Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Ha a divat az életed, legyél te is fashion stylist!

Ha a divat az életed, legyél te is fashion stylist!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Drágáim, szuper hírem van!!! Idén szeptemberben újra indul a Style Institute Fashion Stylist alapozó képzése! Ha eddig csak gondolkodtál rajta, hogy jelentkezz hozzánk, most mesélek néhány dolgot, hátha meghozza a kedved! ;)

Miért annyira jó erre a képzésre járni? Mert a styling szinte minden területébe betekintést nyerhetsz, attól függően, hogy mi érdekel! Lehet az filmes, magazin, divat vagy épp runway styling, nálunk annyi gyakorlatot találsz, hogy nem győzöl majd mindent kipróbálni. És persze mindezt úgy, ahogy ráérsz! ;) Az előadásokat minden héten hétfőn és kedden tartjuk, délután 17-20 óráig, szóval suli vagy munka mellett is bevállalhatjátok, ha van bennetek egy kis kitartás, a gyakorlatokra pedig hétvégén vagy hétköznap is jelentkezhettek.

Fantasztikus tanáraink vannak, akiket imádnak a diákok szaktudásukért, humorukért és persze a jó kis gyakorlatokért, ami nagyon fontos szerintem. Velem is voltak a lányok rengeteg programon a divatfotózásoktól elkezdve az átalakító napokon át egészen a Wonderland Show Company monte-carlói előadásáig, amire jelmezeket készítettünk.

A félév során mindenki rájön, mit szeretne igazán csinálni, mi a neki való terület – emberekkel szeretne foglalkozni és stílustanácsot adni, a kifutók világa vagy a TV műsorok vonzzák, esetleg magát szeretné jobban megismerni, kibontakoztatni. Szerintem ez a legjobb az egészben!! És még ha nem is szeretnél a végén stylist lenni, rengeteg új embert ismersz meg, új élményekkel gazdagodsz, és hirtelen kinyílik a világ, megtelik friss és talán örökre szóló kapcsolatokkal.

Szóval azt mondom, Drágáim, hogy ne gondolkodjatok sokáig, nehogy beteljenek a helyek, és csatlakozzatok hozzám egy 12 héten át tartó kalandra szeptember 19-től! ;)

Kattintsatok ide, ha még többet szeretnétek megtudni: http://lakatosmark.hu/termekkategoria/style-institute/

Kép

És még egy érv a képzés mellett, Drágáim, hogy ilyen szuper dolgokban
vehettek részt velem, ha jelentkeztek! ;)

http://www.instyle.hu/instyletv/69036-exkluziv-dreamworld-werk-lakatos-mark

Nem tudom feldolgozni: a fiam egy velem egyidős nővel él együtt

Igaz történet olvasónktól, aki képtelen megszokni azt a helyzetet, hogy fia jóval idősebb társat választott...

Top 10 munka, amit akkor válassz, ha az utazás a szenvedélyed!

Neked melyik munka jönne be leginkább, ami mellett nyakadba vehetnéd a világot?

5 szerelmi lecke, amit Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolatából tanultunk

Nem akarjuk elkiabálni, de mindeddig úgy tűnik, ők nagyon tudják, mi a jó házasság titka!

A kereséshez kezdj el gépelni!