Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Te mit látsz meg másokban?

Te mit látsz meg másokban?
A nap cikke

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz az április 24-ei telihold: az is sikerül nekik, amire a legvadabb álmaikban sem mertek gondolni!

Különleges égi jelenség jön el, amit a szenvedélyes Skorpió zodiákusnak köszönhetően erőteljes hatással lesz ránk.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia

A mai napra is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Leleplezték az idei X-Faktor női zsűritagjának kilétét

Régóta találgattak már a rajongók, vajon ki csatlakozik negyedikként a tehetségkutató-műsor zsűrijéhez, most pedig megkaptuk a választ.

Facebook
Twitter
Pinterest
Észrevetted már, hogy azon gondolkodsz, a legjobb barátnődnek, az anyukádnak vagy épp a kolléganődnek el tudnál képzelni valami teljesen más stílust? Hogy felfedeznéd egy új arcát? Ha igen, először is érdemes megfontolnod, hogy aktívan foglalkozz a divattal (ha még nem teszed), másrészt olvasd el a cikkemet, mert pont egy ilyen feladatról szól! ;)

Múltkor már írtam nektek a Style Institute by Lakatos Márk Lakatos Márk Stylist, Műsorvezető 390cikk 6galéria 1videó Még több róla (igen, a divatiskolám! ;)) első Haladó csoportjának májusi vizsgafotózásáról. Ez a szuper kis csapat júniusban egy új feladattal folytatta: egymásnak kellett kitalálniuk egy új személyiséget, illetve megfogni és megmutatni valamit, ami a külvilágnak talán nem is észrevehető. Most erről a divatos makeover fotózásról hoztam el a kedvenceimet!

Anett önmagát elegáns stílusúnak vallja egy csipet francia sikkel, de nekem valamiért van egy kis sportosan elegáns benyomásom is róla, amit szerettem volna hangsúlyozni. Nagyon természet közeli lány, ezért választottam egy cappuccino színt a monokróm összeállítás alapjaként.”

Stylist: Lovas AnettRuhák és kiegészítők: Szerintem Fashion

Stylist: Lovas Anett
Ruhák és kiegészítők: Szerintem Fashion

„A kép címe: Downton Abbey lány. Úgy gondolom, Sonia egy nagyon tehetséges, kreatív és igazán különleges lány. Számomra olyan, mintha most lépett volna ki a Nagy Gatsby-ből, vagy a Downton Abbey-ből, ezért is választottam ezt a 20-as évek ihlette szettet. A Gatsby stílus, bár nagyon tetszik neki, idegennek érzi magán - viszont saját bevallása szerint sikerült kilendítenem a komfortzónájából.

Stylist: Kovács Éva ÁgnesPúder ruha: VOWK Ukrajna / Kalap: Bara Marianne / Bordó selyem masni: Art'z Modell / Cipő: Sanhsa Budapest / Bross: Cydonia Tearoom & Vintage / Táska: Vintage / Hajpánt: Zara
Stylist: Kovács Éva Ágnes
Púder ruha: VOWK Ukrajna / Kalap: Bara Marianne / Bordó selyem masni: Art'z Modell / Cipő: Sanhsa Budapest / Bross: Cydonia Tearoom & Vintage / Táska: Vintage / Hajpánt: Zara

„Könnyű dolgom volt a fotózáson Klárival. Csak veszel pár kiváló minőségű alapanyagot, a megfelelő mennyiségben vegyíted őket a személyiségével, és mindig valami teljesen újat kapsz eredményül. A fotózáson egy kislányos bájra épült, meseszerű, cukorkás "fánk-reklámot" találtam ki neki Márkkal közösen. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk, imádtam minden percet!”

