Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Hackeld meg az agyad és élj boldogabb életet

molnár ádám,psziché est
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A Google naptárjában félórás pontossággal osztja be az idejét, majd a nap végén a valósághoz igazítja a korábbi terveit. Így előrefelé tervez, visszatekintve naplót ír. Színkódokkal különbözteti meg a munkát, a jövőbe való befektetést, a társasági életet, az énidőt. Mégsem feszes és görcsös, sőt, lazán mond jó dolgokat. Az Éva Psziché Est vendége lesz szeptember 24-én Molnár Ádám szoftver architekt, boldogságkutató.

Fiatalkorod óta foglalkoztat a gondolat, hogy miként tehetnéd boldogabbá az emberek életét. Mi volt az első ötleted?

Már gimisként tudtam, hogy szeretnék segíteni másoknak, de az első igazi ötlet egyetem alatt született meg, amikor kirúgattam magam, nem szándékosan. Elkapott a szabadság, a bulihangulat, a hasonló érdeklődésűek társasága, és a vágy, hogy órára járás helyett inkább saját kis céget építgessek. A sok nyüzsgés és szétszórt figyelem miatt rossz lett a félévem, s emiatt újra kellett felvételiznem. Infóból emelt szinten újra érettségiztem, hogy elég pontom legyen. Itt, a szóbelin volt egy meghatározó élményem, ami új lökést adott azon az úton, hogy ne csak magamat fejlesszem, hanem másoknak is segítsek.

Mi volt ez?

Láttam, hogy a gimis srácok nem tudták, miként viselkedjenek vizsgahelyzetben, és a stresszt sem voltak képesek kezelni. Egy fiú, akit ismertem korábbról, borzasztóan leégett. Nem azért, mert nem volt jó az agya, vagy nem értett a tárgyhoz. Kifejezetten okos volt. De hiányoztak olyan képességei, melyeknek semmi köze a szakmai anyaghoz: jegyzetelési technika, időmenedzsment, stresszkezelés, tárgyalástechnika… Kettest kapott, ha jól emlékszem, és lehet, hogy emiatt az álmai, a lehetőségei elvesztek, mert nem biztos, hogy ilyen eredménnyel felvették. Pedig volt hozzá tudása, de nem tudta megmutatni.

Milyen ötlet születhet egy ilyen frusztráló élményből?

Nekem ezt végig kellett néznem, és nagyon bántotta az igazságérzetemet. Hazamentem, és elkezdtem gondolkodni: mi történt itt? Tényleg az egyéves szívás az egyetemen meg az a pár, saját érdeklődésből elolvasott önfejlesztő könyv meg elvégzett tanfolyam adott nekem annyit, hogy ugyanazt az anyagot, amelyet mindketten tudtunk, ennyire másképp tálaljam?

Összeszedtem az általam hasznosnak ítélt soft skilleket, és azért, hogy még jártasabb legyek bennük, elkezdtem tovább képezni magam a témában. Elmentem kurzusokra, vettem további könyveket.

Aztán pár barátommal együtt megírtam a Joker tétel – Egy tétel mind felett e-bookot meg a Szóbeli max anyagot, ami abban segít, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki jól tudjon szóbelizni.

Tehát a tanulmányaid mellett másban is folyamatosan képezted magad?

Már gimnazistaként elvégeztem a Reiki tanfolyamokat, az Agykontroll tanfolyamokat, a Sikerkód tréninget. Tudtam, hogy ahhoz, hogy másoknak adjak, először a saját képességeimet kell fejlesztenem. Életvezetés, önmenedzsment, vállalkozásvezetés…

Milyen alkotásaid voltak még, melyekkel másoknak próbáltál segíteni?

Általában jellemző rám, hogy amikor találkozom egy kihívásokkal teli élethelyzettel, akkor igyekszem kitalálni, hogy milyen szisztematikus megoldás lenne rá jó.

Így például készült egy négyórás, mindset felvezetésű nyilvános beszéd workshop, munkafüzettel. Ezt a TEDx-es beszédeim és a külföldi előadásaim személyes tapasztalatai alapján fejlesztettem ki. Mert a szöveg strukturálását és a retorikát megelőzően végig kell gondolnunk: mi a híd köztem és a közönség között? Mi az, amit én tudok adni, és mire van ebből szüksége a hallgatóságnak?

