Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

6 trend, amit Carrie Bradshaw megjósolt és imádtuk

6 trend, amit Carrie Bradshaw megjósolt és imádtuk
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Na jó, persze nem ő, hanem a sorozat stylistjai! És azért is vettem elő ezt a témát, mert szerintem nagyon érdekes, hogy amit az újságokban, filmeken, tévében, vagy akár videoklipekben látunk, milyen gyorsan épül be az emberek ruhatárába. Néha egész hosszú időnek kell eltelnie, míg valamiből trend lesz. De nézzük is, mit adott nekünk, de főleg nektek, nőknek, a Szex és New York! ;)

A TÜLLSZOKNYA

Hát, ha volt olyan trend, aminek éllovasa volt mindenki kedvenc New York-i szabadszájú szinglije, akkor az a tüllszoknya. Sőt! Már a pasztell trendet is nagyon érezte. Kíváncsi vagyok, ha Carrie Bradshaw igazából létezne, és visszagondolna erre az időszakra, hány szett emlékétől fogná el enyhe szédülés – „te jó ég, mire gondoltam, mikor ezt felvettem?!” Szerintem nem sokszor, és ehhez nem kell más, csak rengeteg önbizalom és egy kis bátorság. Akkor jó a trendeket kipróbálni, mikor még csak ismerkednek vele az emberek. Mikor már mindenkin ugyanazt látod, semmit sem érnek! ;)

Kép

A RÓZSASZÍN KABÁT

Ó, ahogy hanyagul a vállára vetette, mint egy kis köpenyt… Van itt minden, ha megnézzük alaposabban a képet! A ceruzaszoknya visszajött, pipa. A pasztellszínek az alapszínekkel, mint a fekete-fehér-szürke, szintén visszajöttek – ez is pipa. És akkor ott van a cipő, ami elüt a kabát színétől – semmi matchy-matchy divat – és így lesz a szett fókusza. Ha minden megvan, akkor már csak egy ilyen csinos kis kesztyű kell a párizsi sikkhez! ;)

Kép

A NEGLIZSÉ

Milyen kis huncut, igaz? Utcára hálóinget felkapni, ki hallott ilyet. Pedig milyen zseniális ötlet! Idén nyáron szerintem már ti is több helyen láttátok a boltokban, talán fel is kaptátok rá a fejetek, hogy „ezt meg hogy lehet viselni az utcán?!” Hát így, ahogy a képeken! Csinos kis blézerrel, bomberrel, bőrdzsekivel, kimonóval, puha pulcsival (az a rózsaszín milyen gyönyörű), vagy, ha már hűvös az idő, mint most, akkor fekete harisnya és egyszerű fehér póló is passzítható hozzá.

Kép

A PARASZTLÁNYOK BÁJA

Nem csak Marie Antoinette volt oda a lenge parasztblúzokért! ;) Carrie is szívesen kapta fel ezt a darabot, méghozzá – igen, jól látjátok – sportos sorttal. Nos, kétségkívül formabontó volt, talán még ma is kevesen vállalnátok be, de azt tudom, hogy magas derekú farmersorttal például imádtátok, láttam is az utcán rengetegszer.

(Apropó, ha valaki nem látta a Tömény Történelem legújabb epizódját velem, pótolja be gyorsan, épp Mária Antóniáról volt szó! ;))

Kép

NÉVNYAKLÁNC

Huhú, ez is nagyot hasított a divatban, igaz? Nem is annyira feltűnő, és talán éppen ezért szerették sokan. Rihanna Majesty címkével szaladgált, Jessica Justint tűzte magára, Carrie pedig… Hát ő csak Carrie! ;) Én nem vagyok oda az ilyen nyakláncokért, ahogy a névvel hímzett törölközőkért és kulcstartókért sem, de hát kinek a pap, kinek a paplan, ugye.

Kép

MACINACI TŰSARKÚVAL

Van az amerikaiaknak valami fixációja a melegítőnadrág fogalmával és az általa nyújtott komfortérzettel. Párizsban például nagyon kevés nő volt, aki átvette volna ezt a trendet – ha mégis, hát biztosan valami nagyon sikkes kis variációban, és egy pohár pezsgővel a kézben! ;)

Kép

Nagyon nehéz volt válogatni, és biztos, hogy van olyan, ami felett elsiklottam, pedig sok hölgyet inspirált. Talán majd legközelebb folytatom! ;) A nagy kérdés viszont: nektek melyik volt a kedvenc szettetek? Biztos vagyok benne, hogy van valami, amit favorizáltok Carrie-től! ;) Addig is, egy jó tanács: már az elején érdemes bekapcsolódni a trendekbe, amíg friss és szokatlan, legyen az ruha vagy épp smink. Csak stílusosan, Drágáim!!! ;)

A kereséshez kezdj el gépelni!