A nap cikke

Selena Gomez legjobb barátnőjétől kapta az egyik veséjét – Ismerd meg te is Francia Raisát!

Neki köszönheti, hogy sikerült megmenteni az életét!

Még több olvasnivaló

Selena Gomez legjobb barátnőjétől kapta az egyik veséjét – Ismerd meg te is Francia Raisát!

4 jel, hogy nem eszel megfelelően az edzések előtt

Te melyik romantikus vígjáték főszereplője lennél? Derítsd ki ebből a személyiségtesztből!

Kész vagyunk: Chris Hemsworth helyett majdnem ez a színész kapta Thor szerepét!

Imádod Jennifer Lawrence filmjeit? Akkor sajnos van egy nagyon rossz hírünk...

A modellkedés matematikája

Döbbenetes! Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át

Igaz történet: ilyen volt egy napig Kim Kardashianként élni

Ilyen lesz a tavaszunk a divathét szerint

Ilyen lesz a tavaszunk a divathét szerint
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Imádom a divathetet, még akkor is, ha ez a pár nap gyakorlatilag a végkimerüléssel egyenlő nem csak nekem, de mindenkinek, aki azon dolgozik és segít, hogy gördülékenyen menjen minden. Készenlét, figyelem kora reggeltől éjszakába nyúlóan 7 napon át – de ezt a 7 napot senki nem cserélné semmire, aki részt vesz az izgalmakban!

Azzal kezdeném rögtön, mennyire örülök annak, hogy mostanra elérkezett a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe egy olyan szintre, hogy nemzetközi minőséget képviselünk! Büszkék vagyunk, hogy sok év munka után kialakult egy rendszer, sajtómegjelenésekkel, hype-pal, és hogy egyre többen érdeklődnek az iránt, ami itt történik. Nézzétek csak ezt a rengeteg fotóst!

Kép

A tervezők is fontosnak tartják, hogy megjelenjenek ezen a szuper eseményen, és egyre színvonalasabb minden kint, a kifutón és bent, a backstage-ben is. Hiszek benne, hogy a közép-európai divat megítélését is rendkívüli módon javítja az is, hogy a Gombold újra! pályázaton 6 ország designerei vesznek részt, és így szélesebb képet kap a világ arról, ami a házunk táján történik.

Kép

Sokan kommentelték a videók alatt, hogy nem hordhatóak a darabok, és erre is szerettem volna reflektálni. Egyrészt örülök, hogy megnéztétek a videókat, és érdeklődtök a divat iránt! Másrészt szerettem volna tisztázni, hogy a Gombold újra! egy öltözéktervezői verseny, amelynél a kreációkra nem feltétlenül hordható darabokként kell tekinteni. Ezek inspirációk, vagy úgy is mondhatnám, az emberi testre, mint szoborra, textíliákból álmodott darabok. Utalások, viccek, paródiák, tükrök, költői elgondolások, így kell nézni és játékként felfogni, hátha benneteket is megragadnak!

Itt megnézhetitek a teljes Gombold újra! show-t, ha még nem láttátok!

És miért szeretem még ezt az eseményt? Mert így én is testközelből megismerkedhetek a környező országok tervezőivel, az ő gondolkodásmódjukkal, koncepcióikkal.

Az egyik kedvencem, akit kiemelnék a külföldi tervezők közül, Ana Ljubinkovic volt, aki Tim Burton-i mesevilágot álmodott a kifutóra, amelyben Alice nem csodaországba keveredik, hanem egy 70-es évekbeli Panam járatra. ;) Tőle kaptam a medúzafej nyakláncomat is, amit imádok, és az ő ruháját viselte Miley Cyrus a The Voice egyik adásában pár napja! ;)

Kép

A horvát Madame Demode is szuper volt, akinél a modellek a Híd a Kwai folyón zenéjére vonultak egy dark mégsem túl kemény kollekcióban, extra modern cipzárakkal és necc cuccokkal. Jiri Kalfar prágai designer hasonlóképp feledhetetlen volt vagány, 70-es évekbe repítő Yves Saint Lauren / glam rock kollekciójával:

Kép

A magyar tervezőkről sem feledkeztem meg, nehogy azt higgyétek! ;) Őket azért imádom, mert érezni, hogy egyre inkább a saját karakterüknek megfelelő, érettebb, magas színvonalú kollekciók születnek szezonról szezonra, és lassan mindenki megtalálja a saját hangját, méghozzá nagyon profin. Csak így tovább!!!

Kép

És végül, de nem utolsó sorban szuperbüszke vagyok a diákjaimra, akik szintén nemzetközi színvonalú munkát végeztek a backstage-ben, akár asszisztensként, akár öltöztetőként, sőt, menedzserként is. Ott volt sok-sok lány a 3 évfolyamból, akik már végeztek nálunk, a Style Institute-ban, vagy épp még nagyban tanulják a szakmát. Ez a 3 évfolyam összefogott és valami rendkívülit alkotott, nem beszélve arról, hogy mennyire örültem neki, hogy komolyan veszik a gyakorlatokat. Ügyesek vagytok, Drágáim!

Kép

Ha kimaradtatok az idei divathétből, most pótoljátok be, míg friss a dolog – az alábbi cikkben találtok egy összefoglalót mindenről, ami történt! ;) Csóóóóóók!!!

Gólyahír! Megszületett Szinetár Dóra kisfia

A mama és a pici is remekül vannak!

20 őszi énidős program, ami egy fillérbe sem kerül - viszont feltölt jó energiákkal

Ha eddig nem szeretted az őszt, talán most sikerül meggyőznünk a szépségeiről. Vigyázat, ragályos!

Bréking! Gyermeket vár Kapócs Zsóka!

6 év után végre anyuka lesz a szép színésznő!

Építsd be a hétköznapokba: most jött csak el igazán a szürke összes árnyalatának az ideje!

Valószínűleg ez a borongós idő is szerepet játszik abban, hogy nincs mindig kedvünk színes ruhákba bújni.

Kit zavar a 16 év korkülönbség? Fiatal zenésszel jár Halle Berry, és nagyon boldognak tűnik!

Úgy tűnik, végre kiheverte tönkrement házasságát a szép színésznő.

Biztos, hogy szereted? 7 nagy különbség a szerelem és a vágy között

Nagyon könnyen össze lehet keverni a két érzelmet, különösen a kapcsolat első néhány hetében.

Emilia Clarke tényleg khaleesi lesz? Platinaszőkére festette a haját

Nem tud szabadulni a Sárkányok Anyja imidzsétől!

Micsoda párosok: az Agymenők főszereplői és való életbeli partnereik

A sorozatban Raj-t alakító színész elképesztően gyönyörű nőt vett feleségül!

A kereséshez kezdj el gépelni!