A nap cikke

Kiderült, hogyan szeretett egymásba Dobó Kata és Zsidró Tamás

Végre meséltek róla.

Még több olvasnivaló

A francia first lady csak lazán, farmerban fogadta Rihannát Párizsban

Jennifer Aniston visszatér a TV-be, nem hiszed el, kinek az oldalán!

Fél éve heti egyszer konditerembe járok, az eredmény pedig látványosabb, mint azt valaha hittem!

Gyönyörű nő lett az Alkonyat vámpírkislánya – nézd csak!

Beauty-kihívás: Egy hétig minden nap más maszkot tettem fel, íme az eredmény

A Disney új, űrtematikájú étterme nagyon menő lesz!

”Egy héten keresztül minden este megnéztem a pasim telefonját. Ez lett az eredménye"

Senki nem láthatja és fotózhatja: Keira Knightley is Budapesten van

Micsoda változás! Kedvenc popdíváink 2006-ban és most

Micsoda változás! Kedvenc popdíváink 2006-ban és most
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hihetetlen, hogy eltelt 10 év!!! És azt kell, hogy mondjam, nem is volt nyomtalan, ami a divatot illeti. Gyűjtöttem is néhány képet, amin jól látszik, mekkora változások mentek végbe színben, anyagban, stílusban, nem is beszélve az általános hozzáállásról, ami a divatot illeti. Induljon a fergeteges időutazás - irány 2006! ;)

Beyoncé

A Beyhive királynője a türkiz színre esküdött 10 évvel ezelőtt és a fényes anyagokra. Ez a color blocking szemlélet még mindig menő, de persze teljesen más formában! Mi változott még? Eltűnt a göndörített haj, a csípőre tett kéz, és még fenségesebbek lettek a ruhadarabok. Beyoncé pedig vagányabb és menőbb, mint valaha!!! ;)

Kép

Taylor Swift

Hol van már a kissé esetlen pózolás, a country-s cowboy csizma, a gyereklányos ruhácska. Éljen a sliccelés! A bubifrizura! Tom Hiddleston és egy új románc! Így kell elfelejteni a dauert és 2016-ba átemelni a color blocking szemléletet! ;)

Kép

Rihanna Rihanna énekesnő 160cikk 21galéria 17videó Még több róla

Azért remélem, előttetek is kirajzolódott már egy kép 2006-ról, most, hogy a harmadik sztárénekesnőt vesszük szemügyre! A vörös szőnyegen például hódítottak a fényes anyagok – ennek szerintem örülhetnünk, hogy vége. Népszerűek voltak ezek a tánchoz szuper szandik (első kép), amiket egyébként 60-70 éves hölgyeknek máig ajánlok, mert irtó kényelmesek, magas sarkúhoz képest, főleg nyáron. A térdnadrágok iránt is volt egy rövid fellángolás ebben az időben, már Beyoncénál is láttuk… Az ezüst cipő viszont igazán előremutató volt, annyit meg kell hagyni! ;)

Kép

Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő 99cikk 12galéria 11videó Még több róla

Ide. Azzal. A. Fiatalítószerrel. Nem is mondok többet. Az lehetetlen, hogy valaki egyszerűen nem öregszik! De vajon a ruhái is úgy kiállták az idő próbáját, ahogy a bőre? Nézzük! Az a piros ruha? Most teljes kakukktojás, de tökéletesen illik a többi sztár által rajzolt, fényes anyagokkal borított képbe. Még egy fő motívum: pánt nélküli, rövid koktélruhák, és fodrok!! Az a zöld ruha viszont szerintem kifejezetten vagány, még most is elmenne akár, és csodálatosan illik JLo ősz színtípusához. Sárga? Merész, merész, és nagyon friss – úgy látszik, az idő múlásával nem lesz kevésbé bevállalós a hölgy! ;)

Kép

Christina Aguilera

Talán Christina nem az a törékeny alkatú hölgy, aki 2006-ben volt, de mit számít ez? Csinos, nőies idomai vannak, és most sem fél őket megmutatni! 2006-ban épp pinup lány korszakát élte és a Candymant dúdolta mindenhol, most pedig mentorként tevékenykedik az amerikai Voice-ban. Sőt, idén meg is nyerték a versenyt az egyik versenyzőjével, aki nem más, mint a Huncutka című film főszereplője, aki azóta kétgyermekes anyuka. Itt találtok egy szuper videót, ha kíváncsiak vagytok rá, miből lesz a cserebogár! ;)

Kép

És nézzétek, milyen menő frizkója volt a Voice-ban!!

Kép

Britney Spears Britney Spears Énekesnő 76cikk 4galéria 8videó Még több róla

Miss Spears-nek elég mozgalmasak voltak a 2000-es évek – jöttek gyerekek, egy hatalmas idegösszeomlás, aminek köszönhetően többet látott belőle a világ, mint amennyire kíváncsi volt, és persze ne felejtsük el a hirtelen ötlettől vezérelt hajborotválást... Egyszóval, ha valaki örülhet, hogy túl van a 2006 által nyújtott lelki és divatbeli kihívásokon, az BritBrit! Örüljünk vele együtt, hogy végre újra zseniális formában van, a színpadon is!! ;)

Kép

Miley Cyrus Miley Cyrus énekesnő, színésznő 122cikk 12galéria 5videó Még több róla

Itt még Hannah Montanaként ismertük a kisasszonyt, amit azóta legszívesebben elfelejtene Miley. Az első kép annyira klasszikus 2006-os tinidivat, hogy nem is tudok mit fűzni hozzá. Az már régebben is látszott, hogy nem riad vissza a szokatlan párosításoktól, de az biztos, hogy mostanában senki nem űzi ezt olyan intenzíven, mint ő. Hol van már Lady Gaga, igaz? És – ha engem kérdeztek – talán őt emelném ki a mai összeállításból, mint akinek a legkíváncsibb vagyok a 2026-os stílusára! ;)

Kép

Micsoda jó képeket hoztam nektek, igaz? Bízom benne, hogy pont annyira jó volt olvasgatni és nosztalgiázni, mint nekem írni. Közben persze nem voltam kivétel én sem – eszembe jutott ám, hogy nekem is voltak felejthető szettjeim, de hát kinek nem! (Talán Coco-nak vagy Audrey-nak? ;) Csóóóóók, Édeseim!!!!

A francia first lady csak lazán, farmerban fogadta Rihannát Párizsban

Rihanna humanitárius munkája újabb mérföldkőhöz érkezett.

Eldobjuk az agyunkat! A férfitestes fürdőruha után itt az újabb őrület: jönnek a politikusok arcával díszített darabok

Az tény, hogy ebben minden szem rád fog szegeződni – csak épp lehet, hogy nem azért, mert annyira jól nézel ki…

A kereséshez kezdj el gépelni!