A SOTE-n tartottam ilyen műhelyt 4 féléven keresztül, TEDx-eseket is mentoráltam, konferencia felkészítéseken vettem részt. A Láthatatlan Egyetemen is tartottam kurzusokat, ott 5-6 évig nagyon aktív voltam képzőként és önkéntesként. Sokszor ez a hely volt a keltető, oda vittem el először a workshopokat. Csodálatos társaság, hozzám nagyon hasonló gondolkodással.

Éva Psziché Est (személyes részvétel) - Lépj az újrakezdés és a megújulás útjára!

Éva Psziché Est (személyes részvétel) - Lépj az újrakezdés és a megújulás útjára!

Időpont: 2020. szeptember 24., csütörtök, 18.00–20.30
Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ, Bartók terem, 1123 Budapest, Jagelló út 1–3. 

LÉPJ AZ ÚJRAKEZDÉS ÉS A MEGÚJULÁS ÚTJÁRA!

Előadóink maguk is átéltek már nehéz helyzeteket. Válást, szakítást, kirúgást, munkahelyi nyomást, kudarcélményt. Most megosztják veled, hogy mi vitte őket előre, és hogyan tudod te is kreatív energiává alakítani a feszültségeket!

HOGYAN DOLGOZTA FEL PALYA BEA A VÁLÁSÁT?
Miként építette újjá magát? Mi az, ami erőt adott neki, és neked is erőt adhat?
Bea egy egész albumot szentelt a válásának, az újrakezdésnek, és most már trénerként, előadóként dolgozik azon, hogy a mélypontok ne lehúzzanak, hanem felemeljenek minket, hogy a válságokból új értékek szülessenek.

MIRE JÖTT RÁ A PROGRAMOZÓ, AKINEK AZ A HOBBIJA, HOGY BOLDOGABBÁ TEGYE AZ EMBEREKET?
Hogyan elemezte ki a saját összeomlását? Miként leplezte le agyának titkos működését, mit tanácsol neked, ha elégedett, életvidám és sikeres akarsz lenni?
Molnár Ádámot régóta foglalkoztatja az emberi lélek. Tetten érte saját pszichéjét, és programozói gondolkodással tárta fel azt a folyamatot, ami megakadályoz minket abban, hogy bátrak és tettre készek legyünk. Elmondja, szerinte mi kell a boldogsághoz.

MEGLEPETÉSVENDÉG: STEIGERVALD KRISZTIÁN
Generációkutató, generációs mentor, aki a tudatOs odafigyelésben látja az egyéni és a családi boldogulás útját.

AZ EST HÁZIASSZONYA: BOMBERA KRISZTINA

Vendégeinkről és eladásaikról itt olvashatsz többet: www.evamagazin.hu/evaest 

PROGRAM:

Palya Bea énekes-dalszerző, előadó, tréner:
Újrakezdés – élet a válás/váltás és a külső tényezők változása után

„Én a saját utamat nem az áldozat, hanem a hős szemszögéből nézem: a nehézség nem arra való, hogy maga alá gyűrjön, hanem arra, hogy növelje az erőmet, és a legyőzése által valamilyen új készséget pallérozzak magamban.”

Molnár Ádám szoftver architekt, előadó, boldogságkutató:
Uralkodó mintáink. Hogyan hackeljük meg az agyunkat?

A világ megváltozott, viszont a testünkbe kódolt minták nem. Ha ezt felismerjük, s megtanuljuk, hogyan is működik az agyunk, hogyan lehet meghackelni a mintáinkat – akkor esélyt kapunk a változásra és a kontroll visszaszerzésére. S így arra is, hogy áldozatból életünk hősévé váljunk!”

Kerekasztal-beszélgetés
Palya Bea, Molnár Ádám, Steigervald Krisztián és Bombera Krisztina

Hogyan állj fel a nehéz helyzetekből? Hogyan teremts magadnak egy új valóságot? Miként lépj ki a komfortzónádból? Hogyan fedezd fel a belső erődet, és találj új megoldási mintákat?

HA ELJÖSSZ, MEGTUDOD!

Vedd meg a személyes részvételre szóló jegyed szeptember 24-ig csupán 3980 Ft-ért!

