Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Meghan Markle új interjút adott: megtörte a csendet a királynő halálával kapcsolatban

Meghan Markle új interjút adott: megtörte a csendet a királynő halálával kapcsolatban

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Számos friss fotó is készült Meghanról az interjú kapcsán.

Az ominózus 2020-as visszavonulásuk után jó darabig kerülte a nyilvánosságot Meghan Markle és Harry, ám ahogy teltek az évek, szép lassan ismét a reflektorfényben találták magukat. Ez idő alatt több interjút is adtak, amelyben a királyi családdal való kapcsolatukról meséltek, legutóbb épp tegnap jelent meg egy friss beszélgetés Meghannal a Varietyben, sőt, még néhány fotó is készült róla.

Meghan Markle az interjúban megtörte a csendet a királyné halálával kapcsolatban, és elárulta, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért személyesen is ismerhette II. Erzsébetet.

Hálás vagyok azért, mert támogatni tudtam a férjemet, ott állhattam mellette, különösen ebben az időszakban. Igazán szép a nagymamája örökségére tekinteni, amit maga után hagyott megannyi területen.

Meghan a női vezetőség legcsodásabb példájaként emlegette a néhai királynőt, majd hozzátette, hogy elég bonyolult időszak volt ez az elmúlt néhány hét, de Harry igyekszik optimistaként előre tekinteni, és azt vallja, hogy nagymamája végre Fülöp herceggel lehet.

Ezt követően azt is megerősítette, hogy igen, készül a Netflixnél egy dokumentumfilm, ami róluk fog szólni, ám hozzátette, hogy ők biztosan máshogy mesélték volna el a dolgokat, mint amit végül a rendező elkészített. Pontos részleteket ennek kapcsán nem tudni, de a Page Six forrásai alapján a Netflixnél az okozott gondot, hogy amit Meghanék mondtak a kamera előtt, nem mindenben egyezik meg a herceg által írott, hamarosan megjelenő könyv tartalmával.

Ez a friss interjú egyébként HETEKKEL a királynő halála előtt készült, ám amikor kiderült, hogy II. Erzsébet elhunyt, Meghan felkereste a magazint, és kérte, hogy egy-két módosítást hajtsanak végre, mert szeretett volna tisztelegni előtte a megjelenő anyagban.

Meghan Markle arra is kitért, hogy 2018-as esküvőjük óta az egész világ hamis képet alkot róla, de szerinte Harryvel való szerelmük az egész világot inspirálta. Végül pedig azt is felfedte, hogy a néhány hónapja megjelent The Cut interjú nagy csalódás volt számára, és megbánta, hogy annyira megnyílt és megbízott másokban akkor, de ezt is túl fogja élni.

Az akkori interjú tartalmáról itt olvashatsz:

Ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Így zajlottak le a lánykérések a királyi család tagjainál

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.