Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A királynő megható felajánlást tett Harryéknek, ők mégis elutasították a lehetőséget

erzsébet királynő, meghan, harry

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Imádja unokáját, és még az elmúlt hónapok nyilatkozatai után is próbált nyitni felé.

Erzsébet királynő számára az elmúlt néhány hét nem volt könnyű. Többször is orvosi kivizsgálásra szorult, volt, hogy az éjszakát is kórházban kellett töltenie, és legutóbb ki kellett hagynia azt a megemlékezést is, ami számára nagyon fontos lett volna. Ennek kapcsán aztán felröppentek hírek, hogy a királynő már most lelkesen belevetette magát a karácsonyi időszak szervezésébe, hiszen ez lesz az első ünnepe Fülöp herceg nélkül, és úgy érzi, most nagy szüksége van szerettei közelségére.

Ezért aztán különleges felajánlást tett imádott unokájának és feleségének: II. Erzsébet királynő meghívta Harryt, Meghant és gyermekeiket, hogy karácsonyozzanak vele és közeli családtagjaival idén. Az ünnepi időszakot ezúttal is Sandringhamben tölti a királyi család, de tartanak a Windsori kastélyban egy vacsorát a távolabbi rokonoknak is. Harry és Meghan viszont úgy döntöttek, hogy nem élnek a lehetőséggel, és elutasították a királynő meghívását.

Időközben az okára is fény derült! Egy közeli forrás szerint Meghanék azért mondtak nemet a karácsonyi vendégségre, mert tartanak attól, hogy az Egyesült Királyságba lépve óriási figyelem övezné őket, és megint minden magazin címlapjára kerülnének.

Nagyon sok logisztika és szervezés zajlik a család karácsonya körül, szóval a dolgozók már tudják, hogy Harry és Meghan nem jönnek. Ha jönnének, már tudatták volna a családdal. De mivel ez Őfelsége első karácsonya férje nélkül, azért remélték, hogy csatlakoznak hozzájuk.

Ez már zsinórban a 3. év, hogy Meghan és Harry nem találkoznak a királyi család tagjaival karácsonykor; legutóbb 2018-ban töltötték az ünnepeket Sandringhamben. Így most vélhetően Károly herceg és Kamilla, valamint Vilmos hercegék töltik majd ezt az időszakot II. Erzsébet királynő társaságában.

A galériában megmutatjuk, hogy zajlik a karácsony a palotában!

Galéria / 8 kép

A brit királyi család karácsonyi hagyományai

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!