Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Fotózás ellentétes évszakokban

Fotózás ellentétes évszakokban
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
A végeredményen ugyan nem látszik, de a gyönyörűen megkomponált divatanyagok, kampányok, katalógusok nem is oyan ritkán pont a bemutatott ruhákkal ellentétes évszakban készülnek.

A divat világában ez egyáltalán nem számít furcsaságnak, hiszen a tavaszi kollekciókat is télen mutatják be, így mindenképpen előre kell terveznie a divatszerkesztőnek, vezető stylistoknak is, hogy a legfrissebb trendeket mutathassa be. A legközelebbi divathetek például szeptemberben kezdődnek majd és a 2019-es tavaszi kollekciókat fogják bemutatni. Íme még egy indok, amiért elhessegethetjük a tévhitet, miszerint a modellek munkája a legkönnyebb a világon, ezek a helyzetek ugyanis kőkemény profizmust és kötélidegeket igényelnek. A mai bejegyzés főszereplői Attarctive-os modellek lesznek, szélsőséges sztorijaikból pedig kiderül, hogyan élik meg a divatvilág ilyesfajta hóbortjait munkájuk során:


Alisa: „Az egyik barcelonai fotózásom képei az egyik legnagyobb spanyol magazin októberi számában jelentek meg. A fotózás viszont egy nyári napon volt és bevallom, megijedtem, mikor megláttam a kabátokat, csizmákat, mivel aznap nagyon meleg, 32-33 fok volt. A helyszín egy csendes gyártelep volt, bár sokszor az út közepén, a tűző napon is fotóztunk, ami mellett bámészkodók, dudálások is voltak bőven. A ruhacsere nem volt olyan egyszerű, lepedőkkel próbáltak takarni, zárt helyet nem találtunk a közelben. A végén nagyon örültem, mert szuper téli divatanyag lett."

Kép

Henriett: „Kínában voltam éppen télen, és megkaptam egy pekingi munkát. Ott még hidegebb volt, mint abban a városban, ahol megszálltam és ahol a legtöbbet dolgoztam. Emlékszem, egy hatalmas raktárépületben fotóztunk. Mindenki nagykabátban, sálban, sapkában volt bent, ugyanis nem volt fűtés… Nem viccelek, volt, hogy jeges volt a padló. Volt még bent egy kisebb bódé, ahol melegítő segítette a helyzetet, de ott zajlott a haj, a smink és az ebédszünet is. A munka 80%-át a hideg setben töltöttem. A fotózás pedig: fürdőruha…A set vízi világot ábrázolt, igazi homokon álltunk és pózoltunk, ami igen nedves és szintén hideg volt. Gyorsan egy kis melegítő mellett öltöztünk át, aztán vissza a kamera elé. Életemben nem fáztam annyira még fotózáson… De mosoly fel, elvégre nem akarod megnehezíteni és hosszabbítani a munkát. Minél gyorsabb és profibb vagy, annál hamarabb végzel és visszabújhatsz a meleg kabátodba!”



Kép

Sara: „Az egyik legnehezebb dolog szerintem a téli ruhák nyári befotózása kint: izzadás, szédelgés, napon nyitva tartani a szemet és nem szenvedős arcot vágni és nagyon, de tényleg nagyon türelmesnek lenni. Életem első külföldi fotózása egy elhagyatott, milánói épületegyüttesben volt, ami a 70-es években épült. Az egyik képhez messziről fotóztak, nekem pedig a nap alatt kellett sétálást imitálnom egy nagyon kényelmetlen magassarkúban és téli szőrme-ujjú kabátban. Nagyon izzadtam, már szédelegtem és alig bírtam koncentrálni. Egy darab felhő sem volt az égen, azonban végigcsináltam, és az egyik kedvenc képemet tudhatom magam mögött.

Kép

Első tokiói utamon pedig kaptam egy tavasz-nyári katalógust, amit az óceán partjánál fotóztunk januárban. Borzasztó hideg volt, de nagyon odafigyeltek ránk, ahogy Japánban szokás. Vittek melegítőt a helyszínre, és azt fújták ránk, illetve amint vége lett egy képnek, rögtön hozták a nagy kabátokat. Ezekben melegítő tasak volt, ami Ázsiából származik és több órán keresztül melegít. Van ragasztós változata is, szóval ha olyan a ruha, akkor akár a derekunkra is felragaszthatjuk. Ezen az utamon még elmentünk az óceánpartra is egy villába, aminek a teraszáról jó időben lehetett látni a Fudzsit. Január volt és az új Alexander Wang ruhákat fotóztuk be egy újságnak. Nagyon fáztam, hideg volt és fújt a szél, a ruhák meg nem épp erre voltak tervezve, de azóta használom a képeket büszkén, akármerre megyek!”

Kép

Virág: “Az egyik megfagyós sztori, amire emlékszem Isztambulban volt télen. Egy két napos tavaszi kampány fotózás, videózással együtt. Nagyon élveztem, mert nagyon jó volt a csapat és az egész munka. Viszont az isztambuli közlekedési múzeum kertjében voltunk, mert repülőkkel fotóztunk és nagyon sok szett volt, leginkább vékony ruhák, amik szépek voltak ugyan, de nem túl melegek…Kb. 0-5 fok volt, szóval melegítő párnát hordtak nekem folyamatosan. Meleg teát, pokrócot meg két kattintás között sok ölelést kaptam a csapat tagjaitól, hogy ne fázzak. Nagyon cukik voltak és gyorsan tudtunk dolgozni, de azért mégis csak két napom volt végig lyen hidegben. Utána otthon meleg zuhany, tea, nagy adag C-vitamin. Kicsit este rázott még a hideg, de másnap már jól voltam.”


Kép

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.