3980 Ft

Megnézem

Az Éva Psziché Esten azt mutatod meg nekünk, hogy miként hackeljük meg az agyunkat. Mondj egy példát, amikor te ezt megtetted, és tudatosan bátor voltál!

A Hősök Tere kezdeményezés megálmodásának és létrehozásának a részese voltam, amikor egyszer ebéd közben odaültem Philip Zimbardo mellé. Senki nem mert az asztalához ülni.

Én pedig arra gondoltam: fontos nekem ez a kártyás ötlet, amit mutatni akarok neki? Tényleg hiszek benne, hogy segíthet sok embernek? Mert akkor ne legyen már kifogás az új helyzet miatti félelmem, hanem tegyem meg, amit kell, egy nagyobb jóért.

El akartam neki mondani, és el is mondtam, mert ott helyben kíváncsi volt rá. A többiek meg nem értették, hogy ezt hogy merem… Ő odaadta az email-címét meg a telefonszámát, és így kezdődött el egy több éves közös együttműködés, amelynek eredményét világszerte konferenciákon mutatja be.

Miféle kártyás ötletről volt szó?

Volt egy olyan vágyam, hogy olyan eszközt alkossunk, amit az embereknek oda lehet adni, aminek a segítségével jobbá tudják tenni a világot. Elmehetsz szemetet szedni, adhatsz vért, ezek mind nagyszerű dolgok, van pozitív hatásuk, kell is csinálni – de igazából nem okoznak sokakra ható, mégis egyéni, mély belső változást. Én pedig ilyet akartam. Ami segít az embereknek mindennapi hőssé válni.

A Láthatatlan Egyetem táboraiban használtunk „fénycetlit”, amit bármikor odaadhattunk egymásnak a táborokban, és ráírhattunk egy elismerést, megerősítést, köszönetet. Ez annyira működött, hogy azon kaptam magam, hogy ezt akarom kifejleszteni, táboron kívül is működő, rendszerszintű dologgá. Weboldalról letölthető kártyacsomagot találtam ki, ahol a kártyák piktogramokkal elmondják annak, akinek odaadod: valami jót tettél, én ezt észrevettem, hálás vagyok érte, adok egy kártyát, ha tetszik, add tovább. Így kifejezhetjük egymásnak a köszönetünket egy alternatív, sokkal hatásosabb módon, és megélhetjük azokat a pillanatokat, amikor hálásak vagyunk. A másik ember pedig elismerést kap, amely új mintát teremt, és ráveszi őt arra, hogy tegye meg újra azt a jó dolgot, amiről talán nem is tudta eddig, hogy mennyire fontos volt neked.

Megvalósult az ötlet?

A Hősök Tere programban arról beszéltünk, hogyan legyél hétköznapi hős… Én mindig is értékorientált lázadó voltam, hackeljünk meg mindent, ha kell, és legyen valami újszerű megoldás!

Zimbardo egyik ismerősének a meghívására bemutattam a Heroiam (Hero I am) kártyát egy amerikai konferencián, aztán itthon az Everness fesztiválon egyetemistákkal Thankee néven megcsináltuk az első, rendszer szinten kutatott tesztváltozatot.

molnár ádám,psziché est
forrás: Milics Róbert

Kinyomtattunk 15 ezer kártyát, mindegyik fesztiválozó kapott 3-3 darabot a kezdőcsomagjában. Utána megkerestem a résztvevőket egy utánkövetés keretében, és néhány kártya kapcsán elképesztő emberi történetek bontakoztak ki. Testvérpárok kezdtek el újra beszélgetni, családtagok ismét szóba álltak egymással, egy főnök ezzel mondta el, mennyire értékeli egy dolgozóját, aki ennek hatására nem mondott fel… Lenyűgöző volt látni, mennyire működött. Az már csak hab a tortán, hogy a kártyáknak volt utóélete, kikerültek a fesztiválról, tovább ajándékozták őket, és később teljesen váratlan helyeken viszont is láthattam párat.

Milyen pszichológiai hatást vártál a kártyáktól társadalmi szinten?

Ez a kártya meghackeli a köszit. Egy cetlibe van ugyan zárva, de annyira átlagon felüli gesztus, mert fizikai dolog cserél gazdát: nincsenek rá felkészülve az emberek.

