Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Színekbe mártott esküvői ruhacsodák

Színekbe mártott esküvői ruhacsodák
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Akik látták az Én is menyasszony vagyok című műsoromat, tudják, hogy imádom az esküvőket!! Szervezni, kitalálni, szépíteni… Úgyhogy most, hogy belebotlottam ezekbe a CSODÁKBA, amik egy kicsit felpezsdítik végre a gyönyörű arák választási lehetőségeit – és még a színtípusokat is kiemelik –, rögtön szebb lett a napom!

Nemrég felbukkantak ezek a varázslatos színekkel feldobott esküvői ruhák, amik kicsit nagyobb szabadságot biztosítanak a menyasszonyoknak, és így a tematikához igazíthatjuk a ruhákat. Sima fehér?? Uncsiiiii!! De így, a stylist is jóllakik, és a nagyi is nyugodt lesz, hogy fehérben esküszöl. Az a kis huncutság meg belefér az alján, igaz? Nézzétek például ezeket az élénk árnyalatokat – az ombre nem csak a hajakat hódította meg! ;)

Kép

Lehet halványabb is az árnyalat, mindenképp fantasztikus! És az a vattacukorszerű ott középen – beleharapnátok, igaz? ;)

Kép

Aztán ott vannak azok, akik hozzám hasonlóan a szivárvány minden színét szeretik! Hát nem meseszerű? ;)

Kép

És hogy ez a dolog újkeletű-e? Áhh, korántsem, hiszen már Gwen Stefani és Gavin Rossdale esküvőjén is láthattuk – még egy cikkemben is szerepelt ez a ruha, ami azóta múzeumban figyel. De hát őszintén, van új a nap alatt? Nincs, csak van, ami épp trendi, van, ami nem. Ez most igen, és szerintem nagyon menő, ha sikerül eltalálnod a hozzád illő színt, ami a környezethez és a tematikához is passzol, nem beszélve a vőlegény öltönyéről.

Kép

Még a koszorúslányok ruhája is lehet ilyen, akár több színben is, mert nekik is jár a kényeztetés, ha már támaszt nyújtanak ezen a fontos napon! ;)

Kép

Nektek melyik volt a kedvencetek, Lányok? És bevállalnátok egy ilyet, ha most készülnétek házasodni? Akár igen, akár nem, gyönyörködni jó benne. Küldök is még valami szépet a végére, amit nagyon szerettem Lily Collinson, csak mert megtehetem! ;)

Kép
Nem tudom feldolgozni: a fiam egy velem egyidős nővel él együtt

Igaz történet olvasónktól, aki képtelen megszokni azt a helyzetet, hogy fia jóval idősebb társat választott...

Top 10 munka, amit akkor válassz, ha az utazás a szenvedélyed!

Neked melyik munka jönne be leginkább, ami mellett nyakadba vehetnéd a világot?

5 szerelmi lecke, amit Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolatából tanultunk

Nem akarjuk elkiabálni, de mindeddig úgy tűnik, ők nagyon tudják, mi a jó házasság titka!

Napi horoszkóp május 28.: a Kosok hatalmas nyomás alól szabadulnak fel, a Bikák igaz barátjukra számíthatnak

A hét utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópod!

A kereséshez kezdj el gépelni!