Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Napi horoszkóp április 12.: az Ikrek önmagukra figyelhetnek végre, a Bakok véleménye meghatározó lehet

Napi horoszkóp április 12.: az Ikrek önmagukra figyelhetnek végre, a Bakok véleménye meghatározó lehet

július 14

kos 03.21 - 04.19

A mai napon olyasfajta felelősséggel járó feladatot kapsz,...

bika 04.20 - 05.20

Lehetőséget kapsz arra, hogy csapatban is kamatoztasd a...

ikrek 05.21 - 06.21

Olyannyira felgyorsultak körülötted az események, hogy nem győződ...

rák 06.22 - 07.22

Hosszú idő után ma érzed először azt, hogy...

oroszlán 07.23 - 08.22

Teljesítményorientáltságod miatt roppant módon rá tudsz görcsölni bizonyos...

szűz 08.23 - 09.22

Úgy érzed, nyitott vagy egy új kapcsolatra, sikerült...

mérleg 09.23 - 10.22

Nem kis célt tűztél ki magad elé, amelynek...

skorpió 10.23 - 11.21

Akad valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban úgy érzed,...

nyilas 11.22 - 12.21

Az utóbbi időben azt vetted észre, hogy valaki...

bak 12.22 - 01.19

Olyasfajta nyomás alól sikerül végre felszabadulnod, amely régóta...

vízöntő 01.20 - 02.18

Olyan helyzetbe kerülsz, amely ugyan elsőre kellemetlennek tűnik,...

halak 02.19 - 03.20

Végre sínen van minden, úgy érzed, az életed...

Elolvasom végigMegnézem
Facebook
Twitter
Pinterest
Húsvétvasárnapra is érdekes üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 12.

KOS (március 21-április 20)

Amikor már elveszettnek látod az egész helyzetet, hogy hiába fáradoztál valamin, jön egy szikra, ami új lendületet ad, így képes vagy más szemszögből megközelítve a dolgot olyasféle eredményt produkálni, amelyre méltán lehetsz büszke. Ezúttal is bizonyosságot nyert az, hogy egy kis kreativitással, leleménnyel és kitartással milyen magasságokba lehet elérni. Fogadd szerényen az elismeréseket, hisz Fortuna is kellett a sikerhez!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, teljesen feleslegesen dolgozol valamin, ami egyelőre rendkívül lassan halad az útján, elég sok akadállyal kell ugyanis megküzdened ahhoz, hogy zökkenőmentessé válhasson a folyamat, emiatt az idő előre haladtával kezd eluralkodni rajtad a gondolat, hogy mi lenne, ha feladnád az egészet. Mielőtt azonban végleg megfutamodnál, mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy egészen idáig mennyi energiát fektettél bele és bizony ha most feladnád, odaveszne minden eddig elvégzett munka. Hidd el, érdemes kitartóbbnak lenned, mert a célban garantáltan ott vár majd a siker!

IKREK (május 21-június 21)

Egészen idáig elég elfoglalt életet éltél, nem-igen fértek bele plusz programok a hétköznapjaidba. Most azonban olyan helyzet adódott, amikor kénytelen-kelletlen lejjebb kellett adnod az elfoglaltságokból, a rohanásból, hisz most nincs lehetőséged a saját terveid szerint alakítani az ügyeket. Mérgelődhetsz ezen, de felfoghatod intő jelként is, hogy fékezz, hogy kicsit lassíts, hogy más dolgokra is figyelj oda, ne csak a sikert hajtsd. Időnként szüksége van ugyanis minden embernek ahhoz, hogy rálépjen a fékre, hogy számot vessen az eddig megtett útjával és ez az átmeneti időszak erre kiválóan alkalmas. Hidd el, hosszútávon építőleg hat majd rád a mostani helyzet, csupán csak rajtad múlik, hogy miként hasznosítod!