A hétköznapi életben sokszor van olyan döntési pontod, ahol nem kötelező jó fejnek lenned. És hiába köszöni meg a másik, lehet, hogy te nem érzed, hogy amit adtál, az neki mekkora élmény vagy szívesség volt. Ami neked egy természetes gesztus, azzal te az ő számára akár a nap hősévé is válhatsz… mint amikor egy buszsofőr megvár téged a megállóban, és ezért nem késed le a kedvenc együttesed búcsúkoncertjét. Neki ez csak egy átlagos tett, neked egy nagy dolog.

A kártya megerősít: tudok tenni, tudok hatni. Aki kapja, és aki adja, az is azt éli meg, hogy van hatása a világra, az élet alakítására.

Mindenki szeretné értékesnek érezni magát, és épp ebben a legalapvetőbb emberi vágyban erősítjük meg a másikat. A pozitív visszacsatolással hétköznapi hősökké válnak az emberek.

Miért nem terjedt el ez szélesebb körben?

Rajtam múlt. Nem tettem érte eleget. Vártam is, hogy a kutatásból elkészüljön egy szakmai szempontból hitelesített cikk, mert onnantól számít a módszer pszichológiailag tudományosan elismertnek. De mindenki önkéntesen segített benne, és ez végül nem készült el. Kifutottam az időből és a pénzből, amit erre költöttem, így az energiámat átcsatornáztam a napi munkába és pénzkeresésbe. Időről időre azért mozdítok rajta egyet… talán összeáll hamarosan. Meglátjuk.

Éva Psziché Est (online közvetítés) - Lépj az újrakezdés és a megújulás útjára!

Éva Psziché Est (online közvetítés) - Lépj az újrakezdés és a megújulás útjára!

Időpont: 2020. szeptember 24., csütörtök, 18.00–20.30
Helyszín: az otthonod, a kanapéd, a kedvenc foteled

LÉPJ AZ ÚJRAKEZDÉS ÉS A MEGÚJULÁS ÚTJÁRA!

Előadóink maguk is átéltek már nehéz helyzeteket. Válást, szakítást, kirúgást, munkahelyi nyomást, kudarcélményt. Most megosztják veled, hogy mi vitte őket előre, és hogyan tudod te is kreatív energiává alakítani a feszültségeket!

HOGYAN DOLGOZTA FEL PALYA BEA A VÁLÁSÁT?
Miként építette újjá magát? Mi az, ami erőt adott neki, és neked is erőt adhat?
Bea egy egész albumot szentelt a válásának, az újrakezdésnek, és most már trénerként, előadóként dolgozik azon, hogy a mélypontok ne lehúzzanak, hanem felemeljenek minket, hogy a válságokból új értékek szülessenek.

MIRE JÖTT RÁ A PROGRAMOZÓ, AKINEK AZ A HOBBIJA, HOGY BOLDOGABBÁ TEGYE AZ EMBEREKET?
Hogyan elemezte ki a saját összeomlását? Miként leplezte le agyának titkos működését, mit tanácsol neked, ha elégedett, életvidám és sikeres akarsz lenni?
Molnár Ádámot régóta foglalkoztatja az emberi lélek. Tetten érte saját pszichéjét, és programozói gondolkodással tárta fel azt a folyamatot, ami megakadályoz minket abban, hogy bátrak és tettre készek legyünk. Elmondja, szerinte mi kell a boldogsághoz.

MEGLEPETÉSVENDÉG: STEIGERVALD KRISZTIÁN
Generációkutató, generációs mentor, aki a tudatOs odafigyelésben látja az egyéni és a családi boldogulás útját.

AZ EST HÁZIASSZONYA: BOMBERA KRISZTINA

Vendégeinkről és eladásaikról itt olvashatsz többet:   https://www.evamagazin.hu/evaest/

PROGRAM:

Palya Bea énekes-dalszerző, előadó, tréner:
Újrakezdés – élet a válás/váltás és a külső tényezők változása után

„Én a saját utamat nem az áldozat, hanem a hős szemszögéből nézem: a nehézség nem arra való, hogy maga alá gyűrjön, hanem arra, hogy növelje az erőmet, és a legyőzése által valamilyen új készséget pallérozzak magamban.”

