Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Megjelent a JOY idei első, tavaszi lapszáma, címlapon a gyönyörű Iszak Eszti - Bulizd át velünk az egész évet, 25 éves a JOY magazin!

Megjelent a JOY idei első, tavaszi lapszáma, címlapon a gyönyörű Iszak Eszti - Bulizd át velünk az egész évet, 25 éves a JOY magazin!

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Palvin Barbi megmutatta hatalmas, gyémánt eljegyzési gyűrűjét

Dylan Sprouse gyönyörű gyűrűvel kérte meg a magyar szépség kezét.

Olvasd el!

Hollywood történetének 10 legelhibázottabb castingdöntése

Avagy mikor a színész teszi tönkre az amúgy sikerre ítélt filmet.

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Promóciók

A női testvériség mindent megváltoztathat

Facebook
Twitter
Pinterest
A magazin most tavaszi teszter termékmintákkal is elérhető, keresd az újságosoknál az extra verziót - Tesztre fel! Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját, nézz bele a 2023-as I. lapszám tartalmába!

Kedves Olvasónk!

Az idei év különösen kedves helyet foglal el a szívünkben, ugyanis idén 25. születésnapját ünnepli itthon a JOY magazin. Huszonöt éve tanácsolunk, kérdezünk, vigasztalunk, támogatunk és együtt örülünk. Ennek örömére az egész évben egy nagy buliba invitálunk, ahol régi kedvencek, kedves emlékek és izgalmas újdonságok is várnak, érdemes lesz figyelni a JOY összes platformját. Jómagam tizenhárom éve csöppentem bele a JOY életébe, és azóta visz örömöt a mindennapjaimba, és öt éve köszönthetlek titeket főszerkesztőként.

Kép
Kép
Kép

Ha már a nosztalgiázásnál tartunk, címlapsztárunk, Iszak Eszti is épp öt éve szerepelt a címlapunkon – a csinos műsorvezető, aki a képernyőn, figyelő és kíváncsi szemek előtt nőtt fel, őszintén mesél arról, mi minden változott az életében az elmúlt öt évben.

Kép

Tavaszi lapszámunkban főszerepbe kerülnek a szezon legfrissebb szépségújdonságai, tesztelésre fel!

Kép

Reflektor rovatunkban Molnár Áronnal beszélgettünk a véleménynyilvánítás és a szabadság fontosságáról az élet minden területén.

Kép

Schumacher Vandával a gyerekkorától kezdődő elhivatottságáról és kitartásáról beszélgettünk.

Kép

Mostantól minden alkalommal fitt melléklettel segítünk, hogy formába lendülj, és testileg-lelkileg is elégedett legyél magaddal: edzésterv, egészséges receptek és motivációs tanácsok várnak a 149. oldaltól, JOY Fitt mellékletünk sztárja Toppler Dorina.

Kép

Lélekrovatunkban pedig olyan fontos témákat járunk körül, mint a nők által végzett láthatatlan munka, a tudatosan gyermektelen nők személyes történetei, az aszexualitás és az azt övező stigmák, az ezotériában elmélyülni vágyóknak pedig a tarotkártyák világáról mesélünk.

Kép

Legyél akár 25 éve az olvasónk, akár frissen csatlakoztál hozzánk, tarts velünk, és bulizzuk át együtt ezt a mérföldkőnek számító évet! Köszönjük, hogy velünk vagytok!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Promóciók

A női testvériség mindent megváltoztathat

Kép

Kárpáti Rebeka élete mérföldkőhöz érkezett, őszintén mesélt róla

A színésznő nagyon izgatott, de azt mondja, van még hova fejlődnie ezen a téren.

Kép

Mint egy romantikus film: Joaquin Phoenix megtanította a világnak, hogy az igaz szerelemre megéri sokat várni

Joaquin Phoenix nagyon sokáig kereste az igazit, de nagy nehezen megtalálta, Rooney Mara tényleg a másik fele.

Kép

Egyre trendibbek a vaginaápoló krémek: szakértő mondja el, jó ötlet-e használni őket

Eddig csak az arcunkat, a kezünket, lábunkat és a testünket ápoltuk külön krémmel, de most megjelentek a vaginaápoló krémek is. Mit szólsz hozzájuk? És a bőrgyógyász?