Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Matthew Perry bevallotta: belezúgott ebbe a Jóbarátok-szereplőbe, ám elutasítást kapott válaszul

Matthew Perry bevallotta: belezúgott ebbe a Jóbarátok-szereplőbe, ám elutasítást kapott válaszul

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Matthew Perry a novemberben debütáló életrajzi könyvében árulta el, hogy éveken át rajongott a kolléganőjéért, ő azonban kizárólag a barátja szeretett volna lenni.

A 2021 májusában bemutatott Jóbarátok: Újra együtt különkiadás egyik legemlékezetesebb pillanata kétségtelenül az volt, amikor Jennifer Aniston és David Schwimmer bevallották, nemcsak a vásznon vonzódtak a másikhoz, hanem a valóságban is. Bár azt hitték, hogy a színésztársaiknak ez nem tűnt fel, a többiek biztosították őket arról, nekik is feltűnt, hogy a barátságnál több van köztük. Matthew Perry viszont valóban nagyon jól tud titkot tartani, hiszen ekkor egy szót sem szólt arról, hogy ő is éveken át szerelmes volt Jenniferbe.

A Chandler Binget alakító sztár nemrég memoárt írt „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing” címmel, melyben megrázó nyíltsággal mesél életének legszebb és legsötétebb pillanatairól. Így bevallotta azt is, hogy már a Jóbarátok előtt is találkozott Jenniferrel, akinek a jelenléte „azonnal magával ragadta”. Sőt, randira is hívta, de a színésznő visszautasította és azt javasolta, legyenek inkább csak barátok. Matthew azt állítja, kiborult a válasz hallatán és azt mondta, nem válhatnak haverokká.

A színész érzései még akkor sem múltak el, amikor elindultak a Jóbarátok forgatásai, de képesek voltak hátrahagyni a múltat, mert arra fókuszáltak, hogy éppen mindketten megkapták a legjobb munkát, amit Hollywood kínálni tud. Matthew ennek ellenére azért gyakran azon kapta magát, hogy túlanalizálja kettejük interakcióit. Ahogyan ő fogalmazott, „az érdeklődés süketítő hiánya” és a sitcom sikere miatt lassan, de biztosan kiszeretett a kolléganőjéből, jóllehet a harmadik évad egyik epizódjában meg kellett csókolnia.

Mire Jennifer és Brad Pitt egy pár lettek 1998-ban, Matthew már „rég túltette magát rajta”, és kitalálta, hogyan léphet kapcsolatba vele „anélkül, hogy kínos lenne”. Ráadásul időközben ő is randizni kezdett, többek között Julia Robertsszel, akivel alig két hónap után szakított, mert meg volt győződve arról, hogy dobni fogja. „Miért is ne tette volna meg? Nem voltam elég, soha nem lehettem volna. Megtörtem, meghajlottam, nem voltam szerethető. Így ahelyett, hogy szembenéztem volna az elvesztésének elkerülhetetlen kínjával, szakítottam a gyönyörű és zseniális Julia Robertsszel” – olvasható a könyvében, amiben az alkohol-, és drogfüggőségével vívott csatájáról is kíméletlen őszinteséggel beszél.

Jennifer Aniston szívét csak ennek a 8 férfinek sikerült meghódítani!

Galéria / 8 kép

Ennek a 8 férfinek sikerült eddig meghódítani Jennifer Aniston szívét

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Szilágyi Szilvi megható posztban köszöntötte férjét, Caramelt - Emiatt imádják a mai napig egymást

A mai nap, azaz február 1-én ünnepli 41. születésnapját Caramel, aki a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé.

Kép

Tóth Andi felfedte a legnagyobb titkát: nem akkor kezdődött a Marics Petivel való kapcsolata, amikor gondoltuk

Tóth Andi is részt vett a TV2 Sztárban Sztár című műsorának sajtótájékoztatóján, ahova egy tőle megszokott extravagáns szettben érkezett.

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!