Molnár Ádám szoftver architekt, előadó, boldogságkutató:
Uralkodó mintáink. Hogyan hackeljük meg az agyunkat?

„A világ megváltozott, viszont a testünkbe kódolt minták nem. Ha ezt felismerjük, s megtanuljuk, hogyan is működik az agyunk, hogyan lehet meghackelni a mintáinkat – akkor esélyt kapunk a változásra és a kontroll visszaszerzésére. S így arra is, hogy áldozatból életünk hősévé váljunk!”

Kerekasztal-beszélgetés
Palya Bea, Molnár Ádám, Steigervald Krisztián és Bombera Krisztina

 

Hogyan állj fel a nehéz helyzetekből? Hogyan teremts magadnak egy új valóságot? Miként lépj ki a komfortzónádból? Hogyan fedezd fel a belső erődet, és találj új megoldási mintákat?

HA VELÜNK TARTASZ, MEGTUDOD!

Vedd meg az online közvetítésre szóló jegyed szeptember 24-ig csupán 1990 Ft-ért!

1990 Ft

Megnézem

Van egy könyved is, ami készül. Készül?

Már kétszer átalakult. Volt, hogy haladtam vele, volt, hogy elhanyagoltam. Múltkor kidobtam a felét. Kitaláltam egy sokkal jobb irányt.

A könyvem kapcsán most lelkes vagyok, mert úgy érzem, végre tényleg tudom, hogy mit akarok vele. Azt vettem észre, hogy amikor egy adott időpillanatban megérik valami, akkor egyszerűen meg kell lépni, úgy, ahogy van. Akkor is, ha nem tökéletes vagy nem teljes, mert ott és akkor abban van az energia, a körül van a figyelem.

Ha éveket várunk, akkor hiába volt erős és jó az ötlet, de változik a fókusz, az érzés, sőt, a mögötte lévő tudás és megélés is. Szerintem jó volt a régi koncepció is. De már nem ott vagyok fejben. Fejlődtem, változtam. Most fontosabb, hogy megjelenjen és hasson, mintsem hogy tökéletes legyen.

Egy pár óra alatt elolvasható könyvet akarok, azért, hogy a generációm is kézbe vegye, és ne a könyvespolcon landoljon olvasatlanul, mint a megvett könyvek többsége. Legyen színes-szagos, és ha elolvastad, azt mondhasd: másképp látod a világot. Nem vizsgamunka lesz, hanem esszencia.

Mivel foglalkozol még?

Egyre inkább szeretem és szeretném kombinálni a technológiai lehetőségeket, a pszichológiát és az emberközeli tudományokat, hogy olyan eszközöket hozzak létre, melyekkel az emberek jobbá tehetik az életüket. Van, hogy egy workshopon tudom ezt átadni, van, hogy előadásban, s van, hogy szoftveres megoldásban. Jelenleg a napi munka mellett egy mesterséges intelligencia alapú diagnosztikai szoftvert csinálok, amely segít majd hatékonyabban kezelni a keleti gyógymódokkal kezelt pácienseket, és egy vizualizációra alapuló, belső munkát támogató workshopot dolgozok ki.

Az Éva Psziché Esten elmondod nekünk, hogy miért nem vesszük észre a lehetőségeinket, ha meg észrevesszük őket, akkor miért nem merünk lépni. És hogy szerinted hogyan tudnánk az életünket szabadabban megélni.

Nagyon szeretnék az embereknek szélesebb körben adni egy eszközt, amivel elégedettebb, sikeresebb, harmonikusabb életet élhetnének csak azáltal, hogy megértik, hogyan működik az agyuk. Erről szól majd az előadás is, és a készülő könyvem. Úgy gondolom, ez minden önfejlesztés alapja, és méltatlanul keveset foglalkozunk a témával.

Ha ennek a megértéséhez, és az agyunk alapvetően természetes – de nem mindig ideális – működésének a meghackeléséhez adhatnék pár jó ötletet, az azt jelentené, hogy akár generációs szinten lehetne valamekkora arányban jobbá tenni az emberek életét. Ami egy óriási dolog szerintem. Ezért is örültem a meghívásotoknak, és már nagyon készülök.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kéne a szexről 50 felett

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.