Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Nem akarjuk elhinni, milyen nagy már Tim Allen kisebbik lánya: a 13 éves Elizabeth gyerekszínész lett

Nem akarjuk elhinni, milyen nagy már Tim Allen kisebbik lánya: a 13 éves Elizabeth gyerekszínész lett

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Tim Allen büszkébb nem is lehetne kisebbik lányára, aki elképesztően tehetséges színésznek bizonyult a meghallgatáson.

A 69 éves Tim Allen több karácsonyi filmklasszikus főhőse volt, az 1994-es Télaput évtizedek óta mindenki imádja, de a tíz évvel később, 2004-ben készült Kelekótya karácsony is az ő nevéhez fűződik. Ezeken kívül láthattad még a Faterok motoron című vígjátékban, illetve a Szupersuli című kalandfilmben.

A színésznek két bátyja, két öccse, valamit egy húga van, igazi nagycsaládba született. 1975-ben, humoristaként kezdte, ám fiatal volt, meggondolatlan, meggyűlt a baja a drogokkal, így egy időre börtönbe került. Miután kijött, ott folytatta a karrierjét, ahol abbahagyta, nem sokkal később pedig színész lett belőle.

Tim Allen lánya, Elizabeth gyerekszínész lett

Tim Allen 1984-ben nősült meg először, Laura Deibelt vette el, 1989-ben lánya született, aki a Katherine nevet kapta. 1999-ben szakítottak, 2003-ban pedig elváltak. Második feleségét, Jane Hajdukot 2006-ban vette feleségül, ekkor már öt éve jártak. Lányuk, Elizabeth 2009-ben jött a világra.

Kép
forrás: Getty Images

A színész nagyon büszke lányaira, Elizabeth-tel ráadásul nemrégiben komoly kalandba „keveredtek” együtt. A Disney úgy döntött, készít egy Télapu minisorozatot, ebben természetesen azonnal Tim Allennek adták a főszerepet.

A sztár szerette volna meglepni gyermekét, ezért elintézte, hogy meghallgassák az egyik manó mellékszerepére. A 13 éves Elizabeth annyira tehetségesnek bizonyult, hogy a castingon megkapta az egyik főszerepet, a filmvásznon is ő lesz apukája kislánya, gyerekszínész lett belőle.

Kép
forrás: Getty Images

„Nehéz lehet elhinni, de semmi közöm ehhez. Csak azt szerettem volna, ha a kislányom lehet az egyik manó, így láthatta volna magát egy filmben. De amikor felolvasta a manó szerepét, olyan jól csinálta, hogy nagyobb szerepet akartak neki adni. Mondtam, hogy oké, ahogy szeretnétek. Nem szeretnék ebbe beleszólni. Nem szeretném, ha miattam választanák ki a lányomat. Imádták, ahogy olvas, és azért is szerették, mert egyidős a karakterével, éppen 13 éves. Így végül ő lett Télapu lánya. Nagy meglepetés volt, de ez életünk legcsodásabb élménye!” – nyilatkozta a dologról Tim Allen az Entertainment Weeklynek.

A sztár hozzátette, nem tanított Elizabeth-nek színészetet otthon, de gyakran olvasnak fel együtt forgatókönyveket. Tudta, hogy tehetséges lehet, de azt ő maga sem sejtette, hogy ennyire.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 14 kép

7 gyerekszereplő ikonikus karácsonyi filmekből, aki mára felnőtt, te pedig tuti, hogy fel sem ismernéd

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Ezért tesz rosszat a bőrödnek, ha mindennap zuhanyzol

Mindennap zuhanyzol és szerinted ez teljesen rendben van, sőt, másoktól is elvárható? Van egy rossz hírünk!

Kép

Az ókori görög és római nők élete egyáltalán nem olyan volt, mint a filmekben

Talán mégsem volt olyan jó buli ókori görög vagy római nőnek lenni, nem?

Kép

A vasárnapi alvásnak fontosabb szerepe van, mint gondolnád

Szinte utálod a vasárnapot, annyira nyomaszt, hogy másnap már hétfő? Itt a megoldás!

Kép

Miért telik gyorsabban az idő, ahogy öregszünk? Tudományos válasz van rá!

Gyerekként olyan, mintha egy év egy évezred lenne, majd felnövünk és hirtelen elkezd rohanni az idő. Mi erre a tudományos magyarázat? Most megtudhatod!