RÁK (június 22-július 22)

Meglehetősen frusztrál a tudat, hogy mostanában valamilyen oknál fogva a szerencse elpárolt mellőled, valahogy semmi nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, hiába teszel meg minden tőled telhetőt a célod elérése érdekében, mégsem tudod egy idő után befolyásolni a jelen helyzetet, az útirányt, ezáltal a végkimenetelt. Ne feledd azonban, semmi nem történik véletlenül, lehet, hogy neked még valamit meg kell tanulnod vagy valamiben változnod kell ahhoz, hogy elérd azt, amit szeretnél. Biztosan megtalálod azt a pontot, amin érdemes változtatnod a siker édekében, csak legyél kitartó és akard azt a győzelmet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Képes vagy megosztani a figyelmed, egy időben több fronton helyt tudsz állni, mely lassacskán általános ismertető jeleddé válik és mindenki ezt várja majd el tőled. Neked azonban időnként roppant fárasztó minden nehézség ellenére hozni a top formát és tökéletes teljesítményt nyújtani. Fogadd el, hogy te is két lábon járó, időnként sebezhető ember vagy, akinek merül az akkumulátora és szüksége van a töltődésre. Húsvét van, ez az idő a legalkalmasabb arra, hogy kicsit kikapcsolj és lassíts a tempón, hogy önmagadra figyelj, hogy feltöltsd a merülő akkumulátort. Hidd el, a környezeted is maximálisan meg fog érteni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elsőre nem sikerül valami, emiatt kicsit csalódottnak érzed magad, mielőtt azonban feladnád a dolgot, nem ártana leülni és végiggondolni, mit és hogyan kellene máshogyan csinálni ahhoz, hogy az események olyan fordulatot vegyenek, ami elvezet a célig. Ha most feladod, soha nem fogod megtudni, mi lett volna, ha továbbmész, s akkor milyen véget érhetett volna az ügy. Állj fel, porold le magad – és indulás tovább!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár úgy indulsz neki valaminek, hogy magad sem nagyon bízol a sikerben, mégis ha megfelelő taktikát tudsz kidolgozni, s esetleg belevonod a körülötted lévőket is, jól sülhet el a dolog. Bízz magadban, hisz az elmúlt időszakban annyi tapasztalatot szereztél, amellyel a kisujjadból ki tudod rázni a megoldást. Ne hagyd magad befolyásolni, csak menj a megkezdett úton és légy magabiztos! Hidd el, menetközben minden a helyére kerül majd!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, akinek sikerül megingatnia az eddig megingathatatlannak tűnő magabiztosságodban, hisz kötekedő, már-már gonoszkodónak vélt megjegyzéseivel egyfolytában azon dolgozik, hogy elbizonytalanítson. Hogy ez mire jó neki, bizonyára ő, maga tudja, te azonban vedd fel a kesztyűt és lépj szorítóba annak érdekében, hogy senki ne gázolhasson át rajtad! Mutasd meg, hogy kemény fából faragtak, bizonyítsd be, hogy igenis rátermett vagy és ne hagyd, hogy a rosszakarók befolyásolják, hogy merre menj az úton! Ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Ehhez azonban te is kellesz!

NYILAS (november 23-december 21)

Van egy megoldókulcs a kezedben, amelyről azt gondoltad, bármilyen helyzetben a segítségedre lesz és ki tud húzni minden nehéz helyzetből. Rá kell azonban jönnöd, hogy jelen esetben ez most bizony nagyon kevés lesz. Szükség lesz minden tudásodra és tapasztalatodra, s ki kell találnod valami új, ütős megoldást, ami mindenkit meggyőz arról, hogy ebből a helyzetből is van kiút. Hidd el, minden csak önbizalom kérdése!

