Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Megjelent a JOY 2016-os májusi száma JOY Napok-kuponokkal!

Megjelent a JOY 2016-os májusi száma JOY Napok-kuponokkal!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Közeledik az év egyik legjobban várt hétvégéje, amikor a JOY Napokon 10–65% kedvezménnyel vásárolhatsz! Szerezd be minél előbb a májusi JOY-t, amelyben ezúttal 270 kupont találsz, és tervezd meg előre, mi mindent fogsz beszerezni május 12–14. között!

Persze segítséget mi is adunk: hozzuk a szezon legtutibb smink- és hajtrendjeit, a divatvilág legszebb színeiben pompázó darabokat, és megannyi ötletet, amellyel egyedibbé varázsolhatod külsődet.

Címlaplányunk, Gwen Stefani is újjászületett – új albumáról, új szerelméről és magánéleti válságáról is többet megtudhatsz, ha elolvasod a róla szóló cikket.

És hogy mi a helyzet a pasikkal? A 340 oldalas magazinba igyekeztünk minél több jóképű férfit belezsúfolni: Rácz Gergő Zoolanderré változott a kedvünkért, kifaggatuk a Madách Színház leghelyesebb színészeit, de Jake Gyllenhaallal és Sam Smith-szel is találkozhatsz a friss JOY lapjain.

Jóból is megárt a sok – és ez bizony a szexre is igaz! Hogy mi áll a kiégés hátterében, és hogyan lehet orvosolni ezt a fiatalokat is érintő problémát? Eláruljuk!

De vajon ugyanez a helyzet a szelfikkel? A szelfifüggőségről szóló cikkünket az 56. oldalon találod.

A shoppingolás mellett még jót is tehetsz! A májusi JOY megvásárlásával 10 Ft-tal támogatod az Állatvédőrséget, csatlakozz te is a JOY Tündérek táborához!

A májusi JOY kuponokkal együtt április 12-től az újságárusoknál!

A teljes kuponlistát keresd a joy.hu/joyanapok oldalon!

Kép
Kép

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!