Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 10.: az Ikreknek fontos döntést kell meghozniuk, a Szüzeknek egyedülálló kalandban lehet részük

Napi horoszkóp április 10.: az Ikreknek fontos döntést kell meghozniuk, a Szüzeknek egyedülálló kalandban lehet részük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 10.

KOS (március 21-április 20

Úgy tűnik, felesleges köröket futsz egy bizonyos ügyben, amelynek se eleje, se vége, segítőd pedig nem nagyon akad. Ezen a ponton érdemes elgondolkodnod, vajon van-e oka annak, hogy mindenki más kihátrált és továbbállt, vajon megéri-e az a feleslegesnek tűnő idő és energiapazarlás, amit nagyüzemben csinálsz, vajon lesz-e bármi felmutatható eredmény a végén. Amennyiben ezekre a kérdésekre olyan választ kapsz, hogy nem érdemes tovább vesződnöd, abban az esetben határozd el magad és keress más kihívásokat, amelyekben több perspektíva van!

BIKA (április 21-május 20)

Olyan ügyek megfejtésén morfondírozol a hét utolsó napján, amelyek rendkívül fontosak számodra, ám ezek a gondolatok elterelik a figyelmed az aktuálisan megoldásra váró feladatokról is. Épp ezért húzz meg egy határt és vedd előre a prioritási sorrendben azokat a teljesítendő ügyeket, amelyeknek mindenképp pontot kell tenned a végére, ellenkező esetben számon kérhetik rajtad. Amennyiben sikerül mindent befejezned, egy aromás forró fürdőben relaxálva morfondírozhatsz tovább azokon a dolgokon, amelyek lefoglalják a figyelmed napközben!

IKREK (május 21-június 21)

Fontos döntést kell ma meghoznod, valaki azonban egyfolytában körülötted legyeskedik, hisz mindenképp befolyásolni szeretne, hogyan is kellene állást foglalnod. Mielőtt azonban teljesen rád telepedne, még azelőtt érdemes határozottan megállítanod és világosan megértetned vele, hogy ebben a helyzetben te vagy az, aki a végszót kimondja, méghozzá úgy, hogy senki nem befolyásol. Lehet, hogy nem lesz túl jóleső érzés a másik számára az, hogy félreállítod, neked azonban most nem erre kell fókuszálnod, sokkal inkább arra, hogy minden szempontot alaposan megvizsgálj, mielőtt A-t vagy B-t mondasz. Ha fontos vagy az illető számára, meg fog érteni!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tűnik, nem tudsz egyetérteni egyes családtagjaiddal egy bizonyos dolgot illetően, emiatt parázs vitába keveredsz és kezdenek közöttetek az indulatok elszabadulni. Mielőtt azonban a jelenlegi helyzet rányomná a bélyegét a viszonyotokra, érdemes mérlegelned, hogy megéri-e valamiféle kompromisszumot kötni annak érdekében, hogy ne fajuljanak tovább a dolgok. Ennek érdekében igyekezz tehát közös nevezőt találni és félretenni az indulatokat! Hidd el, sokkal nagyobb intelligenciára vall eltenni a kardot, mint felvenni támadó állást!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napja nem nevezhető épp a szerencsenapodnak, hisz bármibe vágod a fejszéd, egyszerűen nem jön össze, minden próbálkozásoddal lukra futsz. Rendkívüli módon bosszant az, hogy nem sikerülnek úgy a dolgok, ahogy eltervezted, ám nem érdemes beleragadnod a bosszankodásba, inkább keress valakit, aki a segítségedre lehet és kihúzza a szekeret a kátyúból. Biztos nem a mai nap az, amely átütő sikereket tartogat, de vigasztaljon a tudat, hogy nem minden nap ugyanilyen, így holnap új esélyekkel indulsz! A kötelező tennivalók elvégzése után kikapcsolódásképp nézz meg egy romantikus filmet egy üveg bort és egy tál pattogatott kulorica társaságában, a szerelmeddel összebújva! Holnap pedig új hét kezdődik új lehetőségekkel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ugyan az esetek túlnyomórészében kiszámítható dolgokban veszel részt, a hét utolsó napján mégis olyasmibe keveredhetsz, amely mintegy szökőárként sodor magával, nem is igazán tudod követni, mi történik körülötted. Emiatt kissé frusztrált vagy, nem akartál volna ilyen természetű kalandokba keveredni, ám ha már benne vagy, igyekezz el nem süllyedni. Tulajdonképp úgysem lehet minden egyes szituációt kiszámítani az életben, időnként egyszerűen elengedhetetlen az, hogy olyan kalandokba pottyanj, amelyek által tapasztaltabbá válhatsz. Lazíts, nem a világvége jött el, csupán csak egy kis izgalom borzolja a kedélyeidet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Félreérthető helyzet bizonytalanít el a szerelmi életedet illetően, a füledbe költöző bogár ugyanis az, ami kételyeket ébreszt benned, nem vagy 100%-ban meggyőződve róla, hogy a helyes úton jársz-e és nem engedted-e bevinni magad az erdőbe. Mivel mielőbb érdemes kiderítened az igazságot, illetve választ kapnod a kérdéseidre, épp ezért ne várj sokat a dologgal, ülj le a pároddal és tedd fel azokat a kérdéseket, amelyek zavarnak és az elbizonytalanodásodért felelősek. Lehet, hogy fájdalmas lesz az igazsággal szembesülni, mégis ha fontos a boldogság az életedben -márpedig miért lenne másképp-, ahhoz elengedhetetlen az, hogy időnként kinyíljon a szemed és világossá váljanak bizonyos dolgok. Fogd fel úgy a dolgot, hogy az Élet egy véget nem érő tanóra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ugyan ma sokkal inkább a pihenésre, a kikapcsolódásra lenne érdemes koncentrálnod, ehelyett mégis mindenáron véghez szeretnél vinni valamit, ami tulajdonképp a lehető legbonyolultabb kategóriából való, épp ezért mások inkább lebeszélni szeretnének róla. Hogy ez maximalizmus vagy makacsság, azt döntsd el te, magad, arra azonban érdemes ügyelned, hogy egy adott pontot ne lépj át, hisz a veszélyes helyzetek rosszul is végződhetnek. Használd a józan eszed és csak addig menj, amíg a biztonságod viszonylag kiszámítható, azon túl nem érdemes, maximalizmus ide vagy oda. Tudj időben megálljt parancsolni magadnak!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagy álmokat dédelgetsz, jól tudod, mik a céljaid, ugyanakkor tisztában vagy a képességeiddel is. Ennek ellenére a hét utolsó napján olyasmibe vágtál bele, amivel nem

