Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Harry és Meghan az alábbi két képpel reagált Károlyék portréjára

Harry és Meghan az alábbi két képpel reagált Károlyék portréjára

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Két nappal a friss királyi portré után, amelyen Vilmos, Katalin és Kamilla látható, Harry és Meghan fotója is megérkezett.

Hétvégén megérkezett az első hivatalos portré, amelyen Károly királyt, valamint Kamillát, Vilmost és Katalint láthatjuk. A Buckingham-palota által közzétett fotónak persze mélyebb jelentése van, mint elsőre gondolnánk: egy királyi tudósító szerint egyértelműen azt az üzenetet közvetíti, hogy Meghan és Harry számára már nincs visszaút, pláne, hogy Károly sosem titkolta, hogy szeretné szűkíteni az aktívan dolgozó királyi családtagok létszámát.

A részleteket ebben a cikkben olvashatod:

Ennek kapcsán pedig, épp pár nappal a bemutatott friss portré után Harry és Meghan is közzétettek magukról két új fényképet. Sokak szerint az időzítés egyértelmű, hiszen a párnak nem szokása túl gyakran posztolni, így az, hogy Károlyék fotója után jelent meg az övék, egyértelmű válaszüzenet lehet, amely azt tükrözi, hogy ők ketten is remekül megállják a helyüket.

A képek múlt hónapban készültek róluk, a One Young World csúcstalálkozón, amelyen múlt hónapban vettek részt, amikor visszatértek Amerikából néhány hét erejéig. Az első fotón Meghan egy piros inget és hozzá tökéletesen passzoló nadrágot visel. Többeknek is feltűnt, hogy a fényképen látott arckifejezésük, testtartásuk nagyban hasonlít arra, ami 2021-ben a Time magazin kapcsán készült róluk.

A második fénykép a megnyitó előtt néhány pillanattal készült, amint egymás kezét fogják, és készülnek kiállni a nyilvánosság elé. A fotókat egy közeli barátjuk készítette róluk, aki egyébként olyan sztárokat is fotózni szokott, mint Rihanna és Tom Cruise.

Harry és Meghan eredetileg csak néhány napra érkeztek Európába, ám a királynő halála miatt tovább maradtak, és részt vettek a temetésen, megemlékezéseken is. Ezt követően pedig hazatértek gyermekeikhez.

Hogy mikor térnek vissza legközelebb az Egyesült Királyságba, és mindez hogyan változtatja meg Vilmosékkal való kapcsolatukat, egyelőre kérdéses. Annyit tudni, hogy II. Erzsébet királynő halála után Vilmosék tették meg az első lépést, ám a testvérek közötti szakadék nagyon mély. A jelenlegi találgatások szerint várhatóan jövő nyáron térnek majd vissza az országba, Károly király hivatalos koronázására, és mivel megörökölték a Frogmore Cottage-et a királynőtől, így valószínűleg ott fognak megszállni.

Láttad már a pár aktuális házát?

Galéria / 5 kép

Ebben a házban él most Harry és Meghan

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.