Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

10 hölgy, aki botrányt kavart a ruháival

10 hölgy, aki botrányt kavart a ruháival
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Egy csipetnyi bőrvillantás belefér még egy jótékonysági vacsorán is, igaz? De vajon kik azok, akik olyat merészeltek felkapni, amit előttük nem sokan? Jöjjenek a dress code-ra és mások véleményére fütyülő vagány dívák, akik nem féltek egy kis port kavarni!

Theda Bara, Hollywood első szexszimbóluma

Hol van még Madonna és a tölcsérmelltartó, igaz? 1917-et(!!!) írunk, amikor a nők jóformán még a bokájukat is alig merték kivillantani a hosszú szoknyák alól, nem hogy a szinte pucér felsőtestüket mutassák a mozijáró közönségnek. De hát mindig vannak elsők, Drágáim, és Theda kétségkívül az egyik első volt a bevállalósságban. Ezek a kosztümök a Kleopátra című filmhez készültek, méghozzá rengeteg pénzért – az egyik képen egy kígyó öleli körül a színésznő melleit. Legnagyobb sajnálatunkra szinte az összes kópiát megsemmisítették a filmből… :(

Kép

Josephine Baker, a Bronz Vénusz

Táncos – de még milyen táncos!, emberi jogi aktivista, és elképesztően energikus hölgy, aki nem félt megmutatni a bohókás oldalát. Nem volt kifejezetten szép, de rengetegen elbűvölőnek találták, ahogy banánszoknyájában felrázta Párizs éjszakai életét az 1920-as években. Ernest Hemingway például egyenesen úgy fogalmazott, hogy „ő a legszenzációsabb nő, akit valaha láttunk, vagy látni fogunk”. Sose bízta a véletlenre a megjelenését és őszintén vallotta, hogy a több, az több! ;) Nem véletlen, hogy Rihanna közel 100 évvel később őt idézte meg a 2014-es CFDA díjátadón.

Kép

És ha nem a színpadon parádézott épp, akkor mit láthattunk rajta? Ilyen szuper kisruhákat, mint ez a kivágott részletekkel díszített, nem beszélve arról a vagány szandálról – és még van, aki azt mondja, van új a nap alatt? ;)

Kép

Jean Harlow, a szőke bombázó

Bizony, Marilyn előtt már volt Hollywoodnak egy nagyon szexi és nagyon szőke dívája! Imádta a testhezálló ruhákat, és gyűlölte a melltartókat. Az egyik leghíresebb ruhája a hátat villantó és elöl keresztben futó kreáció, amit Adrian, a kor egyik legnevesebb tervezője álmodott meg neki. Ilyen az, ha a megfelelő emberek találkoznak! ;) Az Art Deco csoda úgy ölelte körül Jean testét mintha ráöntötték volna. Tulajdonképpen ez a ruha mindent elárul arról, mi is volt a szexiség az 1930-as években! És ami a legjobb benne, hogy mennyi tervezőt inspirált az utóbbi években is ez a letisztult, de nagyon trükkös szabásvonal. Ahh, imádnivaló,igaz? ;)

Kép

Rita Hayworth, a Szerelemistennő

Amikor ez a kép készült 1941-ben, még nem létezett ez a becenév, de nem kellett sok idő hozzá! ;) A LIFE magazin állítása szerint ez a kép volt a korszak legismertebb és legtöbbször nyomtatott pinup képe. A gyönyörű csipke neglizsében készült kép több mint 5 milllió amerikai katonának adott erőt a II. Világháborúban, és annyira erotikusnak találták, hogy csak a magazin belső oldalára merték betenni. Ha van egy kis időtök, ezt a videót mindenképp nézzétek meg a Gilda című filmből – egy nagyon szexi, játékos táncjelenettel! ;)

