Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Az utolsó csepp a pohárban: II. Erzsébet királynő miatt menekült el Harry és Meghan

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A királynő karácsonyi beszéde után döntötték el, hogy búcsút intenek a családnak.

Meghan Markle és Harry herceg 2018. május 19-én házasodtak össze, de sajnos gyorsan kiderült, hogy bármennyire is szeretik egymást, életük nem lesz tündérmesébe illő. Meghant az angol sajtó pillanatok alatt betámadta, folyamatosan figyelték és minden megnyilvánulását darabjaira szedték.

Hiába próbált beilleszkedni, sosem fogadták el igazi hercegnéként. Mivel folyamatosan lázadóként állították be és Vilmos herceg feleségével, Katalinnal hasonlítgatták össze, sőt még a rasszista megnyilvánulásokat is el kellett tűrnie, egy ponton Harry herceg úgy döntött, hogy felesége mentális egészsége érdekében hátat fordítanak ennek a világnak. Végül 2021-ben sikerült teljesen függetlenedniük a királyi családtól, amikor végleg Amerikába költöztek, ahol végre szabadon és boldogan élhetnek.

Meghan és Harry azóta néhány alkalommal már őszintén meséltek arról, milyen traumákat kellett átélniük, de a „Finding Freedom” című életrajzi könyv szerzője most azt is elárulta, mi volt az utolsó csepp a pohárban.

A szerző szerint Meghan és Harry 2019 végén már egyértelműen úgy érezték, hogy a királyi család tagjai nem állnak melléjük, nem védik meg őket. II. Erzsébet királynő karácsonyi beszéde pedig feltette az i-re a pontot. A királynő 2019-ben a Windsori kastélyban tartotta ünnepi beszédét, és családtagjai fotói vették körül. A fotókon láthattuk a királynő édesapját, VI. György királyt, Fülöp herceget, Károly herceget és feleségét Kamillát, valamint Vilmos herceget, Katalin hercegnét és három gyermeküket.

Kép
forrás: GettyImages/Steve Parsons

Természetesen mindenki azonnal kiszúrta, hogy Meghan, Harry és Archie fotója hiányzik, a hercegi pár emiatt pedig úgy érezte, hogy a királyi család ismét nem állt ki mellettük, cserben hagyták őket és nem is szeretnék azt a benyomást kelteni, hogy ők is a királyi család teljes értékű tagjai. Nem sokkal később Harry herceg közölte a családjával, hogy Amerikába költöznek.

Meghan Markle tényleg gyakran megszegte a prokollt?
Katt a galériára!

Galéria / 8 kép

Ezeket a királyi szabályokat szegte meg Meghan Markle

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 7.: a Rákok változásra vágynak, a Szüzeknek több türelemre lesz szükségük

Ismét izgalmas üzenetekkel készültek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra: az összes kedvenc sorozatodat megtalálod egy helyen

A besúgó, Jurassic World: Világuralom és a Mosolyogj is elérhető lesz az új streamingszolgáltató oldalán.

Kép

Párok, akik külön szobában alszanak az otthonukban állítják, ez boldogságuk titka

Vannak, akik szerint kapcsolatgyilkos lehet, ha a partnerek nem osztoznak az ágyukon, mások pedig úgy látják, éppen ez tarthatja életben a romantikát hosszútávon. Egy dolog viszont nem is lehet kérdés, méghozzá az, hogy ez a döntés kizárólag arra a két emberre tartozik, aki meghozza azt.