A nap cikke

Kiderült: így lépnek félre a legtöbben egy kapcsolatban

A megcsalás sokféle módon történhet, de most már azt is tudjuk, melyik a leggyakoribb.

Még több olvasnivaló

5 éve, hogy elindult: így változtatott meg minket a Tinder

Mindenki a Despacitót hallgatja, most pedig itt a magyar változata!

Gonoszak voltak veled a gimiben? Így hat ki ez a korszak ma is az életedre

Megrendezték a világ legrondább kutyája versenyt: tényleg nagyon csúnyácska a győztes?

Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Ez a 10 dolog (állítólag) balszerencsét hoz az esküvőn

Ezt ki ne hagyd: nézd meg elsőként a BRAINS vadi új klipjét!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Jön Magyarország első közösségi fehér vacsorája!

Jön Magyarország első közösségi fehér vacsorája!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem csak ámítás, Drágáim, tényleg megrendezésre kerül ez a szuper dolog, ami miatt már most nagyon izgatott vagyok. Titkos, különleges, nagyon menő, úgyhogy mesélek is nektek róla egy pár dolgot, hátha kedvet csinálok hozzá!

Amit tudunk, hogy 2016. szeptember 3-án a világhíres titkos vacsora, a Le Dîner En Blanc fehérbe öltözteti Budapest egyik szimbolikus szabadtéri helyszínét. Persze története is van a dolognak, ami hol máshol kezdődhetett volna, mint Párizsban.

A világ legelegánsabb piknikje ugyanis egy 30 évvel ezelőtti baráti összejövetelből nőtte ki magát, melyet egy elegáns párizsi úriember, Francois Pasquier szervezett legkedvesebb ismerőseinek. Mára, hiszitek vagy sem, a Le Dîner En Blanc Paris évente több mint 100 000 embert mozdít ki a hétköznapokból! Az egykori kerti parti mostanra világméretű szenzációvá érett, ami több mint 60 városban és 25 országban került már megrendezésre. És végre hozzánk is megérkezett!

Kép

De vajon hol lesz? Ez a legnagyobb titok! Ugyanis a résztvevők Budapest több pontján találkoznak a szervezőkkel, amit csak a regisztráció után tudnak meg, és innen vezet az út a varázslatos helyig. Annyi biztos, hogy imádni fogjátok! ;)

A budapest.dinerenblanc.info/register oldalon már bárki regisztrálhat az eseményre augusztus 28-ig, ami nagyon közel van, úgyhogy siessetek.

Mivel kell készülni? Ez egy jó kérdés! Amire mindenképp szükségetek lesz (ugyanis párosával kell foglalni), egy összecsukható, négyzetes fehér asztal, 2 főre, székkel és fehér abrosszal, valamint egy piknikkosár fehér kiegészítőkkel és saját készítésű étellel. Italok? Bor vagy pezsgő, szigorúan, de nem is kell más egy igazán jó partihoz! ;) Az ételen kívül mindent használhattok jövőre is, úgyhogy semmi nem megy kárba. És az a szuper az egészben, hogy ha nem lenne időtök készülni, tudtok asztalt bérelni is, vacsorával, ha szeretnétek, amit a KIOSK fantasztikus csapata készít nektek. És nézzétek, a terítés és előkészülés után így integetnek az emberek a kendőkkel, hogy indulhat a vacsora!

Kép

Mibe kell öltözni? Ez a legérdekesebb kérdés számomra! Mint a neve is sugallja ez egy olyan vacsora, amit a fehér szín határoz meg. Nem törtfehér, nem piszkosfehér vagy nude, hanem hófehér. A legelegánsabb szín a fekete mellett! És a legjobb benne az, hogy ezen belül bármilyen meghökkentő dolognak helye van, a lényeg a stílus és az elegancia. Fehér cilinder, tollboa, operakesztyű, csipkestóla, paróka – mind jöhet. Lehetsz hanyagul elegáns, vagy élére vasalt, amelyikben jobban esik a vacsora. Mi az, ami tilos? Póló, színes sportcipő, baseball sapka, rövidnadrág.

Kép

És igen, pasiknak is kötelező a hófehér, úgyhogy nekik is gyűjtöttem egy kis inspirációt! ;) Lehet egy fehér ing nadrággal, esetleg zakóval is, vagy akár szmoking, kinek mi a szívének kedves.

Kép

Ahogyan a New York Times fogalmaz “There are picnics, and there are Picnics”. Lesz zene, lesz tánc, és szuper beszélgetések, szóval gyertek, és vegyetek részt velem ezen az egyedülálló eseményen, mert én biztosan ott leszek, talpig fehérben! ;) Regisztrálni itt tudtok, ha az előbb lemaradtatok róla: http://budapest.dinerenblanc.info/register

5 éve, hogy elindult: így változtatott meg minket a Tinder

„Hogy röpül az idő!” – már öt év is eltelt azóta, hogy elindult a Tinder, ezalatt 8 milliárd match jött létre, a randizási szokásokat pedig alaposan átalakította ez az applikáció!

Mindenki a Despacitót hallgatja, most pedig itt a magyar változata!

Tuti, hogy mostantól ezt hallgatod minden buliban!

Többé nem titok! Ha egy pasi ezt csinálja, sokkal jobb lesz vele a szex

Egy felmérésből kiderült, milyen típusú pasival a legjobb ágyba bújni!

Gonoszak voltak veled a gimiben? Így hat ki ez a korszak ma is az életedre

Sokat számít, milyen élményekkel gazdagodtál a gimiben, ugyanis ezek a mai napig befolyásolják a személyiségedet. A kérdés már csak az, hogy pozitív vagy negatív értelemben?

A kereséshez kezdj el gépelni!