Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Megálmodtam nektek a legszebb ajándékot

Megálmodtam nektek a legszebb ajándékot
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ahogy mondják, Hamupipőke nem herceget kívánt magának – csak egy új ruhára és egy szabad estére vágyott. Persze a herceg sem rossz, de az a tapasztalatom, hogy a legtöbb hölgynek az a mennyország, ha egy olyan napot kap ajándékba, amikor csak körülötte forog a világ!

Ezért találtam ki Karácsonyra nem egy, nem kettő, de rögtön három fantasztikus dolgot Nektek. Minden évben igyekszem valami újat kitalálni azoknak, akik meglátogatnának engem egy szuper makeover napra, de most tényleg kitettem magamért. ;) Háromféle különleges Szépítő napi csomag közül választhatnak azok a hölgyek (és persze az ajándékozó kedvű hercegeik), akik egy csipet varázslatra várnak. Mert jó, hogy év közben megy a konyhasuvickolás és a ruhateregetés, de álljon meg a menet – mindenkinek jár egy kis kényeztetés! ;)

Így mostantól Grófnő, Hercegnő és Királynő csomagjaink közül választhatnak azok, akik úgy érzik, egy szépítő nap lenne a legcsodásabb ajándék, amit csak a szívüknek kedves hölgy kaphat – legyen az anyuka, feleség, nagylány, vagy akár barátnő, kolléganő, de akár a szomszédasszony is. Mert egy kis léleksimogatásnak mindenki örül, én már csak tudom! Úgyhogy el is mesélem, milyen fantasztikus élményekben lesz része annak, aki kipróbál nálunk, a Lakatos MárkLakatos MárkStylist, Műsorvezető336cikk3galéria1videóMég több róla Szalonban egy ilyen napot…

Kép

Az első csomagba, a Grófnőknek szólóba, mindent belekomponáltam, amitől csak egy hölgy napja szebb lehet, legyen fiatal fruska vagy épp érett dáma! Bizony! ;) Készül új smink és frizura, érkeznek a csodás ruhák, és persze rengeteg tanácsot ad a beauty csapatunk, amit hazavihettek magatokkal, ha ezt választjátok. A napot természetesen Grófnőink fotózása koronázza meg, hogy másokkal is megoszthassátok az átalakulás örömeit - e nélkül nem lenne is igazi az élmény!

Hercegnőinket, akik egész héten azon dolgoznak, hogy kikergessék a gonosz porcicákat a királyságból, egy igazi szépségtúrára repítem. A szépítő napon egy olyan mesebeli világba kalauzolom őket, ahol a frizura, a bőrápolás, a smink és a stílus az úr! Pezsgőzünk, mennyei falatokat kóstolunk, és közben persze felfedezzük a hölgyek sokoldalúságát különböző szettekben, hogy ezt egy szuper divatfotózással is megörökítsük. Ez után a nap után az utolsó hajszálig felfrissült Hercegnők térnek vissza az otthonokba!

De vajon mi jár a Királynőknek? Mese habbal! Még több pompa, még több varázslat, és egy igazi Fashion Spa kényeztetés! Jó hangzik, igaz? ;) A frizura és smink mellett kiemelt figyelmet kapnak a gyönyörűen ápolt bőr és a kezek, és persze a titkokat is elárulják szépségszakértőink, hogy a csoda megismételhető legyen akár a királyságba visszatérve is. A csúcsdíszt egy beauty fotózással tesszük fel a fára, amelyet luxus fotókönyvben kapnak meg a Királynőim. Ezt aztán bármikor fel lehet csapni, ha egy kis boldogságra vágyik a szív két dolgos nap között, és visszagondolnátok erre a varázslatos ajándékra.

És hogy tényleg szuper legyen a karácsony, kitaláltam nektek még egy meglepetést!!! Csütörtökön játék indul a Facebook oldalamon, amiről nem szeretném, ha lemaradnátok: mostantól minden héten kisorsolok egy-egy Ünnepi csomagot, egy Grófnőt, egy Hercegnőt és egy Királynőt is. Figyeljétek az oldalt, és nyerjetek magatoknak, vagy valaki nagyon kedvesnek egy szuper ajándékot!! ;) Csóóóóók, Markitossssss

Kép
Most tényleg lebuktak: Párizsban romantikázott a hollywoodi sztárpár - talán végre elismerik, hogy együtt vannak?

Még mindig nem nyilatkozott szerelméről a két világsztár, pedig már 4 éve tart a dolog...

A kereséshez kezdj el gépelni!