Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Megnősült a Trónok harca egykori szereplője - Meghitt szertartás keretein belül mondták ki egymásnak az igent szerelmével

Trónok harca

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A Trónok harca sztárja, Jack Gleeson feleségül vette barátnőjét, Roisin O'Mahonyt egy csodás ceremónia keretein belül az írországi Kerry megyében.

A 30 éves színész, Jack Gleeson akit elsősorban a Trónok harca Joffrey Baratheonjaként ismer a világi, egy meghitt templomban kötött házasságot szintén színésznő párjával. Patsy Lynch pap a Twitteren osztotta meg a boldog pár hírét, aki élete egyik legszebb szertartásaként élte meg a színész esküvőjét. Az ír származású sztár és kedvese szűk családi és baráti társaság előtt monda ki egymásnak az igent.

A pap szerint Gleeson egy rendkívül kedves és nyugodt ember, akinek az esküvője is pontosan ilyen volt.

„Nagyon földhözragadt, egyszerű és nyugodt ember. Elképesztő ünnepség volt. Mindenki olyan nyugodt volt. Nagyon sok emléket fogok megőrizni erről a különleges napról.”

Lynch pap azt is elárulta, hogy a pár egy második szertartást is tervez Angliában. Ám az elsőre mindenképp azt akarták, hogy Kerryben kerüljön sor, mivel nagyon sok emlék és nyaralós élmény köti őket a helyhez. Jack, aki nem rendelkezik közösségi platformokkal, még nem nyilatkozott az esküvőről, mivel hajlamos magánéletét teljesen titokban tartani, és távol maradni a reflektorfénytől.

A színész Joffrey Baratheon király megformálásával vált ismerté szerte a világon, majd a sorozat 4. évadában búcsúzott a nézőktől. Az HBO sorozatban játszott szerepét követően Jack azt mondta, hogy visszavonul a színészettől.

„A válasz nem érdekes vagy megdöbbentő. 8 éves korom óta színészkedek.Egyszerűen már nem élveztem annyira, mint korábban. Ha megélsz valamiből, az megváltoztatja a hozzá való viszonyodat. Nem mintha utálnám, egyszerűen nem ez az, amit most csinálni akarok.”

Jack azóta feltűnt a hatrészes Out of Her Mind című vígjátékban a BBC Two csatornáján, valamint A szentek és bűnösök országában is láthatják majd a rajongók.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 7.: a Rákok változásra vágynak, a Szüzeknek több türelemre lesz szükségük

Ismét izgalmas üzenetekkel készültek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra: az összes kedvenc sorozatodat megtalálod egy helyen

A besúgó, Jurassic World: Világuralom és a Mosolyogj is elérhető lesz az új streamingszolgáltató oldalán.

Kép

Párok, akik külön szobában alszanak az otthonukban állítják, ez boldogságuk titka

Vannak, akik szerint kapcsolatgyilkos lehet, ha a partnerek nem osztoznak az ágyukon, mások pedig úgy látják, éppen ez tarthatja életben a romantikát hosszútávon. Egy dolog viszont nem is lehet kérdés, méghozzá az, hogy ez a döntés kizárólag arra a két emberre tartozik, aki meghozza azt.