Ne maradj le a Joy-Napokról!
nap
óra
perc
múlva kezdődik múlva vége
Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Napi horoszkóp április 1.: a Bikák új impulzusokat keresnek, a Rákoknak nagy meglepetésben lehet részük

Napi horoszkóp április 1.: a Bikák új impulzusokat keresnek, a Rákoknak nagy meglepetésben lehet részük
Olvasd el!

Katalin hercegné ismét várandós? Árulkodó jelek bizonyítják

Egyre gyanúsabb, hogy hamarosan testvére érkezik Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekeinek.

Olvasd el!

Egészen meghökkentő, hogy néznek ki A szolgálólány meséje szereplői a való életben

Te felismernéd A szolgálólány meséje sztárjait a vörös szőnyegen?

A nap cikke

II. Erzsébet királynőnek van egy hobbija, ami nem mellesleg rengeteg pénzt ér

Tudtad, hogy a királynőnek van egy közkedvelt hobbija, aminek értékét közel 100 millió fontra becsülik?

szeptember 21

kos 03.21 - 04.19

Te vagy az a személy, aki mindig azon...

bika 04.20 - 05.20

Általában a "szabálykövető" kategóriába tartozol, most mégis jól...

ikrek 05.21 - 06.21

Nem igazán vagy hozzászokva ahhoz, hogy mások irányítsanak,...

rák 06.22 - 07.22

A hét utolsó munkanapján egészen egyedülálló módon lehetőséged...

oroszlán 07.23 - 08.22

Túlságosan sokat foglalkozol a múltban történt dolgokkal, nem...

szűz 08.23 - 09.22

Nagyon nincs ínyedre egy bizonyos feladat, legszívesebben nem...

mérleg 09.23 - 10.22

Akad valaki a környezetedben, aki minden fórumot kihasznál...

skorpió 10.23 - 11.21

Nagy dologra készülsz, amibe nem lehet csak úgy...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasfajta rejtélyről sikerülhet ma lerántanod a leplet, amely...

bak 12.22 - 01.19

Akad valaki a környezetedben, akinek nem vagy épp...

vízöntő 01.20 - 02.18

Bizonyos keretek között mindig a legjobbat igyekszel kihozni...

halak 02.19 - 03.20

Amikor már teljes meggyőződéssel és az esélyesek biztos...

Elolvasom végig Megnézem
Olvasd el!

Jennifer Anistontól meghökkentő dolgot kértek a filmesek, mielőtt megkapta volna a Jóbarátok főszerepét

Jennifer Aniston 50 évesen is csúcsformában van, de volt egy időszak, amikor egészen más kritikával találta szemben magát.

Olvasd el!

Hivatalos: film is készül a P.S I Love you folytatásából!

Maga az írónő jelentette be, hogy legfrissebb regényének filmváltozata is elkészül a közeljövőben!

Olvasd el!

8 mód, ahogy a bőrdzsekit idén ősszel viselni fogjuk

A bőrkabát mindig menő, de most ezek a fazonok lesznek a legtrendibbek!

Facebook
Twitter
Pinterest

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 1.

KOS (március 21-április 20)

