A nap cikke

Súlyos beteg a magyar énekesnő: megható levélben üzent rajongóinak

1 hete jelentette be a magyar sztár, hogy rákos.

Még több olvasnivaló

Amy Schumer helyett: kiderült, melyik színésznő lehet a Barbie filmek új főszereplője

Ezt csináld utána! Radics Gigi jobb formában van, mint valaha – de tesz is érte!

Ebből az öt csillagjegyből kerülnek ki a legmérgezőbb exek

Egy menyasszony elárulta: ezt az egy dolgot megtette az esküvőjén, és az egész nap tönkrement

Régi idők hazai nyara: Így napoztak nagyiék a kedvenc matracukkal

Ez a meglepő lakberendezési trend egyre népszerűbb

Azta! Az Instagramnak nagy szerepe van a fiatalkori depresszió kialakulásában

Gal Gadot a hétköznapokban is Csodanő! Nagyon édes dolgot tett egy fiatal rajongójával

Plus size lányokkal is lehet jó divatfotót csinálni?

Plus size lányokkal is lehet jó divatfotót csinálni?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Néhány vállalkozó kedvű hölgy úgy érezte, igazságtalanul hagyják ki őket a buliból! Nincs rajtuk több retus, mint egy karcsúbb modellen, és ha jó a ruha mérete, rajtuk is szuperül kell állnia – legalábbis így kéne lennie, igaz? ;) Na, nézzük, mi lett a végeredmény!

A BuzzFeed által végzett kísérletben – nevezhetjük így? - csinos, telt lányok pózoltak a kamerának épp úgy, ahogy a kampányfotók modelljei, csak most épp egy pár számmal nagyobb ruhákban, hogy bebizonyítsák, nem csak egyféle szépségideál létezik, és hogy plus size modelleket éppúgy lehetne használni a kampányokban, mint vékonyabb lányokat! ;)

Danica, egy 2016 tavaszára készült Kate Spade divatfotó új szereplője úgy érezte, sose lehet belőle modell, és nem is nagyon volt önbizalma kislányként. Rosszul érezte magát attól, hogy hol azzal bántották meg a családi vacsorán, hogy „túl kövér”, másszor arra buzdították, hogy egye meg a maradékot, ne kelljen kidobni semmit. Meg is értem, hogy ettől nem érezte jobban magát! De a fotózás során teljesen más érzései voltak: „Rájöttem, hogy tenni kell arra, amit mások gondolnak, az a fontos, amit mi szépnek tartunk, és hogy szeressük magunkat.” Szerintem jó kiindulási pont! ;)

Emma Summerton / Kate Spade / Macey J. Foronda / BuzzFeed

Emma Summerton / Kate Spade / Macey J. Foronda / BuzzFeed

Aztán jöttek a Burberry kampány lányai, akik helyére ezúttal Sheridan és Jazzmyne ugrott be! Sheridan azt mesélte, hogy imádja a testét, és mivel ő volt a legkisebb gyerek, mindenki körülrajongta a családban is, de a suliban sokszor bántották, és ezt nehéz volt elengedni a fotózáson. Viszont amikor végre sikerült lelazulnia, teljes eufóriában volt és nagyon élvezte a fotózást! Jazzmyne hasonlóképp elégedett volt magával és a végeredménnyel is, bár egy életre megtanulta, hogy a modellszakma nem leányálom – hideg volt, és ugye a testre és arcra egy időben kell kontrollálni, nem is kevés ideig. Ez a biznisz ilyen, Hölgyeim! ;) Egyébként nem tagadják, hogy a Bell ikrek is szépek, de szerintük a Burberry büszke lehetne a velük készült fotóra is. Ti mit gondoltok? (Eltekintve attól, hogy a nadrágos-sálas szettekben halálra fagynátok az utcákon.)

Mario Testino / Burberry / Macey J. Foronda / BuzzFeed

Mario Testino / Burberry / Macey J. Foronda / BuzzFeed

Kristin egy 2016 őszi Tommy Hilfiger kampányképet kapott, a mostanában nagyon felkapott Gigivel. Nehéz ügy, igaz? Nagyon vicces, hogy a modellünk első gondolata az volt: „Mégis ki a fene üldögél egy rakás kötélen kabátban, nadrág nélkül, hacsak nem alakult nagyon bénán az estéje?!” Hát ugye, a divatfotók célja nem az életszerű képek megjelenítése, Drágám, de az tény, hogy Kristin is mindent megtett azért, hogy a fotó jól sikerüljön. „Annyiszor hallottam, hogy az én testemmel nem lehet szép, divatos fotókat készíteni, hogy mikor ott álltam a fotózáson, az egészet egy elhibázott dolognak tartottam. De a végeredmény megmutatja, mennyit számít a jó makeup, a frizura, a világítás, a fotós és persze – a jó minőségű kötél!” Vicces, vicces! ;)

Mikael Jansson / Tommy Hilfiger / Macey J. Foronda / BuzzFeed
Mikael Jansson / Tommy Hilfiger / Macey J. Foronda / BuzzFeed

Brandon Maxwellről már meséltem nektek, ő Lady Gaga jelenlegi stylistja, akinek a popsztár rengeteget segített a tervezői karrierje beindításában. És nagyon jól tette, mert Brandon szerintem is zseniális! De vajon mit hoztak ki a plus size lányok a 2016 őszi kampányképéből? Természetesen itt sem az eredeti ruhákat használták, de szerintem a plus size hölgyek kedvét is meghozták a csinos darabokhoz. Azt a kis lilával megspékelt köpenyt például imádom a bal oldali hölgyön! ;)

Brandon Maxwell / Macey J. Foronda / Charlotte Gomez / BuzzFeed

Brandon Maxwell / Macey J. Foronda / Charlotte Gomez / BuzzFeed

Tavasszal egyébként ugyanezt a kis összeállítást megcsinálták a Sports Illustrated borítóit utánozva is, amin mindig szexi, fürdőruhás lányok szerepelnek. Az egyik kép szereplője, az ázsiai származású Susan nagyon jól érezte magát, és magabiztosságot adott neki a fotózás. „Mikor először megláttam a képet arra gondoltam: hadd küldjem el gyorsan az exemnek.” Tedd is meg, kislány! ;)

Sports Illustrated/ Macey J. Foronda for BuzzFeed

Sports Illustrated/ Macey J. Foronda for BuzzFeed

Ha többre vagytok kíváncsiak a lányok képeiről, nézzétek meg a kisfilmet, ami a fotózásról készült – és éljen a változatosság!! ;)

Ezt csináld utána! Radics Gigi jobb formában van, mint valaha – de tesz is érte!

Radics Gigi még csak 20 éves, az életét mégis évek óta reflektorfényben éli. A fantasztikus hangú énekesnő előtt nagy feladat áll: ő lesz az X-Faktor női mentora. Ehhez pedig őszre bizony a topon kell lennie: a Joy.hu sorozatában edzésről és étkezésről faggattuk a csinos énekesnőt.

Ebből az öt csillagjegyből kerülnek ki a legmérgezőbb exek

Vajon melyik csillagjegy szülötte bánik legrosszabbul az exével? Eláruljuk!

A kereséshez kezdj el gépelni!