Kép

Marilyn Monroe

Biztos vagyok benne, hogy ezt a hölgyet senkinek nem kell bemutatnom! ;) 1954 volt az éve, mikor a New York-i metró szele eljátszott Marilyn szoknyájával, és ezzel a Hétévi vágyakozás című film ruhája bevonult a filmtörténelembe. És bár mai szemmel ártatlannak tűnik a dolog, állítólag közrejátszott a jelenet a színésznő és Joe DiMaggio válásában, aki a rajongókkal ellentétben nem annyira értékelte a villantást, sőt, egyszerűen elviharzott a forgatás helyszínéről, döbbent csöndet hagyva maga után. Ami még érdekesebb, hogy a forgatás hajnalban zajlott és a stábon kívül nagyjából 100 férfi fotós és több ezer néző figyelte, mi történik – nem csoda, hogy csak a tizennegyedik nekifutásra lett jó a felvétel, amit később újra felvettek Kaliforniában a füttyögő tömeg miatt. A színésznő nagyon vigyázott, hogy ne látsszon túl sok: nem csak a szoknyát kapta el, de még dupla bugyival is készült! ;) A ruhát végül 2011-ben árverezte el Debbie Reynolds színésznő, puszta kényszerűségből – 4,6 millió dollárt kapott az eredetileg 200 dollárért megszerzett ruháért, amit a tervezője, William Travilla csak úgy nevezett, hogy „az a buta kis ruha”.

Kép

Jayne Mansfield

A tragikus sorsú színésznő, aki egyébként a nagyon népszerű Mariska Hargitay színésznő édesanyja, sosem félt visszaélni nőies idomaival – még akkor sem, ha az ellenfél Sophia Loren volt. Ez az egyik leghíresebb kép, ami róla készült, méghozzá egy 1957-es vacsorán, amelyen Sophiának járt volna az est csillaga díj. Ő viszont, ahogy később nyilatkozta, pontosan attól félt, ami az arcán is látszik – hogy Miss Mansfield egyszer csak kiesik a ruhájából, és a mellei a tányérján végzik. Talán túlzás volt az aggodalma, de az biztos, hogy nem ez a legszemérmesebb ruha, amit felkaphatott a vacsorára a hölgy. ;)

Kép

Carroll Baker

A már említett Jean Harlow-t is megformáló színésznő legalább annyira erős kisugárzással rendelkezett, mint tragikus sorsú elődje. Ezt a Pierre Balmain ruhát 1964-ben viselte egy londoni filmpremieren – manapság már meg se kottyan egy ilyen ruha, de akkoriban majdnem összetaposták egymást az emberek a színház előtt, hogy egy pillanatra láthassák a hölgyet. Merész! ;)

Kép

Cher

A testhezálló dresszeiről ismert énekesnő és színésznő az 1974-es MET Gálán sem fogta vissza magát! ;) Ahogy sok más ruháját, ezt is Bob Mackie tervezte, és annyira népszerű lett, hogy egy évvel később a TIME címlapjára is felkerült, ráadásul mindenki ilyen ruhát akart Hollywoodban. Négy évtizeddel később pedig Kim K tisztelgett az átlátszó, tollas csoda előtt egy nagyon hasonló darabbal, szintén egy MET Gálán! ;)

Kép

Carrie Fisher

Jöjjön a végére még egy filmes kosztüm, ha már annyira szeretem a filmstylingot! ;) Ezt a „rabszolgajelmezt” Leia hercegnő viselte a Jedi visszatér című filmben, 1983-ban. Szexista, soft pornós, és még rengeteg csodaszép címkével illették a kritikusok ezt az összeállítást, de egyesek szerint a színésznő maga kérte, hogy vigyenek egy kis színt és szexiséget a karakterébe. Annak fényében viszont, hogy Daisy Ridley-t, az új Star Wars filmek főszereplőjét óva intette egy ehhez hasonló szett viselésétől, nem vagyok biztos benne…

Kép

Diana hercegné

Dianának nem egy, de rögtön két ruhája is felkerült a listára, amit ha megláttok, rögtön azt mondjátok – de hol van ez Josephine-hez vagy Cherhez képest?! Na igen, de a brit királyi család tagjait más mércével mérik, ugye! ;) Csak nézzétek, milyen huncutul átlátszik a lába a napsütötte szoknyán ezen a fiatalkori képen! A második képen az első nyilvános megjelenését látjuk Károly herceggel, amire egy fekete taft Elizabeth Emanuel ruhát viselt – és a kocsiból kiszállva valami rettentő szexis dekoltázst mutatott. A vicc persze az, hogy míg az eddigi hölgyek pontosan tudták, milyen hatást érnek el az öltözékükkel, Dianának esze ágában sem volt szexistennőként feltűnni a nép előtt... ;)

Kép

Remélem, jól szórakoztatok, Drágáim, és megnézitek a cikkben említett színésznőket egy-két filmben! ;) Én annyira élveztem ezt a kis utazást, hogy legközelebb a 80-as évektől és Madonnától folytatjuk az utat! Csóóóóóóóók!!! ;)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!