Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Nyári ruhák minden alkatra

Nyári ruhák minden alkatra
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ha valamit szoktam javasolni nyárra, azok a csodálatos egyberuhák! Minden korban, minden eseményen megállják a helyüket, leszámítva talán a hegymászást. És azt is tudom, milyen nehéz néha megtalálni a tuti fazonokat, amiben igazán jól érzitek magatokat, vagy a trendekből kiszűrni azt, ami hozzátok illik, és a legjobbat hozza ki belőletek.

Ezért is választottam a mai témámnak egy alkattípusos mini tanácsadást, hogy mankót adjon most, a leárazások közepén, amikor minden csábítja az ember szemét! Ez persze nem kötelező érvényű, úgyhogy nem kell túl komolyan venni, mert tudom, milyen az, mikor ragaszkodunk valamihez, amiről mindenki más megpróbál lebeszélni. (Igen, még én is. ;) Vágjunk is bele!!

A csodásan telt Körte

A Körte hölgyek, ahogy mondani szoktam, tipikus egyberuhás alkatok! Nyugodtan tobzódhattok nyáron, mert rengeteg fazon jól áll nektek, és az A-vonalú szoknyákat se feledjétek. Leginkább a combközép és térd felett végződő hossz a legjobb, ami elrejti a csípővonali párnácskákat, de még megmutatja a lábat. Nektek nem gond, ha magasabban van a nyakvonal, jól áll a csónaknyak is és a mindenféle díszítések. A trapéz vagy A-vonalú ruhák szuperek, válasszatok ne túl vékony, de jó esésű anyagot, ami csípőnél nem annyira gazdag, hogy plusz kilókkal boldogítson. A deréknál szűkített darabok isteniek, használjátok minél gyakrabban!

Kép

A modell alkatú Oszlop

Oszlop lányok, Ti szinte bármit választhattok! Ne feledjétek, hogy a puha, lágy esésű anyagok, az organikus minták, mint a virág vagy a levél, sokszor nőiesebbé tesznek, mint egy szűk miniruha. A maxiruhák nőies, légies sziluettet kölcsönöznek, de egy derékban szűkített, nem testhezálló kisruha is irtó csinos, például nude magassarkúval, hogy emeljétek a tétet. Lábszárközépig érő hossz? Csak magas lányoknak, vagy szintén magas sarkakkal! ;) Akiknek vigyázniuk kell, azok a hölgyek, akiknek szélesebb a válla (nekik a magasan záródó, ejtett vállú vagy csónaknyakú felsőrész kevésbé előnyös), illetve akik nem csak karcsúak, de telt keblekkel áldotta meg őket a természet (nekik a zsákszerű fazonok sokkal teltebb sziluettet kölcsönöznek, és eltüntetik a derekat, ezt pedig nem akarjuk)!

Kép

A csinos lábú Alma

Amit javaslok: mindig térd feletti hossz, hiszen a lábaitok a legnagyobb kincsetek! ;) Mintában jöhet minden, ami a derékvonali részen zavarja a szemet. Honnan inspirálódhattok? A kismama divatból! Furán hangzik, de ha zavar benneteket (és kiemelem még egyszer, csak akkor, ha zavar), a hasi résznél jól tudtok trükközni a ferde vonalakkal, az apró mintákkal, amit a várandós anyukák is előszeretettel hordanak. Éppen ezért a tunikák nagyon jó barátaitok

Kép

A hőn áhított Homokóra

Derék, derék, derék. Akármilyen ruhát is vesztek fel, ujjatlant, rövid vagy hosszú ujjút, A-vonalú csak szűk aljút, a lényeg, hogy a derekatokat mindig hangsúlyozzátok. Nektek ez a legnagyobb kincsetek – és persze a formás cicik! ;) Szóval csak bátran, elő a puha, alkatot hangsúlyozó, lágyan simuló anyagokkal. Nagyon előnyösek az átlapolós ruhák, a V-kivágás, a ceruza alj. Nektek is fontos, hogy térd felett végződjön a ruha, vagy ha egészen szűk, hosszabb ceruzaszoknyára pályáztok, kapjátok fel szépen a magassarkú szandit. Ejtett vállú fazon? Szintén karcsúsított derékkal! ;)

Kép

Márk napi tipp: Ha változatosabb kínálatból szeretnétek válogatni, mindig ajánlom a szuper second hand boltokat! Mindenkinek megvan a maga kedvence, nézzetek körül, milyen kínálat van a környéketeken, és ne hagyjátok ki a Hádát sem, ahol most 50% kedvezmény van, és minden nap új áruk kerülnek ki. Olyan csuda dolgokat lehet találni, hogy az csak na, én tudom! Jó shoppingolást kívánok, Édeseim, és kitartást a hőséghez!! ;)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.