Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Így hordd a kedvenc fehér pólód ősszel!

Így hordd a kedvenc fehér pólód ősszel!
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Mert a fehér póló minden szezonban alap, Drágáim! Hoztam most inspirációkat fázósabbaknak és a hideggel dacoló divatimádóknak is. Böngésszük együtt, miben lesztek menők és lazák a következő hetekben, mert aztán jön a tél és elbújnak a pólók!

Jó hír, hogy a bőrdzseki minden trenddel kombinálható, legyen az csajos vagy kicsit elegáns, és attól függően, ahogy a helyzet engedi, nyugodtan passzintsd mindenhez, amihez csak kedved tartja! A metálos szoknyákat most szinte minden üzletben megtalálod, a kalapok továbbra is divatosak, egy szimpla fekete skinny nadrággal verhetetlenül dögös, a derékra kötött ing pedig azoknak jó, akik csípőben keskenyebbek! ;)

Kép

Ha egy kicsit elegánsabb irányba vinnétek el a szettet, egy hosszabb, sikkes trencskó, egy vízesés kardigán vagy egy csinos blézer a tuti! Dobjátok fel még egy feltűnőbb kis táskával és egy bokacsizmával és már kész is a szett. ;)

Kép

Már a múltkor is írtam róla, hogy a military most mennyire menő, úgyhogy újra megmutatom: többféle stílusba beilleszthető a fashionista, az üzletasszony és a sulis szettbe is belefér egy cool zakó vagy kabátka! Szerintem imádni fogjátok, mert még egy egyszerű szettbe is visz egy kis egyéniséget, és ehhez nem is kell nagyon más kiegészítő – talán csak egy menő kalap!

Kép

Ha valami igazán csajosra vágytok, a pink kabátokat nektek találták ki!! Szinte a felhők felett lebegtek majd, ami jól is jön, mert így az őszi szürkeséget és esőt nem is látjátok! ;) Tavalyelőtt, tavaly, idén is divat, szerintem jövőre sem lesz ez másként, szintén egy jó befektetés. Ha rózsaszín too much, egy világoskék, halványszürke kabát is megteszi. Az igazán vagány a bomber dzseki, amiből szintén találtok sok helyen, a H&M-től a Zaráig. Hordjátok nyitva, akár egy fiatalos choker nyaklánccal!

Kép

A rétegezés az egyik legfrissebb trend, és szerintem nem nagy ördöngösség – a legfontosabb kelléke egy tuti fehér póló. Ha felveszed, érezd magad vagánynak, legyen puha, kényelmes és olyan szabású, ami előnyös. Nem kell pánikolni, Drágáim, nagyjából 2000 Ft-ért találtok szuper darabokat a fast fashion boltokban! Ezeket most természetesen egy kis bőrdzsekivel vagy bomberrel képzeljétek el:

Kép

Hoztam egy pár egészen fiatalos szettet is, mindenki hordja, aki úgy érzi, tudja viselni! ;) Az A-vonalú szoknyák, főleg fekete színben így ősszel, még mindig nagyon trendik, a bomberről már meséltem, de nézzétek a magas szárú csizmát, a bársony bokacsizmát vagy azt a szuper kis sapkát – ezek azok, amitől igazán egyedinek és hódítónak érzed majd magad.

Kép

Amikor már mindent láttál, keress néhány feltűnő darabot – párosíts ceruzaszoknyát ujjatlan blézerrel, szerezz be egy metálos nadrágot, dobd fel a póló-farmer szetted egy bársony ruhával vagy épp vegyél a farmerdzsekire egy sikkes kabátot, ha hűvösebbre fordul az idő.

Kép

A hangsúly most is a kísérletezésen van! Nézz körül a gardróbodban – ha évről-évre vadászol a divatos darabokra és alapdarabokra, jó eséllyel idén is ki tudsz hozni teljesen új outfiteket, anélkül, hogy nagyon a mélyére kellene nyúlni a pénztárcádnak.

Márk napi tipp: Ha van kedvetek szuper áron fotózásokról és forgatásokról megmaradt darabok között böngészni, gyertek el az őszi gardróbvásárunkra a Lakatos Márk Lakatos Márk Stylist, Műsorvezető 390cikk 6galéria 1videó Még több róla Szalonba (Andrássy út 32.) október 14-én 12-19 óráig, ahol mindenféle méret találhat magának csinos darabokat!!! ;)

Kép

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.