Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Színt vallott az asszisztens: Meghan Markle zaklatta az alkalmazottait

Színt vallott az asszisztens: Meghan Markle zaklatta az alkalmazottait

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem csitulnak a kedélyek, a dolgozók kitartanak véleményük mellett.

Meghan Markle és Harry herceg azért kerültek a középpontba legutóbb, mert közös dokumentumfilmet adtak ki. Ha ez nem lenne elég, Harry még egy memoárt is megjelentetett Spare, azaz Tartalék címmel, aminek már az elnevezése is elég árulkodó. A kötetből sok mindenre fény derült, többek között arra, hogy Harry megalázó módon veszítette el a szüzességét, Vilmossal durva konfliktusba kerültek és szégyellte otthonát Meghan előtt.

Most újabb történet látott napvilágot Meghan Markle múltjából, pontosabban abból az időszakból, amikor még a Kensington-palota alkalmazottai neki is dolgoztak. Korábban már volt arról szó, hogy Harry felesége zaklatta az alkalmazottakat, és akkor vizsgálatot indítottak az ügyben, most pedig újra előtérbe kerültek a pletykák, ugyanis Harry új könyvében azt állítja, hogy Meghan nagyon figyelmesen bánt az ott dolgozókkal.

Valentine Low, aki a Windsor-házról írt könyvet nemrég, a Page Sixnek árulta el, hogy az asszisztensek a mai napig kitartanak a véleményük mellett, amit meg is fogalmaztak neki:

„Azok az emberek, akikkel én beszéltem, kitartanak amellett, hogy Meghan zaklatta őket. Nem tudom az igazságot, mert természetesen nem voltam jelen és nem hallottam a történetet Meghan oldaláról. De a forrásaim újra megerősítették a sztorit, hogy igaz.”

Jason Knauf, a pár korábbi kommunikációs asszisztense jelentette a problémát 2018-ban:

„Nagyon aggódom amiatt, hogy a hercegné az elmúlt évben két alkalmazottat is zaklatott, akik emiatt felmondtak. X kezelése teljesen elfogadhatatlan volt... Zaklatta Y-t és próbálta teljesen aláásni az önbizalmát. Jelentéseket kaptunk emberektől, akik szerint Y-nal való viselkedése teljesen elfogadhatatlan volt. Továbbra is aggódom, hogy nem fog történi semmi ez ügyben”

- olvasható az akkori jelentésben.

És ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

A Meghan & Harry dokumentumfilm-sorozat csúnya ferdítései

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!