Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Mutasd a kedvenc virágod, megmondom ki vagy!

Mutasd a kedvenc virágod, megmondom ki vagy!
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Tulipán és liliom, rózsa és napraforgó… És még mennyi gyönyörű virág! Ti gondolkodtatok már azon, hogy a sok szépség közül miért pont AZ a bizonyos virág a kedvencetek? Talán az illata, a színe, a formája, vagy az érzés, amit magával hoz?

Egy kellemes emlék, egy meghatározó pillanat az életetekből? Nos, ezek mind-mind árulkodó jelek lehetnek, és bizony felfedezhetők jellegzetes személyiségjegyek a különböző virágokat kedvelő hölgyeknél. Természetesen nem angol kutatók disszertációja alapján írtam nektek ezt a cikket, de ígérem így is izgalmas lesz – vagy így lesz az igazán! ;)

Rózsa

Időtlen klasszikus, örök kedvenc, és nem nagyon ismerek olyan nőt, aki ne szeretné. Ha nem is mondanád listavezetőnek, ki azért biztosan nem dobnád te sem, igaz? ;) Ma már a szivárvány minden árnyalatában kapható és gyakorlatilag bármilyen alkalomra tökéletes, feltéve, ha a megfelelő színűt választjuk. Azok a hölgyek, akiknek kifejezetten ez a kedvenc virága, általában kíváncsiak, és az utazás, a kaland, a különböző kultúrák felfedezése szerves része az életüknek. Szeretik a nőies és szexi ruhadarabokat, akár a hétköznapokon is. Vidámság és jókedv jellemzi őket, és persze egy jó adag romantikára való hajlam. Nem számít se hó, se fagy, se eső, se szélvihar. A mosoly letörölhetetlen az arcukról! ;)

Kép

Pünkösdi rózsa

A nőiesség virága! Aki ezt a pompás virágot választotta favoritnak, egészen kifinomult ruhatárral rendelkezik és minden egyes szettjében lehengerlően elegánsan mutat. Szereti, ha a környezete tele van pasztellszínű virágokkal, finom, csinos, de nem giccses tárgyakkal, hiszen az ízlést mindenek elé helyezi. A derű és a boldogság fontos szerepet játszanak az életében, és bárhol is jár a világban, mindenhol otthon érzi magát.

Kép

Magnólia

A nemesség és természetesség virága. Egy évben egyetlenegyszer virágzik, méghozzá májusban. Az egyik legrégebben ismert virágzó növény, mely általában nagyon kedves, melegszívű hölgyek kedvence. Nyitott, empatikus személyiségre vall ennek a gyönyörűségnek a szeretete, és gyönyörű darabokból összeválogatott ruhatárra. És talán kevesen tudjátok, akik látták a Mulan című rajzfilmet vagy ismerik a kínai legendát, hogy az ő neve épp azt jelenti, magnólia (vagyis fa orchidea). Nem véletlen, hogy állandó motívuma a filmnek! ;)

Kép

Orgona

Valószínűleg imádod az antik és vintage stílust, legyen szó akár ruhákról, bútorokról, könyvekről vagy virágokról. A tavasz a kedvenc évszakod, erős jellemű, határozott személyiség vagy, aki természetességével és tartásával tűnik ki a tömegből. A lila egyébként, bár nagyon spirituális szín, az alázat, az önfeláldozás színe is, úgyhogy ne feledkezz meg arról, hogy néha magadat is érdemes az első helyre tenni. ;)

Kép

Hortenzia

A gondtalanság virága – ez azért elég szuperül hangzik! ;) Kedvelői energikusan élik az életüket, bár gyakran változik a hangulatuk. Ha éppen jó kedvükben vannak, nem utasítanak vissza egy-egy nevetéssel teli, koktélozós estét a barátnőkkel, viszont ha rossz kedvük van, könnyű őket kirángatni belőle. Barátaikat megválogatják, és nem állnak szóba akárkivel – kicsit ilyen szelektívek a divat terén is, kevesebb ruhára, de jól felépített ruhatárra esküsznek. Lakásuk és irodájuk makulátlan, és nem szeretik a koszt és a rendetlenséget. Egy kis lazaság azért belefér néha! ;)