igazán boldogulsz. Lehetséges, hogy kissé túlbecsülted magad? Ülj le és gondolkodj el azon, vajon hol hibás a számításod, s mit kellene esetleg másként csinálni. Kizárólag erre koncentrálj, majd tedd, amit helyesnek gondolsz, és meglátod, menni fog: kikeveredsz a gödörből, s a felsőbb osztályba léphetsz. Ehhez azonban összeszedettség szükséges!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napján egy, a környezeted számára érzékeny témát feszegetsz, ami azért sem túl jó ötlet, mert azon kívül, hogy a többieket rosszul érinti, még olyasfajta darázsfészekbe is nyúlhatsz vele, amely téged sodor majd bajba. Épp ezért nem érdemes mélyre ásnod magad azokban a témákban, amelyek nem érintenek közvetlenül, csupán a kíváncsiság az, ami hajt velük kapcsolatban. Fókuszálj tehát más ügyekre, olyasfélékben merülj el inkább, amelyekben nem csak a baj szagát érezni, sokkal inkább a sikernek lehet illata. Nem ártana a saját pecsenyédet sütögetni, különben gyorsan odaéghet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hatalmas felelősség terheli a vállad, amely a hét utolsó napján sem enged felszabadultan pihenni. Próbálod ugyan elodázni a felelősségvállalást, mert rettegsz annak következményeitől, de valahogy boomerang-módjára száll vissza. Mivel azonban egyszer túl kell esned rajta, jobb előbb, mint később, így nem nyújtod el a nehéz napokat. Zárd ki a külvilágot, ülj le magadban és gondold végig, hogyan tudsz úgy pontot tenni a dolog végére, hogy az a legkevésbé se fájjon senkinek. Létezik megoldás, csak végig kell zongoráznod pontról pontra. Logikusan és okosan gondolkodj, mindent vegyél figyelembe. Hidd el, mihamarabb indulsz neki, annál előbb szabadulsz!

HALAK (február 20-március 20)

A párod romantikus meglepetéssel kedveskedik neked a hét utolsó napján, ez pedig különösen jól esik, hisz az utóbbi időben kissé az volt az érzésed, hogy a kapcsolatotok kizárólag rajtad múlik. Ezúttal azonban bebizonyította, hogy noha a nap minden percében nem ugrál körül, ettől még nagyon szeret és fontos vagy számára. Kiváló érzékkel időzített, te pedig hálás lehetsz a sorsnak, hogy boldog vagy egy olyan ember oldalán, aki törődik veled. Ez a nap nem is alakulhatna szebben!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!