Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Nektek bejön napjaink legnépszerűbb pasi modellje?

Nektek bejön napjaink legnépszerűbb pasi modellje?
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Valószínűleg mindenki ismeri Gigit, Kendallt, Karlie-t, napjaink legtöbbet foglalkoztatott modelljeit, akik mostanában mindenhol ott vannak. De mi a helyzet a pasikkal? Hát jó hírem van, Drágáim, mára hoztam nektek egy irtó népszerű férfimodellt! Lucky Blue Smith lesz mai mesénk főhőse, akinek az hozta meg az igazi sikert, hogy az ügynöke tanácsára platinaszőkére festette a haját. De mit érdemes még tudni róla? Hoztam néhány képet, hogy megmutassam! ;)

Lucky Blue még csak 18 éves, de már 6 éve aktívan modellkedik! 12 éves korában nem más fotózta először, mint Hedi Slimane, egy francia fotóművész és divattervező, méghozzá a Vogue Homme Japan-ba. (Hedi kreatívigazgató volt többek között a Dior Homme-nál, a Christian Dior férfi vonalánál, és az Yves Saint Laurent-nál is, utóbbit 6 év után 2016-ban hagyta ott nagy csinnadrattával.) De a lényeg, hogy Lucky Blue 12 évesen nem is sejtette, hogy milyen elképesztő szerencséje van azzal, hogy egy ennyire ismert szakmabeli fotózza őt első alkalommal:

Kép

És hogy hogy sikerült befutnia? A mai világban nyilván nem elegendő, hogy valakit karcsú alkattal és csinos arccal áldott meg a természet – legalábbis a divatcégeknek. Mostanában nagyon fontos az is, ki mennyire népszerű a közösségi médiában, és hány követője van - Kendall Jennernek például több mint 76,2 millió, Cara Delevingne-nek 38,1 millió, Gigi Hadidnak pedig 31 millió. Lucky Blue hozzájuk kapaszkodik fel lassanként a maga 2,8 millió követőjével, de már most Instagram modellnek tartja magát, aki tudja, hogy a rajongóinak köszönheti, hogy ennyire felkapott lett.

“Párizsban egy lány pánikrohamot kapott, mikor meglátott, úgyhogy leültettem, megöleltem és készítettem vele egy képet. Visszanéztem később, és láttam, hogy elájult!” – mesélte arról az elképesztő hatásról, amit a rajongóiból kivált. Nézzétek, itt Palvin Barbi készített vele fotót, de ő tutira nem ájult el, sokkal gyakorlottabb ennél! ;)

Kép

Mitől más, mint a többiek? Az például nagyon fontos mozzanat volt a karrierjében, hogy platinaszőkére festette a haját 2015-ben. Érdekes, hogy egy ilyen apróságnak tűnő dolog is mennyit számít, igaz? Mindig mondtam, Drágáim, a hozzátok illő hajszín és frizura megtalálása irtó sokat számít, és néha kell egy kicsit kockáztatni! ;) Itt egy before-after kép a modellről – mit gondoltok, melyik a jobb?

Kép

2015-ben a finn Trendi magazinba a nővéreivel fotózták, akiknek szintén elég fantáziadús neveket adtak a szülők (Pyper America, Starlie Cheyenne és Daisy Clementine). Ők nem csak a példaképei és legjobb barátai Lucky-nak, de négyen együtt alkotják a surf-rock bandát, ami „The Atomics” néven fut 2009 óta, és idén nyáron még a Coachella fesztivál új H&M színpadán is fellépnek majd:

Kép

A három nővérközül Pyper a legaktívabb modellként, akivel több kampányban is együtt szerepelt Lucky. Sokan ikreknek hiszik őket, pedig Pyper egy évvel idősebb.

Kép

Lucky Blue a rengeteg nemzetközi editorial fotózás mellett szerepelt a francia és spanyol Vogue, a GQ, a V magazin vagy a Harper's Bazaar címlapján. A francia Vogue borítóján például Lottie Moss-szal, Kate Moss kishúgával pózolt 2016 áprilisában:

Kép

A GQ magazin pedig egyenesen a legstílusosabb férfinak választotta 2016-ban – hol van már David Beckham vagy David Gandy?!

Kép

Megjárta az utóbbi két évben a legnagyobb divatházak kifutóit is, és olyan cégek kampányaiban szerepelt, mint a Tom Ford, a Calvin Klein, a Tommy Hilfiger, az H&M, a Gap, vagy a L'Oréal, hogy csak néhány ismert nevet említsek.

Kép

Tavaly januárban, az egyik legizgisebb fotózásán David Bowie bőrébe bújt, ahol a hetvenes éveket elevenítették fel és a nemrég elhunyt popsztárnak állítottak emléket:

Kép
Kép

A Numéro Homme Berlinben pedig a rockos arcát hozta és Billy Idolt idézte:

Kép

A legnagyobb hír az ifjú titánnal kapcsolatban pedig az, hogy hamarosan apa lesz, hiszen 26 éves párjával, a szintén modell Stormi Bree-vel gyermeket várnak. Biztos gyönyörű bébi lesz, ha a géneket nézzük, de kíváncsi vagyok, vajon milyen nevet választanak majd neki! ;)

Kép

Búcsúzóul jöjjön még egy szuper kép a nem csak nevében mázlista Lucky Blue Smith-ről, álmodjatok ma ezzel! ;) ;) Csóóóóók, Édeseim!!!!!!!

Kép

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.