Stylist: Dóczi AndiRuha és öv: Art'z Modell-Kecskeméti utca / Cipő: Cango&Rinaldi - Árkád / Ékszer: Ómama Antik
Stylist: Dóczi Andi
Ruha és öv: Art'z Modell-Kecskeméti utca / Cipő: Cango&Rinaldi - Árkád / Ékszer: Ómama Antik

„Egy vidám aperitivos estét álmodtam meg Anettnek Milánó szívében, a divat fővárosában. Anett együtt lélegzik a divattal és szereti az extravagáns dolgokat, ezért most a hétköznapokból elvittem egy kicsit elegánsabb, dívásabb irányba, ami tökéletes lenne egy világvárosban töltött estéhez.”

Stylist: Sziráki RékaVirágos blúz & fehér nadrág: Blair / Cipő: Musette / Táska és kiegészítő: Coccinelle Budapest

Stylist: Sziráki Réka
Virágos blúz & fehér nadrág: Blair / Cipő: Musette / Táska és kiegészítő: Coccinelle Budapest

„A koncepció a maszkulin stílust vegyíti egy csipetnyi nőiességgel. Éva megjelenése egyébként általában modern, finom és nőies, és ezt a modernitást akartam megmutatni, de egy kis csavarral. A tüll ötlete onnan jött, hogy Éva imádja ezt az anyagot, és ezzel az outfitje is kicsit nőiesebb lett. Azért is választottam ezt az irányt, mert a mindennapokban távol áll Évától ez a stílus, ennek ellenére nagyon jól érezte magát és tetszett neki a szett. Ez volt számomra az egészben a legnagyobb siker." :)

Stylist: Pepperdine SoniaNapszemüveg: BP Miami / Ing: Gap / Hátizsak: Zara / Óra: Rolex / Kabát: Retrock / Cipő: Deichmann / Szoknya: Art'z Modell

Stylist: Pepperdine Sonia
Napszemüveg: BP Miami / Ing: Gap / Hátizsak: Zara / Óra: Rolex / Kabát: Retrock / Cipő: Deichmann / Szoknya: Art'z Modell

Réka esetében arra építkeztem, hogy megjelenítsem azt a határozott, életvidám nőt, akit megismertem a személyében. A hétköznapokban inkább visszafogottan öltözködik, így a culottes nadrágos szett kicsit extra volt, mégis a komfortzónáján belül maradtunk. Mivel a Milan Fashion Week hairstylistjáról beszélünk, külső helyszínt választottam, méghozzá az Operát – mintha éppen egy bemutatóra tartana.”

Stylist: Kulik AnettNapszemüveg: Stradivarius / Fekete bőrkabát és póló: Mango / Nyaklánc: H&M / Nadrág: Zara / Cipő: vices.eu / Táska: Coccinelle

Stylist: Kulik Anett
Napszemüveg: Stradivarius / Fekete bőrkabát és póló: Mango / Nyaklánc: H&M / Nadrág: Zara / Cipő: vices.eu / Táska: Coccinelle

Szilvi nagyon szép szerintem, de a hétköznapokban inkább a praktikus és kényelmes viseletet részesíti előnyben, és egyáltalán nem sminkel, ezért a szett kialakításakor arra törekedtem, hogy egy nőiesebb oldalát mutassam meg a világnak és neki is. Egy könnyed, friss, tavaszi karaktert szerettem volna létrehozni az összeállítással. A ruhákhoz gyönyörű zöldségeket és gyümölcsöket válogattam, amelyeket kezdetben kosárba rendeztem, a fotózás során azonban mind szépen szétgurultak, és végül ezt örökítettük meg.” ;)

Stylist: Kamarell RitaTop, szoknya, kiskabát: Zara / Ékszerek: Parfois / Cipő: Deichmann

Stylist: Kamarell Rita
Top, szoknya, kiskabát: Zara / Ékszerek: Parfois / Cipő: Deichmann

Andi meglehetősen sokoldalú egyéniség, bátran kombinál mind színek, mind stílusirányok tekintetében, egyetlen dolog mégis állandó a megjelenésében: hogy mindig sugárzóan nőies. Ezt szerettem volna megmutatni ezzel a kissé tündérre emlékeztető megjelenéssel, amelyben a légiesen könnyed anyag, és az Andihoz illő finom pasztellszínek jelenítik meg a kislányos bájt, ugyanakkor a merész fazon és a kiegészítők remekül kiemelik nőiességét. A szett újraálmodásáért hálás köszönettel tartozom Márknak, és persze Andinak, aki remek alkotótársként támogatott kísérletezéseimben.”

