Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Az egyik leggyakoribb álom, ami sok esténket tönkreteszi, valójában fontosan jelentéssel bír

Az egyik leggyakoribb álom, ami sok esténket tönkreteszi, valójában fontosan jelentéssel bír

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Időről időre zaklatottan riadsz fel éjszakánként, mert visszatérő álmod, hogy ruha nélkül jelensz meg a nyilvánosság előtt? Nos, ezzel egyáltalán nem vagy egyedül.

Bár az álmaink sokfélék lehetnek, azért akadnak olyan visszatérő elemek, amelyekkel az emberiség jelentős százaléka találkozott már álomországban – ráadásul többször is. Rengetegen számoltak már be arról, hogy üldözik őket álmukban, esetleg zuhannak valahonnan és rendkívül gyakran előfordul az is, hogy éjszakánként meztelenül látja magát valaki a lelki szemei előtt - méghozzá egy nyilvános helyen. Ha veled is előfordult már, hogy ruha nélkül bukkantál fel az álmaidban mások társaságában, akkor érdemes önreflexiót tartanod annak érdekében, hogy felismerd, mit is akar üzenni neked a tudatalattid ezzel. Ez az ábránd ugyanis a kontextustól és az álom közben benned kavargó érzésektől függően több jelentést is hordozhat magában a pszichológusok és az álomszakértők szerint. Úgyhogy szerezz be egy álomnaplót, tedd az éjjeliszekrényedre és ébredés után azonnal jegyezz fel minden benned kavargó érzelmet, legyen az a szégyen vagy a felszabadultság.

Szorongok, tehát pucér vagyok?

A nyilvános meztelenség az álmainkban sok esetben arra utal, hogy bizonytalanul, kiszolgáltatottan, esetleg zavartan érezzük magunkat az ébrenlétünkben – különösen akkor, ha a pucér pillanataink szorongással, szégyennel töltenek el minket alvás közben. De az is megeshet, hogy napközben sebezhetővé tesz minket az aggodalom amiatt, hogy mások kritizálhatnak, elítélhetnek. Éppen prezentációra készülsz a munkahelyeden és borzasztóan izgulsz ezért? Akkor érthető, ha ruha nélkül tűnsz fel az álmaidban: ez azért van, mert felkészületlennek tartod magad a bemutatódat illetően.

A meztelen igazság a kapcsolatokról

Ugyan hajlamosak vagyunk összekeverni a meztelenséget a romantikával, ha ruha nélkül találkozol valakivel az álmaidban, akit ismersz, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy hamarosan szenvedélyes kapcsolatba bonyolódsz vele a való világban – mert a pucérság nem csak a szexualitást, az intim viszonyokat szimbolizálja. Inkább arról van szó, hogy az álmodban szereplő személlyel olyan bensőséges, nyitott barátságot ápolsz, amiben igazán önmagatok lehettek egymás jelenlétében.

Viszlát ruhák, helló szabadság!

Míg mások feszengenek ruha nélkül az álmaikban, te (épp ellenkezőleg) szabadabbnak érzed magad, mint valaha és már-már mosolyogva nyitod ki a szemed reggel? Ennek az lehet az oka, hogy titkolod az igazi énedet és bátran kimutatod azt az ébren töltött perceidben – ami természetesen megkönnyebbüléssel tölt el. Akad valami, amit sokáig titokban tartottál, de nemrég bevallottad azt a környezetednek? Akkor ne lepődj meg, ha meztelenül mászkálsz a saját fejedben alvás után…

És ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

Így fejtsd meg egyszerűen, 4 lépésben az álmaidat

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Ezért tesz rosszat a bőrödnek, ha mindennap zuhanyzol

Mindennap zuhanyzol és szerinted ez teljesen rendben van, sőt, másoktól is elvárható? Van egy rossz hírünk!

Kép

Az ókori görög és római nők élete egyáltalán nem olyan volt, mint a filmekben

Talán mégsem volt olyan jó buli ókori görög vagy római nőnek lenni, nem?

Kép

A vasárnapi alvásnak fontosabb szerepe van, mint gondolnád

Szinte utálod a vasárnapot, annyira nyomaszt, hogy másnap már hétfő? Itt a megoldás!

Kép

Miért telik gyorsabban az idő, ahogy öregszünk? Tudományos válasz van rá!

Gyerekként olyan, mintha egy év egy évezred lenne, majd felnövünk és hirtelen elkezd rohanni az idő. Mi erre a tudományos magyarázat? Most megtudhatod!