A mai nap nem indul túl fényesen számodra, már reggel azt érzed, érdemes lett volna inkább ágyban maradnod egy doboz fagyival és a legújabb romantikus regénnyel, mintsem lehetőséget adni magadnak a botlásra, hogy majd aztán elhasalj és mindenki rajtad nevessen. Persze, így is felfoghatod a dolgot, vagy úgy is, hogy felállsz, leporolod magad és magabiztosan beleállsz a bonyolult szituációkba, hisz rendelkezel annyi tudással és tapasztalattal, hogy ne is lehessen kérdés az, hogy megoldd a rád bízott feladatokat. Hidd el, az ágyban fekve, egy doboz fagyival a kezében még senki nem tudott maradandót alkotni, neked is kisebbfajta csoda lenne. Épp ezért kelj fel és indulj a világ megváltásra, hisz rád most máshol van szükség!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, feleslegesen rovod a köröket, semmiféle változás nem áll be az életedben, egyszerűen kissé fárasztónak találod az eredmény nélküli hajtást. Mivel kezdesz kiégni, érdemes lenne a téged nyomasztó dolgokat egy rövid időre hátrahagyni és más impulzusokat keresni, amelyek lendületet adhatnak a továbbmenetelhez. Olyasmikkel foglald le magad, amik feltöltenek és visszaadják az életkedved, mert így nagyon hamar végleg megfásulsz és valóban semmi értelme nem lesz annak, amit csinálsz. Hívj fel egy számodra fontos embert, találkozzatok, beszélgessetek, kérj tanácsot, ami segíthet abban, hogyan legyen tovább. Fel semmiképp nem érdemes adnod előzetes mérlegelés nélkül, hisz embertelen mennyiségű energiát fektettél már a dologba, azt pedig kár lenne veszni hagynod. Ez ma egy ilyen nap, de ne aggódj, egy nap csupán 24 órából áll!

IKREK (május 21-június 21)

Megállás nélkül igyekszel valakivel megértetni egy számodra nagy jelentőséggel bíró dolgot, ám folyamatosan azt érzed, hogy az illető „csukott” fülekkel ül és gyakorlatilag ennél érdektelenebb már nem is lehetne. Ezen a ponton érdemes mérlegelned, érdemes-e ennél több energiát belefektetned abba, hogy megértess valakivel valamit, ami a legkevésbé sem érdekli. Amennyiben nem látsz perspektívát a dologban, abban az eseteben még azelőtt hagyd hátra az illetőt, mielőtt túlságosan belebonyolódsz és teherként nehezedik majd rád az érdektelenségével együtt. Fogadd el, hogy vannak emberek, akik nem alkalmasak bizonyos helyzetekben az együttműködésre.

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napján olyasfajta meglepetésben lehet részed, amely nemhogy egész napra, de egész hétre hatalmas lendületet adhat. Nagyon boldog vagy, hisz másoknak talán apróságnak tűnhet, de számodra mégis a világot jelentheti az, amit kaptál. Pozitív életérzésed igyekezz minden téren kamatoztatni, a munkában, a családnak, a párodnak és a barátaidnak is adj át a boldogságodból, oszd meg az örömödet, hisz a te boldogságod másoknak is kapaszkodót jelenthetnek, akik épp nincsenek top formában. Jobban nem is indulhatna a hét, nem igaz?