Kép

Szegfű

Szereted a történelmet és filozófiát, szeretsz a világ dolgaival foglalkozni, elmélkedni a nagyobb dolgokon és a hétköznapi apróságok fölé emelkedni. Könnyen és gyorsan tanulsz nyelveket, kedvenc úticéljaid valószínűleg a nagy történelmi múlttal rendelkező országok, mint például Olaszország, Peru vagy Egyiptom. Kevés barátod van, de velük mély és szoros a kapcsolatod. A ruhatárad kialakításában kevésbé vagy magabiztos, ilyenkor barátnők segítségét kéred, akik viszont szívesen segítenek. És persze én is, ha megkérsz! ;) ;)

Kép

Orchidea

A szerelem, a szépség és a finomság virága. Ha te is szereted ezt a gyönyörűséget, valószínű, hogy kifinomult ízlésvilággal rendelkezel és nagyon igényes vagy magaddal és környezeteddel szemben is. Műveltségeddel egy szempillantás alatt le tudod venni a pasikat a lábukról, ami külön plusz pont – és nem áll tőled távol az opera világa sem. (Tőlem sem! ;)) Szereted az izgalmas, különleges helyeket, országokat és csak úgy szippantod magadba az új információkat. Éppen így követed a trendeket is – még ha nem is veszel meg mindent, szeretsz képben lenni az aktuális divattal.

Kép

Kardvirág

Ha rá esett a választásod, minden bizonnyal egy pörgős, csacsogós, derűs, nyitott nő néz vissza rád a tükörből nap mint nap. A kaland, a szórakozás, a shopping a mindennapjaid része. Néha meggondolatlan döntéseket hozol, akár ruhavásárlásban is, de sosem esel kétségbe, mindennek megtalálod a helyét és a megfelelő gazdáját. Melletted aztán biztosan nem unatkozik senki – határozott vagy, energikus és a jókedved hamar átragad másokra is, nem véletlen, hogy én is imádom ezeket az embereket. ;)

Kép

Tulipán

A nőiség egyik legősibb jelképe, hát ezért olyan népszerű! Megszámlálhatatlan színben, rengeteg fajtáját láthatjuk a virágárusoknál mindennap, télen-nyáron. Akiket megragadott ennek a csodaszép virágnak az illata és külleme, változatos ruhatárat halmoztak fel (talán túl változatosat is ;), gasztronómiai szempontból pedig igazi ínyencnek számítanak (várlak szeretettel a Lakatos Műhelyben ;). Tehát röviden sokszínűek, megújulóak, vidámak, és egyszerűen jó a társaságukban lenni! És képzeljétek, bár a mai köztudatban elterjedt hit szerint a tulipán őshazája Hollandia – ez nem is így van! Az igaz, hogy egy jó ideje már a fapapucsok földje a világ legnagyobb tulipántermelő országa, valójában viszont Törökország az, ahonnan ez a kis csoda elindult világhódító útjára!

Kép

Liliom

Ha úgy érzed ő áll hozzád a legközelebb, akkor te egy független, határozott, karakán, nagybetűs NŐ vagy, aki nehezen viseli, ha korlátozzák. Mindez annak köszönhető, hogy a liliom az egyik olyan növény – nincs sok ilyen –, amely önmagát porozza be, tehát nincs szüksége külső segítségre a fennmaradáshoz. Magatokra ismertek, liliomimádó Hölgyek? Mindemellett persze hoz magával lágyabb jelentést is, mint például a gyengédség és méltóság. Származási helye pedig nem más, mint a felkelő nap országa, Japán, még ha nem is erre tippeltetek. ;)

Kép

Napraforgó

Ez a fantasztikus virág mindig a nap felé fordul és talán épp ezért a töretlen hit virága. A görög mitológiában egy vízi nimfát szimbolizál, aki napraforgóvá vált szerelme, Apolló elvesztése után. A kínaiaknál viszont szerencsét hozó virágnak tartják, ami hosszú életet és boldogságot hoz. Nem is beszélve a jókedvről, az életerőről és pozitív kisugárzásról! A gardróbod laza, színekben gazdag, és imádod a kényelmes, de csinos darabokat, a sminket viszont sokszor feleslegesnek érzed. Éljen a természetesség! ;)

Kép

Találtatok párhuzamot kedvenc virágotok és személyiségetek között, Édeseim? Ha tulipánföldre nem is nagyon jutunk el mostanában, azért egy közeli rét biztosan akad a közeletekben, ahol élvezhetitek a vadvirágok színpompás forgatagát! Sportcipőt fel és irány a természet! Szívjátok magatokba a nyár illatait! Én is így teszek majd a napokban! Csóóóóók, Drágáim!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!