Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Isten veled, Éva🖤! Meghalt Anry-Soós Éva, a JOY magazin egykori főszerkesztője

Isten veled, Éva🖤! Meghalt Anry-Soós Éva, a JOY magazin egykori főszerkesztője
Facebook
Twitter
Pinterest
Halála megrendítette a kiadó dolgozóit.

Éva hosszú éveken keresztül állt a lap élén, és nemcsak cikkekkel és fotókkal töltötte meg, hanem élettel és – a magazin nevéhez hűen – örömmel is. Olyan magazint készített a csapatával, amely aztán a Marquard Media zászlóshajójává vált, és a lappiac nehézségei ellenére az is maradt. Akár önfeledt perceket, akár inspirációt, akár életvezetési tanácsokat várt az olvasó, azt mind megkapta az Éva által vezetett laptól. Hiszünk benne, hogy egy újságra a legnagyobb hatással az azt vezető főszerkesztő személyisége áll. Az ő gondolatai, az ő értékválasztása, az ő stílusa. Így aztán a Joy-on keresztül Éva olvasók tömegeinek segített abban, hogy élvezetesebb, jobb életet élhessenek. Hogy örömtelibben, könnyebben telhessenek a hétköznapjaik.

Éva kislánykora óta készült a hivatására. Őszinte kíváncsiság hajtotta – az egyik legkedvesebb története az volt, amikor még alsós diákként eljuthatott a Moszkva melletti Csillagvárosba, és találkozhatott igazi űrhajósokkal. Fiatal felnőttként csöppent a szakmába, élete pedig hamar összefonódott vele. Nem volt olyan valamire való rendezvény, izgalmas történés, érdekes utazás, ahonnan Éva hiányozhatott volna. Szenvedélyesen érdekelte a világ, a lüktető, eleven élet, az újdonság varázsa. Mindenről volt véleménye, és ezeket előszeretettel meg is osztotta másokkal. Egyénien, eredeti módon látta a világot – ezért is lehetett sikeres újságíró, szerkesztő, majd főszerkesztő. Éva mind gondolataiban, mind stílusában különleges jelenség volt. Aki találkozott vele, megjegyezte. Ha többször találkozott vele, akkor pedig megszerette. Mert képes volt nagyon önzetlen lenni, és odafigyelt azokra, akiket a szívébe zárt.

Keresgéljük a szavakat; még nem tértünk magunkhoz a megdöbbenéstől. Kortársunk, kollégánk, barátunk nincs többé. Tudtuk, hogy lelkében súlyos terhet cipel – leginkább szeretett édesanyja elvesztése viselte meg. De ismertük őt, és tudtuk, hogy erős, stramm és vagány, ha úgy hozza az élet. Mi sem bizonyította ezt jobban, amint hogy képes volt új életet kezdeni Görögországban, és lépésről lépésre felépíteni önmagát – idegenben. Egyedül volt, de itt is, így is sikeres tudott lenni. És most mégis azzal szembesülünk, hogy elragadta a halál. Az év legsötétebb időszakában hunyt el – már csak néhány napot kellett volna várnia, hogy hosszabbodjanak a nappalok, és újra fény öntse el az életét.

Isten veled, Éva! Mindent köszönünk!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.