BAK (december 22-január 20)

Olyan helyzetbe kerülsz, ahol az határoz meg mindent, hogy mit gondolsz, mi a véleményed, így abszolút mértékben kezedben tudod tartani a vezérfonalat. A többiek maradéktalanul és feltétel nélkül megbíznak benned, ami különösen hízelgő neked, mert ez egyfajta visszaigazolás arról, hogy valamit jól csinálsz. Ne bízd el magad túlságosan, mert az indokolatlan nagyképűség visszatetszést válthat ki másokból. Csak maradj szerény és zsebeld be az elismeréseket!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nehéz döntés előtt állsz, s nem szeretnéd semmiképp elhibázni a dolgot, de azzal is pontosan tisztában vagy, hogy hamarosan le kell zárnod azt, ami most már csak hátráltat, ami fojtogatva telepszik rá a mindennapjaidra. Mivel azonban az áldozat szerepét nem akarod sokáig játszani, gyorsan döntsd el, mi a célod, s miként tegyél pontot annak az ügynek a végére, amely már semmi jóval nem kecsegtet.

HALAK (február 20-március 20)

Olyannyira hatványozódott benned mostanra a másoknak történő megfelelni akarás, a küzdés azért, hogy egyenértékű emberként tekintsenek rád, hogy kezded túllépni a saját erkölcsi határaidat is. Mielőtt azonban teljesen kivetkőzöl önmagadból, tedd fel magadnak a kérdést: mi a fontosabb? Az, hogy a körülötted élőket maradéktalanul kiszolgáld – vagy az, hogy önmagaddal békében élve csak arra koncentrálj, hogy te boldog legyél? Meg kell tudnod húzni a határvonalat másokkal szemben, légy óvatos és ne hagyd, hogy mások kihasználjanak csak azért, mert meg akarsz felelni mindenkinek. Légy résen és tudd, mit miért és mikor teszel.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

július 15

kos 03.21 - 04.19

Unod az állandó anyagi bizonytalanságot, eleged van abból,...

bika 04.20 - 05.20

A mai nap olyasfajta programot tartogat számodra, amelyre...

ikrek 05.21 - 06.21

Akaratodon kívül olyan helyzetbe kerülsz, amely a legkevésbé...

rák 06.22 - 07.22

A célegyenesben kezdesz botladozni, nem összpontosítottál ugyanis 100%-kal...

oroszlán 07.23 - 08.22

Fojtogatónak érzed azt, hogy valaki folyamatosan számon kér...

szűz 08.23 - 09.22

Túl magasra tetted a mércét önmagaddal szemben, emiatt...

mérleg 09.23 - 10.22

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy másoknak...

skorpió 10.23 - 11.21

Régóta dolgozol valamin és a célod eléréséhez közeledve...

nyilas 11.22 - 12.21

A benned lévő, kezdeti bizonytalanság után kezdesz ráérezni...

bak 12.22 - 01.19

Valaki a környezetedben olyasmivel presszionál, amihez abszolút nem...

vízöntő 01.20 - 02.18

Rengeteg energiát és időt fektettél valamibe, ami valójában...

halak 02.19 - 03.20

A mai nap kifejezetten kellemes meglepetéseket tartogat számodra,...

Elolvasom végigMegnézem
Kép

Brad Pitt bérgyilkost alakít a filmvásznon, és nem akárki lesz a rendező

Brad Pitt februárban Oscar-díjat kapott, és bár a karanténban nem sokat dolgozott, most újabb nagy dobásra készül: bérgyilkost alakít a filmvásznon, nem is akármilyet!

Kép

Meghan Markle külseje nagyot változott: legújabb képe jól mutatja az átalakulást

Az elmúlt fél év nem volt egyszerű számukra, de úgy tűnik, Meghan kezd visszatalálni önmagához.

Kép

8 apró dolog, ami minden lakást stílustalanná tesz

Akármilyen tiszta, stílusos és menő is a kecód, ezektől a hibáktól olcsó hatást kelthet.

Kép

Elkészült Radics Gigiék babaszobája

A várandós énekesnő 10 percre költözött a szülei házától szerelmével.

Kép

Napi horoszkóp július 15.: a Kosok új dologra vállalkoznak, az Oroszlánok bátran kiállnak magukért

Mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem