A nap cikke

Selena Gomez legjobb barátnőjétől kapta az egyik veséjét – Ismerd meg te is Francia Raisát!

Neki köszönheti, hogy sikerült megmenteni az életét!

Még több olvasnivaló

Selena Gomez legjobb barátnőjétől kapta az egyik veséjét – Ismerd meg te is Francia Raisát!

4 jel, hogy nem eszel megfelelően az edzések előtt

Te melyik romantikus vígjáték főszereplője lennél? Derítsd ki ebből a személyiségtesztből!

Kész vagyunk: Chris Hemsworth helyett majdnem ez a színész kapta Thor szerepét!

Imádod Jennifer Lawrence filmjeit? Akkor sajnos van egy nagyon rossz hírünk...

A modellkedés matematikája

Döbbenetes! Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át

Igaz történet: ilyen volt egy napig Kim Kardashianként élni

Igazi inspiráció a világ legidősebb modellje!

Igazi inspiráció a világ legidősebb modellje!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A múlt héten a csodálatos Iris Apfelről volt szó, de úgy éreztem, a pasik mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen ők is képviseltetik magukat a divatszakmában, és nem csak a húsz évesek! Hallottatok már Deshun Wangról? Talán ismerősen cseng a neve, hiszen színész, de van egy másik dolog, ami miatt felkapták az utóbbi időben: jelenleg ő a világ legidősebb modellje!

A most 80 éves kínai polihisztor mindig is vonzódott a színjátszáshoz: 24 évesen megkezdte színházi pályafutását Csangcsunban, ami egyébként egy igen népes nagyváros Kína észak-keleti részén. Ami sokaknak talán furcsa, de az utóbbi időben egyáltalán nem, hogy 44 évesen érezte úgy, hogy itt az ideje nyelvet tanulni, így aztán elsajátította az angol nyelvet.

Kép

Ahogy teltek-múltak az évek, a technika fejlődésével a szórakoztató ipar is átalakult és a színház, mint olyan, jelentősen veszített népszerűségéből. Az akkorra már 49 éves Wang úgy döntött, hogy szerencsét próbál, és családjával együtt átköltöztek Pekingbe. Az élet viszont máshogy alakult, mint ahogyan azt tervezték. Színészi munkája szinte alig akadt, ezért új lehetőségek után kellett kutatnia. Kitanulta hát a pantomim mesterséget, és a 80-as évek vége felé megalapította saját társulatát, amely aztán annyira sikeres lett, hogy előadásaikkal bejárták egész Dél-Koreát, sőt még Európát is.

Kép

Amikor aztán Wang betöltötte az 50. életévét, belevetette magát a sport világába és innentől nem volt megállás. 7 éven keresztül, naponta 4 órát töltött edzéssel a konditeremben, aminek meglett az eredménye. Szoborszerű testet épített magának és egy perfomanszot is összeállított erre alapozva, "Az élő szobor" címmel. Ebben az előadásban gyakorlatilag minden izom és izomcsoport látható, amit csak az emberi test rejt (ezek közül a legtöbbet én még nem fedeztem fel, de állítólag megvannak! ;).

Ne feledjétek, Drágáim, hogy hősünk ekkor már száguldott a 60. életéve felé! És még így is, a rengeteg konditermi edzés mellett maradt ideje és energiája arra, hogy megtanuljon lovagolni. Aztán egyszer csak úgy döntött, hogy számára a legmegfelelőbb időszak a motorozás megtanulására 78 évesen jött el, így híven csillapíthatatlan kalandvágyához, neki is veselkedett a dolognak és igen hamar beletanult. Mert miért ne? ;)

Kép

És most jön a csattanó, Édeseim! :) 2015-ben a pekingi divathét egyik legragyogóbb és egyben legszórakoztatóbb pillanata az volt, amikor Wang úr fedetlen(és irigylésre méltóan kidolgozott) felsőtesttel megjelent a kifutón! Lehengerlő magabiztosságával feledhetetlen pillanatokat okozott a jelenlévőknek, és aztán persze nekünk is. Ezzel a megjelenésével pedig egy csapásra kiérdemelte a "Világ legszexisebb nagypapája" címet, amit ezennel mi is megszavazunk neki, ugye? ;)

Kép

Azt hiszem, ebből a kis írásból is kiderült, milyen elképesztő mennyiségű munka, kíváncsiság, és élettapasztalat van ebben az emberben, és ezzel igazi példakép lehet sokaknak. Elmúltál harminc vagy negyven, vagy akár ötven, és még nem találtad meg az utad? Kutass tovább! ;)

Most pedig bátorításként nézzétek meg a videót, merítsetek belőle erőt, és ne feledjétek: "Amikor eljön az idő, hogy ragyogj, ragyogj minél fényesebben!" ;) :) Csók!

Gólyahír! Megszületett Szinetár Dóra kisfia

A mama és a pici is remekül vannak!

20 őszi énidős program, ami egy fillérbe sem kerül - viszont feltölt jó energiákkal

Ha eddig nem szeretted az őszt, talán most sikerül meggyőznünk a szépségeiről. Vigyázat, ragályos!

Bréking! Gyermeket vár Kapócs Zsóka!

6 év után végre anyuka lesz a szép színésznő!

Építsd be a hétköznapokba: most jött csak el igazán a szürke összes árnyalatának az ideje!

Valószínűleg ez a borongós idő is szerepet játszik abban, hogy nincs mindig kedvünk színes ruhákba bújni.

Kit zavar a 16 év korkülönbség? Fiatal zenésszel jár Halle Berry, és nagyon boldognak tűnik!

Úgy tűnik, végre kiheverte tönkrement házasságát a szép színésznő.

Biztos, hogy szereted? 7 nagy különbség a szerelem és a vágy között

Nagyon könnyen össze lehet keverni a két érzelmet, különösen a kapcsolat első néhány hetében.

Emilia Clarke tényleg khaleesi lesz? Platinaszőkére festette a haját

Nem tud szabadulni a Sárkányok Anyja imidzsétől!

Micsoda párosok: az Agymenők főszereplői és való életbeli partnereik

A sorozatban Raj-t alakító színész elképesztően gyönyörű nőt vett feleségül!

A kereséshez kezdj el gépelni!