Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Micsoda változás! Kedvenc popdíváink 2006-ban és most

Micsoda változás! Kedvenc popdíváink 2006-ban és most
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Facebook
Twitter
Pinterest
Hihetetlen, hogy eltelt 10 év!!! És azt kell, hogy mondjam, nem is volt nyomtalan, ami a divatot illeti. Gyűjtöttem is néhány képet, amin jól látszik, mekkora változások mentek végbe színben, anyagban, stílusban, nem is beszélve az általános hozzáállásról, ami a divatot illeti. Induljon a fergeteges időutazás - irány 2006! ;)

Beyoncé

A Beyhive királynője a türkiz színre esküdött 10 évvel ezelőtt és a fényes anyagokra. Ez a color blocking szemlélet még mindig menő, de persze teljesen más formában! Mi változott még? Eltűnt a göndörített haj, a csípőre tett kéz, és még fenségesebbek lettek a ruhadarabok. Beyoncé pedig vagányabb és menőbb, mint valaha!!! ;)

Kép

Taylor Swift

Hol van már a kissé esetlen pózolás, a country-s cowboy csizma, a gyereklányos ruhácska. Éljen a sliccelés! A bubifrizura! Tom Hiddleston és egy új románc! Így kell elfelejteni a dauert és 2016-ba átemelni a color blocking szemléletet! ;)

Kép

Rihanna Rihanna énekesnő 273cikk 32galéria 17videó Még több róla

Azért remélem, előttetek is kirajzolódott már egy kép 2006-ról, most, hogy a harmadik sztárénekesnőt vesszük szemügyre! A vörös szőnyegen például hódítottak a fényes anyagok – ennek szerintem örülhetnünk, hogy vége. Népszerűek voltak ezek a tánchoz szuper szandik (első kép), amiket egyébként 60-70 éves hölgyeknek máig ajánlok, mert irtó kényelmesek, magas sarkúhoz képest, főleg nyáron. A térdnadrágok iránt is volt egy rövid fellángolás ebben az időben, már Beyoncénál is láttuk… Az ezüst cipő viszont igazán előremutató volt, annyit meg kell hagyni! ;)

Kép

Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő 410cikk 42galéria 13videó Még több róla

Ide. Azzal. A. Fiatalítószerrel. Nem is mondok többet. Az lehetetlen, hogy valaki egyszerűen nem öregszik! De vajon a ruhái is úgy kiállták az idő próbáját, ahogy a bőre? Nézzük! Az a piros ruha? Most teljes kakukktojás, de tökéletesen illik a többi sztár által rajzolt, fényes anyagokkal borított képbe. Még egy fő motívum: pánt nélküli, rövid koktélruhák, és fodrok!! Az a zöld ruha viszont szerintem kifejezetten vagány, még most is elmenne akár, és csodálatosan illik JLo ősz színtípusához. Sárga? Merész, merész, és nagyon friss – úgy látszik, az idő múlásával nem lesz kevésbé bevállalós a hölgy! ;)

Kép

Christina Aguilera

Talán Christina nem az a törékeny alkatú hölgy, aki 2006-ben volt, de mit számít ez? Csinos, nőies idomai vannak, és most sem fél őket megmutatni! 2006-ban épp pinup lány korszakát élte és a Candymant dúdolta mindenhol, most pedig mentorként tevékenykedik az amerikai Voice-ban. Sőt, idén meg is nyerték a versenyt az egyik versenyzőjével, aki nem más, mint a Huncutka című film főszereplője, aki azóta kétgyermekes anyuka. Itt találtok egy szuper videót, ha kíváncsiak vagytok rá, miből lesz a cserebogár! ;)

Kép

És nézzétek, milyen menő frizkója volt a Voice-ban!!

Kép

Britney Spears Britney Spears Énekesnő 168cikk 14galéria 8videó Még több róla

Miss Spears-nek elég mozgalmasak voltak a 2000-es évek – jöttek gyerekek, egy hatalmas idegösszeomlás, aminek köszönhetően többet látott belőle a világ, mint amennyire kíváncsi volt, és persze ne felejtsük el a hirtelen ötlettől vezérelt hajborotválást... Egyszóval, ha valaki örülhet, hogy túl van a 2006 által nyújtott lelki és divatbeli kihívásokon, az BritBrit! Örüljünk vele együtt, hogy végre újra zseniális formában van, a színpadon is!! ;)

Kép

Miley Cyrus Miley Cyrus énekesnő, színésznő 265cikk 31galéria 6videó Még több róla

Itt még Hannah Montanaként ismertük a kisasszonyt, amit azóta legszívesebben elfelejtene Miley. Az első kép annyira klasszikus 2006-os tinidivat, hogy nem is tudok mit fűzni hozzá. Az már régebben is látszott, hogy nem riad vissza a szokatlan párosításoktól, de az biztos, hogy mostanában senki nem űzi ezt olyan intenzíven, mint ő. Hol van már Lady Gaga, igaz? És – ha engem kérdeztek – talán őt emelném ki a mai összeállításból, mint akinek a legkíváncsibb vagyok a 2026-os stílusára! ;)

Kép

Micsoda jó képeket hoztam nektek, igaz? Bízom benne, hogy pont annyira jó volt olvasgatni és nosztalgiázni, mint nekem írni. Közben persze nem voltam kivétel én sem – eszembe jutott ám, hogy nekem is voltak felejthető szettjeim, de hát kinek nem! (Talán Coco-nak vagy Audrey-nak? ;) Csóóóóók, Édeseim!!!!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kéne a szexről 50 felett

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.