Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 13.: a Nyilasokra rátalálhat a szerelem, a Bakok tehetnek az álmaik eléréséért

Napi horoszkóp április 13.: a Nyilasokra rátalálhat a szerelem, a Bakok tehetnek az álmaik eléréséért
A nap cikke

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 13.

KOS (március 21-április 20)

Sietteted a folyamatban lévő ügyeidet, mert a türelmed eléggé fogytán van ahhoz, hogy higgadtan járj a dolgok végére. Nem biztos azonban, hogy érdemes fejjel a falnak futva áttörni minden olyan gátat, ami a jelen pillanatban még akadályoz. Okosan és logikusan gondold végig, melyik lábad tedd előre, mert könnyed hasra eshetsz a nagy sietségben! Senki nem hajt ostorral, nem kell mindent elkapkodni.

BIKA (április 21-május 20)

Teljesen biztos vagy benne, hogy kifogástalanul teszed a dolgodat, épp ezért nem csúszhat semmiféle hiba a számításodba. Így szinte már csukott szemmel mész a kiválasztott úton, emiatt viszont nem feltétlenül veszed észre, hogy milyen váratlan akadályokat kell leküzdened. A sikerhez tényleg elengedhetetlen a magabiztosság, de ne feledd, a túlzott önbizalom könnyen visszaüthet. Az jó, ha hiszel magadban, az éberség azonban sohasem árt. Szóval figyelj mindenre, s ne rutinból cselekedj. A győzelem különben alapvetően rajtad múlik!

IKREK (május 21-június 21)

Most megnyugodni látszanak körülötted a dolgok, csendesedik a vihar, elkezdődhet a károk helyreállítása. Leülhetsz, visszatekinthetsz, hogy mi az, amit nem jól csináltál, mi az amit máshogyan kellett volna csinálni és mihez nem késő még változtatni. Amennyiben van lehetőséged a korrekcióra és a szépítésre, vagy fazonírozásra, mindenképp próbáld meg, mert egészen más színezete lesz a dolgoknak, ha nem így, nyersen maradnak a dolgok! Ezenkívül Te is sokkal nyugodtabb leszel, az eredmény tekintetében!

RÁK (június 22-július 22)

Egészen eddig a napig minden a terveid szerint alakult, ma azonban olyan váratlan kihívásokkal kell szembenézned, amelyek abszolút nem voltak belekalkulálva a helyzetbe, ám nagyban befolyásolhatják az eredményt. Ne ess kétségbe, szedd össze minden tudásodat és tapasztalatodat, bízz magadban, állj a sarkadra és tedd oda magad! Ne aggódj a körülmények miatt, hisz most az a fontos, hogy pozitív végkimenetele legyen a dolognak, ennek érdekében igyekezz nem elveszni az apró részletekben! Menni fog minden, csak kelleő akarat szükséges hozzá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ez a legalkalmasabb nap arra, hogy kihozd magadból a maximumot, hisz top formában vagy! Ezt a környezeted is látja rajtad, hisz a tündöklésed kifelé is kiválóan csillog! Használd ki az alkalmat arra, hogy mindent megmutass magadból, hogy mire vagy képes, milyen tehetség és kreativitás rejlik benned, amelyeket szürkébb napokon nem biztos, hogy előásnál a legmélyebbről! Fogadd büszkén az elismeréseket és a bókokat, mert ez a te napod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kissé csalódottnak érzed magad, mert nem úgy haladnak az ügyeid, ahogy eltervezted, némelyik megrekedt a sárban és nem tudod, hogyan mozdítsd előre, hogy ne legyél csupa latyak. Attól azonban, mert elkeseredetten álldogálsz, még nem fog tudni megmozdulni, önmagától pedig pláne nem! Kérj meg valakit hogy tolja hátulról, miközben te húzod elölről az egész szerkezetet, hátha sikerül. Nem kell megzuhannod, csak mert nem egy nap alatt jön a nagy eredmény, várj türelemmel, lehet, hogy kicsit késik, de annál nagyobb lesz és annál hosszabb távra szól majd!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Közel a célod, már majdnem elérted, amit a legelején elterveztél, épp csak egy kevés hiányzik a diadalhoz! Most nem szabad megtorpannod, kapcsolj sebességre, mert ha lelassulsz, előbb-utóbb meg is fogsz állni és onnan nem biztos, hogy át tudod szakítani a célszalagot! Ne hagyd magad kizökkenteni, csak saját magadra koncentrálj, majd ha végeztél, utána ráérsz minden mással foglalatoskodni! Hajrá, rajtad a világ szeme!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nagyszabású terveid vannak a közeljövőre nézve, melyek azonban hosszabb távon lesznek jövedelmezőek. Előfordulhat, hogy egyedül kevés vagy hozzá, keres egy olyan személyt a környezetedben, aki alkalmas lehet az együttműködésre, egyetért veled és hajlandó némi áldozatot is hozni azért, hogy osztozzatok a sikerben. Amennyiben megtaláltad őt, ne vesztegessétek az időt, ugorjatok fejest a munkában, mert az idő véges!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai nap az érzelmeké! Olyasvalaki lép az életedbe, akire nem is számítottál, épp jókor jött, mert már kezdtél kételkedni benne, hogy Te is megérdemled a boldogságot! Ez a meglátni és megszeretni tipikus esete! Légy azonban óvatos, ne akard magad az első találkozás után hercegnő ruhában feleségül vetetni, ez nem egy tündér mese! Adj időt magadnak, ismerd meg a partnered és ha megismerve úgy érzed, ő az a bizonyos herceg a fehér lován, akkor add át magad a szerelemnek! Addig pedig próbálj valahogy a Föld felszínén tartózkodni.