Stylist: Fekete KláriRuha: saját készítésű (inspired by Daalarna) / Táska: Anna Amélie / Öv: Vintage / Cipő: Deichmann

Stylist: Fekete Klári
Ruha: saját készítésű (inspired by Daalarna) / Táska: Anna Amélie / Öv: Vintage / Cipő: Deichmann

Edit fotózását a kislányosan elvarázsolt stílusa inspirálta, konkrétan az Amélie csodálatos élete című film, ami egyébként elég távol áll a stílusától – a hétköznapokban inkább az olaszosan elegáns szetteket kedveli –, de úgy érzem, sikerült megszerettetni vele ezt a vonalat is. A ruhák franciásan sikkesek, és amit külön imádott, az a fülbevaló és a szívecskés kistáska.”

Stylist: Rab KlaudiaFarmering: GAS Jeans / Szoknya: Kovács Erika Divattervező / Cipő: Massimo Dutti / Táska: Coccinelle / Fülbevaló: Kármán Orsolya
Stylist: Rab Klaudia
Farmering: GAS Jeans / Szoknya: Kovács Erika Divattervező / Cipő: Massimo Dutti / Táska: Coccinelle / Fülbevaló: Kármán Orsolya

„A koncepciót egyértelműen az egyik legerőteljesebb, legnőiesebb, legelemibb film ihlette meg – az Elemi ösztön. Olyan nő ül azon a széken, akinek nincs szüksége erős sminkre, „harci díszekre”, elég egy egyszerű, letisztult fehér ruha, hiszen Rita kisugárzása már önmagában is lehengerlő.”

Stylist: Körmendi SzilviBlúz: Zara / Szoknya: Art'z Modell / Cipő: Deichmann / Ékszerek: Parfois
Stylist: Körmendi Szilvi
Blúz: Zara / Szoknya: Art'z Modell / Cipő: Deichmann / Ékszerek: Parfois

Köszönet a fantasztikus csapatmunkáért Kárász Karolina fotósnak, Jancsi Adriennek és Balassa Zsuzsannának, akik a hajstylingért feleltek, Batki Lillának és Leányfalvi Vandának, akik a sminkeket készítették, Kosik Petrának, a képzés vezetőjének, és persze Csalár Bencének, aki a csapat kreatív vezetője. Köszönöm a szuper szetteket és ötleteket a lányoknak, az olvasóknak pedig hozok majd még egy vagány címlapfotó-sorozatot is!

Ha meghoztam a kedveteket egy kis kiruccanáshoz a stylist szakma világába, vagy úgy érzitek, örökre váltanátok, jelentkezzetek az ősszel induló alapozó stylist képzésemre – 12 szuper izgalmas, gyakorlatokkal teli hét vár benneteket, új élményekkel, új barátságokkal! ;)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

7 alkalom, amikor egy sztárpár NAGYON kínos helyzetbe került, erről pedig még videó is készült

A hírességek élete messze nemcsak a gazdagságról, csillogásról és bulikról szól.

Kép

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Kép

Heti AKCIÓ! Parfümök, amiket most extra olcsón szerezhetsz be: ezek jelenleg a TikTok legnagyobb kedvencei

Hoztunk pár olyan parfümöt a Notino akciói közül, ami nagyon jó alapkelléke lehet a tavaszi megújulásnak.

Kép

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Kép

Vilmos 3 hétig őrzött egy óriási titkot Katalin előtt: rettegett, hogy bajba kerül

Vilmos herceg sokáig titkolt egy bizonyos dolgot Katalin előtt. Erről azonban ma már őszintén mer beszélni...