Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Idén nyáron színes lencsékről álmodunk…

Idén nyáron színes lencsékről álmodunk…
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Most azok figyeljenek elsősorban, akik nem ragaszkodnak a misztikus-klasszikus fekete szemüvegekhez, hanem minden napsütéses szezonban beszerzik a legfrissebb darabokat - jönnek a napszemcsi trendek!

Tavaly a foncsorozott szemüvegek uralkodtak, idén viszont a szivárvány színeiben pompázó üvegek lesznek a legmenőbbek! Tudom, tudom, a sárgás-narancsos-barnás lencséjű szemüvegeket, amik mind közül a legkülönlegesebbek idén, az utóbbi években szinte kizárólag béna/gonosz/fura filmes karaktereken láthattuk. Alább egy kis gyűjtemény, hogy kik jutnak eszünkbe a színes lencsés aviátorról és társairól. Szegény Bradley Cooper például többször is megkapta a jelmeztervezőktől, de csak ezt a gyönyörű sárgát mutatom nektek…

Kép

És most térjünk át inkább azokra a hölgyekre, akik megmutatják nekünk, hogy lehet ezeket a darabokat nagyon trendin is viselni! A legütősebb színpaletta az előbb említett, 70-es éveket idéző borostyános, napsárga, narancs vonal lesz, és ha megnézitek, a keretek is a hippi időkre hajaznak:

Kép

De ha nektek a sárga szín szevasz, akkor nézzétek ezeket a menő csajokat! Romee Strijd a rózsaszínre szavaz, Gigi Hadid a kékre, Hailey Baldwin pedig eperszörpben fürdette a lencséit:

Kép

Ha pedig kísérletezni támadna kedvetek, vegyetek példát Bella Hadidról, akinek egész kollekciója van színes napszemcsikből, és úgy variálja ezeket sportos vagy elegáns szettekkel, ahogy a kedve hozza:

Kép

És igen, ez a trend sem korhoz kötött, nyugodtan lehet 40 felett is viselni szivárványos darabokat – nézzétek milyen vagány Cate Blanchett! ;)

Kép

Szóval éljen stílus és a divat szeretete, Drágáim, és szerezzetek be egy új szemüveget a szezonra!! ;)

Kép
Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító
A kereséshez kezdj el gépelni!