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl sok a negatív energia körülötted, amit rendkívül nehezen tudsz már elviselni. Emiatt nagyon feszélyezve érezted magad az utóbbi időben, de ennek okát illetően csak most sikerült megvilágosodnod: a környezeted húz vissza, csakhogy próbáld megmutatni mindenkinek, hogy érdemes a dolgok pozitív oldalát nézni, és akkor nagyobb az esély a sikerre. Ha nem sikerül erről meggyőzni az örökös huhogókat, ne vegyél többé tudomást róluk, hanem járd a saját utadat. Te kerülhetsz ki győztesként ebből a helyzetből!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kissé teherként éled meg, hogy a környezeted lépten-nyomon rád testálja a gondjait, bonyolultabb élethelyzetekben gyakorlatilag mintegy mentőövként tekintenek rád, hisz csak te lehetsz az, aki megoldja a több ismeretlenes egyenleteket. Mindez nagyon hízelgő számodra, ugyanakkor rendkívül fárasztó folyton készenlétben állni és a riasztásra várni. Nem kell mások problémáit a nyakadba venned, sokkal inkább érdemes a saját életed élned, arra koncentrálnod, hogy minél több pozitív élménnyel gazdagodj, építsd a karriered, kapcsolódj ki olyanokkal, akik nem használnak ki és légy önmagad. Azok pedig, akik lustaságuk okán rád pakolnak minden felelősséget.. nos, azoknak is el kell kezdeniük élni a saját életüket a saját problémáikkal. Nem kell mindenhol Teréz anyaként működnöd!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Régóta dolgozol egy számodra elég nagy jelentőséggel bíró ügyön, melyben úgy tűnik, most végre érdemi előrelépés történhet. Rendkívülien felvillanyoz, hogy sikerülhet egyről a kettőre jutni, épp ezért érdemes most csak erre a dologra koncentrálnod, hisz annyira hosszú ideje nem történt semmi említésre méltó, hogy már-már kezdted feladni a reményt, hogy valaha sikert tudsz belőle kovácsolni. Ám most áttörés jöhet, figyelj oda, ne hagyd, hogy kizökkentsenek és meglátod, ez a fa most zamatos gyümölcsöt teremhet, neked pedig annyi lesz a feladatod, hogy a megfelelő munkával learathasd a babérokat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre sikerült megfogalmaznod magadnak, hogy mik a céljaid, pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni, csupán csak segítségre lenne szükséged ahhoz, hogy miként indulj neki. Épp ezért érdemes a környezetedben körülnézned, hogy ki is lehet az a személy, akiben kellőképp megbízol, akitől segítséget tudsz kéni úgy, hogy az illető nem fog visszaélni vele. Amennyiben megtaláltad az arra alkalmas embert, nyugodt körülmények között vázold fel neki, ami a fejedben már összeállt és meglátod, együtt ütős csapatatot alkothattok! Hajrá, így születnek a bajnokok!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem igazán fűlik a fogad egy bizonyos feladat elvégzéséhez, nem szeretnél ugyanis olyasmibe bonyolódni, ami túl sok energiádat emészthet fel, már a hét elején. Ám minden akaratod ellenére úgy tűnik, ezt az akadályt most kénytelen leszel megugrani ahhoz, hogy továbbléphess a munkafolyamatban. Tedd félre a bosszúságod és fogadd el, hogy időnként vannak olyan helyzetek, amikor nem te mutatod az útirányt, sokkal inkább muszáj vagy egy-egy ösvényen végigmenni ahhoz, hogy később ne legyen számodra sem kellemetlen a dolog, sem pedig olyasmiért ne kelljen felelősséget vállalnod, amit korábban kiküszöbölhettél volna.

BAK (december 22-január 20)

Egy számodra fontos ügybe kezdesz belegabalyodni, lassan nem is érted, hol volt a kiindulási pont, hogyan jutottál el idáig és hogyan kerülj ki a kátyúból. Mielőtt azonban hagynád a kétségbeesést eluralkodni magadon, zárj ki minden zavaró tényezőt és kezd elölről, részleteiben vizsgálni a dolgot. Amennyiben rendelkezel a szükséges tudással, nem okozhat gondot egy kissé bonyolultabb szál kibogozása sem. Csupán csak türelemre van szükség és ha a megfelelő szálat kezded kibontani, délután már szabad emberként élvezheted a napsütést. Hajrá, ne késlekedj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Borzasztó nagy feszültséget érzel egy olyan helyzetben, amikor nyugalomra és higgadtságra lenne szükség. Mivel pontosan tudod, hogyan nyugtasd meg a körülötted élőket, mielőtt elmérgesedne a helyzet, ne hezitálj, igyekezz minden energiádat bevetni annak érdekében, hogy ne arról szóljon a történet, hogy számodra fontos emberek hogyan marják egymás egoját. Legyél talpraesett, diplomatikus és határozott, meglátod, hálásak lesznek neked, hisz akkor tudtál higgadtan viselkedni, amikor nekik majdnem elszakadt a cérna. Jobban nem is indulhatna számodra a hét, nem igaz?