BAK (december 22-január 20)

Nagyon szeretnél elérni valamit, ám még Te sem mered bevallani saját magadnak. Ha azonban hangosan kimondod, talán egy fokkal közelebb kerülsz a vágyadhoz és ahhoz, hogy elindulj a hozzá vezető úton! Légy bátor, mondd ki, mi az, ami boldoggá tenne és szállj harcba azért, hogy a tiéd legyen! Semmi nem fog ugyanis a csillagos égből az öledbe pottyanni úgy, hogy meg sem mozdulsz, csak egy helyben ücsörögsz, a csodára várva. Kelj fel és járj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hétvége első napján fel kell állítanod a fejedben egy képzeletbeli táblázatot, amelyben gondosan leírod, mikor, mit és hogyan csinálj annak érdekében, hogy mindennel időben végezni tudj. Pihenés helyett ugyanis túl sok a mára kitűzött és mások által rád bízott teendő, melybe ha gondolkodás nélkül fejest ugrasz, csak belefulladsz az egészbe. De ha ehelyett szépen bemelegítesz, majd olyan kartempóval úszol, amely még nem fárasztó, de jó részidővel eléred a medence onnansó végét is, sokkal nagyobb hatékonysággal fog menni és a technika is megfelelő lesz. Úszósapkát fel és irány a medence, de csak okosan! Ha elég hatékony vagy, a hétvége hátralévő részében a pihenésé a főszerep!

HALAK (február 20-március 20)

Most, vagy soha! Itt a megfelelő alkalom arra, hogy kiállj és ne hagyd magad elnyomni! Eddig Te voltál az, akire mindenki minden terhét rápakolhatta, most azonban, mikor már összeroskadni látszol alattuk, ki kell törnöd és meg kell mondanod mindenkinek, hogy nem magashegyi sherpának születtél, aki a hegymászók tonnás csomagját cipeli, hogy azok zavartalanul érhessenek a hegycsúcsra! Te is hegyet akarnál mászni és neked is nagyon jól jönne egy teherhordó, aki az összes zavaró, nyomasztó problémát tartja helyetted, ehelyett azonban megküzdesz egymagad velük, mert tudod, hogy nem lehetsz ennyire önző másokkal szemben. Hozd tehát a tudomásukra, hogy nekik sincs joguk a saját problémáikkal elnyomni téged!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.

Kép

Hivatalos: Őt tartják jelen pillanatban a legutálatosabb hírességnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

Íme 2024 legutáltabb sztárjainak listája, több mint százezer szavazat! Egy-két neven még mi is meglepődtünk...

Kép

Azahriah régebben Paul Street néven volt ismert a netezőknek: 7 hátborzongató téma, amiről az énekes videót csinált, mielőtt híres lett

Üstökösként csapott be a hazai zenei életbe, ám Baukó Attila nem a semmiből jött, Youtuberként korábban is elismert volt.

Kép

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.

Kép

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!