfutamodást, ha nemet mondasz, csupán csak racionálisan látod a helyzeted és tisztában vagy a jelenlegi képességeiddel!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!