HALAK (február 20-március 20)

Olyasvalaki próbál segítő kezet nyújtani egy bizonyos helyzetben, akivel tulajdonképp semmilyen viszonyban nem vagy, nem is vagytok rosszban, de bizalmas barátnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetnéd. Épp emiatt első pillanatban megtorpansz, hisz nem tudod, érdemes-e valakinek kiszolgáltatnod magad, hogy később majd esetleg visszaéljen a helyzettel, nem szeretnél ugyanis fejfájást okozni önmagadnak, hogy esetleg jó ötlet volt-e elfogadnod a segítő kezet. Az esetleges kellemetlen pillanatok elkerülése érdekében érdemes tehát tisztáznod, mik az illető céljai, miért most és miért így szeretne segíteni és csak akkor fogadd el a jobb kezét, ha tisztességes szándékai vannak.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

szeptember 21

kos 03.21 - 04.19

Te vagy az a személy, aki mindig azon...

bika 04.20 - 05.20

Általában a "szabálykövető" kategóriába tartozol, most mégis jól...

ikrek 05.21 - 06.21

Nem igazán vagy hozzászokva ahhoz, hogy mások irányítsanak,...

rák 06.22 - 07.22

A hét utolsó munkanapján egészen egyedülálló módon lehetőséged...

oroszlán 07.23 - 08.22

Túlságosan sokat foglalkozol a múltban történt dolgokkal, nem...

szűz 08.23 - 09.22

Nagyon nincs ínyedre egy bizonyos feladat, legszívesebben nem...

mérleg 09.23 - 10.22

Akad valaki a környezetedben, aki minden fórumot kihasznál...

skorpió 10.23 - 11.21

Nagy dologra készülsz, amibe nem lehet csak úgy...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasfajta rejtélyről sikerülhet ma lerántanod a leplet, amely...

bak 12.22 - 01.19

Akad valaki a környezetedben, akinek nem vagy épp...

vízöntő 01.20 - 02.18

Bizonyos keretek között mindig a legjobbat igyekszel kihozni...

halak 02.19 - 03.20

Amikor már teljes meggyőződéssel és az esélyesek biztos...

Elolvasom végig Megnézem

Stephen King 72 éves lett! Mutatjuk regényeiből készült legjobb filmeket és sorozatokat

A születésnapos író regényeiből már évtizedek óta készülnek filmek és sorozatok. Most elhoztuk a legjobbakat, és azt is eláruljuk, ő mit gondolt ezekről valójában.

Fény derült arra, nagyjából mennyi bogár él a lakásodban anélkül, hogy egyáltalán tudnál róla

Egy kutató több házat is alaposan kivizsgált, és meglepő eredményre jutott.

Derítsd ki, melyik híres nő volt a születési évedben a legnagyobb szépségikon

Ezek a sztárok testesítették meg a szépségideált a különböző években!

5 pénztárcabarát tipp a szuper stílusos gardróbhoz

Ha örömmel követed a divatot és mindig szeretsz valami újdonsággal előrukkolni, akkor bizony előfordulhat, hogy a hónap végén azon gondolkodsz, vajon hova is tűnt a fizetésed nagy része. Ahhoz, hogy stílusos légy, nem kell minden pénzedet elköltened, mutatunk néhány hasznos és időtálló ruhadarabot, hogy a kondibérletre és nyaralásra is maradjon pénzed!

A pasi, aki stílusosabban öltözik, mint a legtöbb nő

A 49 éves előadó hihetetlen energiával, tehetséggel és feltűnési vággyal van megáldva. Mi pedig néha tátott szájjal csodáljuk őt! Az InStyle cikke.

Alacsony szénhidráttartalmú diétába kezdesz? Elmondjuk, hogy kalkuláld ki, mennyit kellene enned!

Teljesen felesleges megvonni magadtól a szénhidrátokat, hiszen ezekből nyered az energiát, ráadásul a jól megválasztott szénhidrátoknak rengeteg pozitív hatása van a testre. Ha mégis kipróbálnál egy alacsony szénhidráttartalmú étrended, érdemes pontosan kiszámolnod, mennyit kellene belőle bevinni a szervezetbe!

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem