Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Furcsa dolgot árul el a személyiségedről az, hogyan kapcsolod be a melltartót

Facebook
Twitter
Pinterest
Gondoltad volna, hogy ennek is jelentése van?

Emlékszel még az első napra, amikor igazi melltartót viseltél? Valószínűleg már akkor kialakult egyfajta rutinod azzal kapcsolatban, hogy hogyan kell felvenni és bekapcsolni ezt a fehérneműt. Patti Wood, testbeszéd szakértő cikke szerint sokat elárul az ember személyiségéről az, ahogyan magára ölti a ruhadarabot.

Összesen 4 csoportba osztotta az embereket aszerint, ahogy bekapcsolják a melltartójukat. Léteznek vezetők, influenszerek, támogató- és gondoskodó személyek.

Derítsd ki, te melyikbe tartozol!

  • Ha hátul kapcsolós melltartót viselsz, amit felvéve is hátul kapcsolsz össze, akkor senki sem képes úgy támogatni, mint te. Imádsz emberek között lenni, óriási a szociális igényed, ráadásul nagyon segítőkész vagy. Könnyen kijössz mindenkivel, mert azonnal megtalálod a közös hangot másokkal. Barátként mindig ott vagy, ha a másiknak szüksége van rád, tudják a barátaid, hogy rád mindig számíthatnak. Mindig minden helyzetre fel vagy készülve.
  • Ha hátul kapcsolós melltartót viselsz, de azt elöl kapcsolod be és úgy fordítod meg, akkor te egy influenszer vagy. Nagy hatást gyakorolsz a körülötted élőkre, ha a barátaid tanácsot szeretnének kérni, mindig hozzád foruldnak. Szavahihető és megbízható vagy, sosem szoktál csalódást okozni. Mindig odafigyelsz a legapróbb részletekre is, és ez nemcsak azt jelenti, hogy a melltartód színének passzolnia kell a szettedhez.
Olvasd el ezt is!
  • Ha elöl kapcsolós melltartót viselsz, akkor te igazi vezető vagy. Mindenről megvan a határozott véleményed, ami mellett a végsőkig kiállsz. Nem szereted pazarolni az időt és sosem veszel semmit egy bizonyos minőség alatt. Utálsz felesleges köröket futni, ezért minden döntésedet alaposan megfontolod.
  • Ha felülről bújsz bele a melltartóba, akkor gondoskodó és célratörő vagy. Úgy gondolod, ha a feladatot elvégezted, semmi szükség arra, hogy továbbra is foglalkozz vele vagy rágódj rajta. Csendben haladsz a célok felé, nem szeretsz a középpontban lenni, viszont arra nagyon ügyelsz, hogy a magánéleted tényleg a négy fal között maradjon.

Ha nem viselsz melltartót, akkor pedig Patti Wood szerint szabadszellemű vagy, és nem igazán érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad.

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Híres magyar nők, akik simán vállalják a melltartómentes képeket

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.