Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Sikkesen 60 felett is? De még mennyire!

Sikkesen 60 felett is? De még mennyire!
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A fiatalabbak hajlamosak azt gondolni, hogy a divat csak az ő kiváltságuk, játékszerük és önmegvalósítási lehetőségük. Pedig ez egy óriási tévedés! Ari Seth Cohen, a mára világhírűvé vált divatfotós képeit hoztam el most nektek, amelyek nem csak megcáfolják az előbbi állítást, de ékes bizonyítékul szolgálnak arra, hogy a kor csupán egy szám, a stílus viszont örök! :)

A fotós el is árulta, hogy a legjobb barátja a nagymamája, Bluma volt, aki bár már nincs köztünk, még mindig óriási hatással van a munkásságára, és inspirációként hat rá a vele eltöltött sok-sok év. Miatta költözött például New Yorkba, és kezdett el az utcán fotózni. Nagyon erős volt a barátságuk, és talán ezért is ilyen különlegesek Cohen fotói, mert ezt a kapcsot keresi minden idős emberrel, akit csak lefényképez.

Kép

Neki az a mennyország, hogy fagyos utcasarkokon álldogál Manhattanben télvíz idején, és reméli, hogy egy sikkes idős hölgy elsuhan mellette. Amikor szerencséje van, és összefut eggyel, odaszalad hozzá, elmeséli, mit csinál és ki ő, megkéri, hogy lefotózhassa, és közben megpróbálja bebizonyítani, hogy nem valami fura alak, aki gyanútlan öregekre vadászik. Mégis alig utasítják el, annyira kedves figura! Válogattam is nektek néhány képet, amik mind inspirálhatnak nem csak idősebbeket, de fiatalokat is! ;)

Gerry, 91

Ugye el se hinnétek a hölgy korát? Én biztos nem. Az a könnyedség és báj, ami árad belőle, évtizedeket fiatalít rajta. Mikor Ari megkérdezte, mit gondol a stílusról, azt válaszolta, mindenbe szeret belekóstolni egy kicsit, de igazán a klasszikus darabokat kedveli és Audrey Hepburnt. Mikor pedig a fiatalosságának titkáról faggatta a fotós, büszkén válaszolta, hogy „úgy eszik, mint egy ló”.

Kép

Maye Musk, 67

Nem kell nagyon extravagánsnak lenni, hogy valaki felkerüljön Ari blogjára. Maye Musk, az ismert Elon Musk üzletember édesanyja, tavaly Malan Breton show-ján vonult a kifutón, méghozzá bámulatosan elegánsan, stílusa pedig ehhez hasonlóan egyszerű, mégis kicsit rafinált. A hölgy egyébként, ahogy látszik, nem fél a fuksziát a naranccsal keverni, ti se tegyétek! ;)

Kép

Valerie Von Sobel, 74

Az a rézvörös haj a csodás fehér ruhával és a pitypang kalapkával valami mennyei! Nem véletlen, hogy Ari „Advanced Style” című könyvén ez a hölgy került a borítóra. Valerie azt mesélte, hogy a három részre bontott életben hisz: az első szakasz a tanulásé, a második a családé, a harmadik viszont csak a tiéd. Megdolgoztál érte, és már csak ki kell élvezned! Ha akarsz, egész nap jógázhatsz vagy játszhatsz, vagy akár tanulhatsz valami újat. Remek gondolat szerintem!

Kép

Linda Zadaria (a kora ismeretlen)

Ezt a képet a gyönyörű kontrasztok miatt szeretem, és biztos vagyok benne, hogy Ari is imádja. És ahogy egy korábbi múzsája, Mimi mondta, aki sajnos már elhunyt: „Az utolsó romantikus dolog az életben a kalap.”

Kép

Linda Rodin, 67

A veterán stylist és akinek nagyon jó szeme van az igazi kincsekhez, Ari képéhez is egy igazán ütős kis szettet rakott össze: farmer farmerrel, egy villanásnyi pirossal és kedvenc pudlijával, Winks-szel. Imádnivaló!!

Kép

Lana Turner, 65

A neve, mint egy hollywoodi díváé, az outfit nem különben! Ó, hogy mennyire nem uncsi az a fekete-fehér párosítás!

Kép

Az ismeretlen hölgy

Ezt a rendkívül csinos nőt épp azelőtt sikerült elkapnia Arinak, mielőtt taxiba szállt volna. Mázli! ;)

Kép

Divatimádók társasága

Mintha a Szex&New York és az Öreglányok szereplőgárdája keveredett volna. Ennyi extravagancia nem is értem, hogy fért egy képre! ;)

Kép

Joy Venturini Bianchi, 77

Miss Bianchi híres filantróp, aki 13(!!!) éves kora óta segít fogyatékkal élőknek. Ezt ötvözte a divat szeretetével, és most a Helpers House of Couture vezetőjeként luxus tervezői darabok árverezéséből szerez pénzt a szervezetnek.

Kép

Maureen Gumbe, 68

A több néha több! A geometrikus mintás ruhát egy trendi bársonycipő és egy hagyományos kis turbán foglalja keretbe. Szuperbájos!

Kép

Derill Osborn, 74

A pasik is kell, hogy helyet kapjanak, igaz? Legalább egy kicsit! És akkor jöjjön rögtön egy szett sok-sok pasztell rózsaszínnel! A stílusa, mint egy Kubába visszavonult íróé! ;)

Kép

Coleen Heidemann, 67

Ha drámaiságról van szó, Coleen érti a dolgát, és Ari imádja is fotózni, rengeteg képet találtok róla a blogján. Itt, gondolom, csak egy könnyű sétát tett épp a kedvenc otthonkájában! ;)

Kép

Angelo Gallamini (a kora ismeretlen)

Bár jómagam nem vagyok egy szakállas típus, legalábbis ekkora volumenben, de rengeteg dolgot szeretek ezen a képen. Az erőt, a karaktert, és hogy úgy viseli az ékszereket, hogy attól nem lesz kevésbé férfias. Imádom a sálat és persze a csíkos, színes zoknit, ami kivillan a bőrcipőből, és a motort, aminél vagányabb dolog szinte nincs is! ;)

Kép

Ez a hölgy pedig Ari és Fanny Karst közös ruhakollekciójához pózolt, amiben ilyen szuper darabok voltak, mint ez a póló „Az idős az új fekete” felirattal:

Kép

Sokan vádolják azzal a divatlapokat, hogy irreális képet festenek a fiatal modellekkel. Az idősebb nőkről viszont nem csak irreális, de szinte semmilyen kép nincs. Mintha 50 felett eltűnnének az emberek, és legközelebb csak a 100. szülinapjukon kellene felköszönteni őket. Úgyhogy szurkoljunk Arinak és ünnepeljük azt a számára nem is túl áldozatos munkát, amit a divatért végez New Yorktól Dél-Afrikán át Ausztráliáig. A 60 feletti stílusos és sugárzóan fiatalos hölgyeket és urakat az Advanced Style blogon csodálhatjátok meg! ;)

Na, mit szóltok, Édeseim? Ti is hasonlóan képzelitek el magatokat ilyen idősen? Stílusra fel!!! Csóóóók: Márk

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.