Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Gondolkodtál már azon, hogy stylist legyél?

Gondolkodtál már azon, hogy stylist legyél?
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Mert ha csak megfordult a fejedben, most meggyőzlek, Drágám!! ;) Annyi szuper érvet tudok felsorakoztatni a stylist szakma mellett, hogy meg fogsz lepődni – méghozzá néhány fantasztikus diákon keresztül, aki hozzám járt a Style Institute by Lakatos Márk divatiskolába. Indul a mesélés!

Van, hogy az ember beleun az irodai munkába – a megrendelések bonyolításába, a pénzügyekbe, a marketingbe. Éreztél már ilyet?! Vagy előfordul, hogy kisgyerekkel vagy otthon és egyszer csak úgy érzed, valami hiányzik az életedből, amit ráadásul kötetlenül lehet végezni. Olyan is akad, aki új társaságra vágyik – emberekre, akiknek élete a divat. És van, hogy mikor fiatalok vagyunk, még nem tudjuk, mihez kezdenénk, de érezzük, hogy tök jó lenne más is a suli mellett. És a mai világban sosem árt, ha van egy másik láb, egy új szakma, amire támaszkodhatunk! ;)

Kép

Ez mind olyan indok, amit számtalanszor hallottam a diákoktól - ugyanis több mint 90-en vannak, akik már elvégezték a Style Institute 12 hetes alapozó képzését, ahol mindent megtanulhattok az alkatokról, színtípusokról, és a styling különböző területeiről. Mindegyikük más miatt volt különleges, ezért kiválasztottam néhány tanulót, akik már aktívan tevékenykednek a szakmában, hogy lássátok, hova lehet eljutni, ha mindent megtesztek az álmaitokért! ;)

Beus a mai napig az egyik legaktívabb diákunk, aki rengeteg területen segít nekem még a 3 kisgyereke mellett is. Stílusterápia előadásokon, a Wonderland Show Company jelmezeinek megalkotásában, és ne feledjük azt sem, hogy szuper munkájának köszönhetően most ő a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe backstage managere, vagyis ő irányítja a munka nagy részét a kifutó mögötti részen. A tavaszi divathéten egyébként minden diákomat várja a backstage világa!

Klau szintén az első csoportba járt, és most ő a Lakatos Márk Lakatos Márk Stylist, Műsorvezető 390cikk 6galéria 1videó Még több róla Szalon vezető stylistja, ami hatalmas felelősséggel és még annál is több shoppinggal jár. Menő, igaz? Maja az épületgépészet nagyon izgalmas területéről érkezett, ahol nem nagyon találta a helyét - most pedig Csalár Bence divatblogger stylist asszisztense, akivel idén már együtt utazik a londoni és milánói divathetekre. Ő is egy olyan diákunk, akinek a suli segített megtalálni az igazi énjét. ;)

Kép

Anett a saját divatmárkáját szerette volna tudatosabban építeni, a Szerintem Fashiont – nálunk pedig új látásmóddal és persze hasznos szakmai és baráti kapcsolatokkal gazdagodott. Gabi a 3. évfolyamba járt, és 2 kisgyerek valamint pénzügyesként végzett munkája mellett is hiperaktív volt, annyit elárulhatok! Idén tavaszra felkértük a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe backstage manager asszisztensi pozíciójára, Beus mellé, ráadásul a Wonderland Show Company-ban is aktívan segít, hogy tapasztalatot szerezzen. Bea fuvarszervezőként dolgozott sokáig, amit nem nagyon élvezett, de akkor jött az isteni szikra, hogy ő inkább stylist lenne! És most egy budai luxusszalonban építgeti a vendégek stílusát és önbizalmát. Brava!

Kép

Ivett textilrajzoló és modelltervező asszisztensnek tanult, ami önmagában is szuper, de szerette volna látni, kihez milyen színek és fazonok illenek. Így aztán most saját ruhakészítő és -javító, stílustanácsadó szalonjában dolgozik és szuper oktatásokat tart a stílusukat kereső hölgyeknek! Vivi az egyik legnagyobb kereskedelmi tévé showműsoraiban segédkezik kreatív jelmezelemek megalkotásában, amit nagyon szeret, hiszen élete az alkotás. Igen, ez is egy indok a jelentkezésre! Kornél az egyetlen, de remélem, nem utolsó fiú diákunk, aki személyi stylinggal szeretne foglalkozni, és addig is mellettem tanulja a szakma csínját-bínját. Ibolya pedig nem csak az új műsoromban, a hamarosan induló Stíluspárbajban segédkezik, de a 2016-os X-faktorban is asszisztált stylistként, méghozzá nagyon ügyesen! ;)

Kép

Hát ilyen jó kis történeteink vannak, Drágáim! ;) És persze volt még rajtuk kívül még rengeteg ügyes tanulónk, akik a saját stílusukat szerették volna felépíteni, akik be akartak lesni az átalakító napok, tévéműsorok és fotózások kulisszái mögé, akik a ruhaüzletükben szerettek volna hasznos tanácsokat adni a vásárlóknak, vagy akik egyszerűen élvezik az új barátságokat, amik a képzésnek köszönhetően születtek.

Nekik is köszönöm, hogy minket választottak, benneteket pedig szeretettel várlak az ismét sok-sok gyakorlattal fűszerezett, március 6-án induló fashion stylist képzésünkre! ;)

Kép

És hogy el ne felejtsem, köszönjük a fotózáshoz biztosított szuper, loftos helyszínt a GAS-nak! ;)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.