Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

3 dolog, amivel a páromat észrevétlenül a megcsalás felé taszítottam

3 dolog, amivel a páromat észrevétlenül a megcsalás felé taszítottam
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Olvasd el Barbi őszinte történetét!

A megcsalás általában egy kapcsolat végét jelenti, mindegy, hogy a felek pár hónapja vagy több éve, esetleg évtizede vannak együtt. Amikor ez megtörténik, a bizalom alapjaiban omlik össze, és ezt csak nagyon kevesen tudják ténylegesen megbocsátani. Róluk itt olvashatsz:

Mivel minden élethelyzet más, nem is mennénk bele igazán abba, hogy kinek a hibája az, amikor egy kapcsolat idáig jut. Általában több tényező együttese játszik benne szerepet, de egy dolgot azért mindig kijelenhetünk: a megcsalás sosem megoldás! Az őszinte beszélgetés, esetleg a szakítás kimondása mindig tisztább és egyenesebb út, mint a másik bizalmát eljátszva egy harmadik félnél keresni a pillanatnyi örömöt. Ebben a témában mesélt nekünk egy olvasónk, Barbi, aki 5 éve lépett ki egy kapcsolatból, aminek épp a megcsalás vetett véget. Akkor négy éve voltak együtt, mára már továbblépett, új kapcsolatban él, és úgy érzi, rengeteget tanult ebből az időszakból. Ma már azt is látja, ő milyen eszközökkel lökte a megcsalás felé exét; de hozzátette, nem gondolná, hogy ő lenne a hibás, inkább azt, hogy mindkettőjüknek szerepük volt benne (függetlenül attól, hogy a félrelépés soha, sehogy sem elfogadható dolog).

1. Többet voltam a barátokkal, mint vele

"A kapcsolatunk elején mindenhova együtt mentünk, minden hétvégére volt közös programunk, nem is akartunk mással lenni. Aztán persze teltek az évek, összeköltöztünk, és kialakult az a rutinunk, amiben megvolt a közös életünk, és az is, amit egymástól külön éltünk. Csak utólag tűnt fel, hogy mennyire eltávolodtunk egymástól. Munka után sokszor a barátaimmal találkoztam, elmentem csajos nyaralásra is, őt pedig sosem hívtam magunkkal sehova. Szép lassan ezért ő is kialakította a maga kis életét, sörözés a haverokkal, kirándulások, és a végére két teljesen eltérő baráti körünk volt, amibe nem is akartuk igazán belevinni egymást."

2. Nem foglalkoztam az intimitás megteremtésével

"Megvallom, a szex nekem sosem volt fontos. Persze jól esett, főleg a kapcsolatunk elején került igazán középpontba, de aztán a napi rutin, a tennivalók, a fáradtság és minden egyéb elnyomta. Heti háromról átcsúsztunk heti egyre, aztán havi kettőre, majd végül azon kaptam magam néha, hogy nem is emlékeztem, mikor voltunk utoljára együtt. Az exem párszor próbálkozott még az elején, de aztán ő sem, így fel sem merült bennem, hogy ez az egész így nem jó. Úgy voltam vele, ha mindkettőnknek megfelel ez a mennyiség, nem lehet gond. Végül lett, mert elkövettük a legnagyobb hibát: nem mondtuk ki, hogy nem arra vágyunk, amire a másik."

3. Nem mondtam, ha valami nem volt jó

"És ez volt az, ami talán a leginkább abba taszította az exemet, hogy félrelépjen. Eltűnt köztünk a kommunikáció. Sosem mondtuk ki, ha valami nem tetszett, ha valami nem volt jó, inkább nem is beszéltünk róla. Ő nem mondta, hogy több szexre vágyik (pontosabban néha mondta, de én nem hallottam meg igazán), és én sem mondtam neki, hogy mi az, ami nem tesz boldoggá. Szép lassan eljutottunk oda, hogy nem együtt, hanem egymás mellett éltünk, egy helyben toporogva. Nem beszéltünk közös jövőről, pedig körülöttünk mindenki kérdezgette, mikor lesz eljegyzés, és én sem mertem sose rákérdezni."

"Sok apróság tett még hozzá, kezdve az ajtócsapkodós vitáktól a 'két napig nem is szólok hozzád' típusú veszekedésekig, de egy a lényeg: mindketten szerepet játszottunk abban, hogy az exem félrelépett egy kolléganőjével. Én is. Nem csak ő. Nem mondhatom azt, hogy kizárólag ő a rossz ebben a történetben, még ha anno úgy is éreztem, és minden barátnőm egyetértett. Rájöttem, hogy mindennek két oldala van, és ha változtatni akarunk, ha nem akarjuk többé átélni ezeket, a saját hibáinkkal is szembesülnünk kell."

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

6 csillagjegy-párosítás, ahol a leggyakrabban előfordul a megcsalás

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.