Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Csíkos póló, az alapdarab és örök kedvenc

Csíkos póló, az alapdarab és örök kedvenc
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem véletlen, hogy Coco Chanel is imádta a Breton felsőjét – ez a darab a mai napig klasszikus és minden stílusban megállja a helyét, legyél rocker, vérbeli fashionista, vagy épp a hétköznapi sikk kedvelője. Mutatom, mennyi arca van ennek a szuper felsőnek!

Hordhatjátok nadrággal, ha esetleg hűvösebb lenne. Szűk farmer, palazzo nadrág, culottes, szaggatott, rojtozott, sima – egyszerűen mindenhez passzol, és mindent sikkessé tesz! ;)

Kép

Szoknyával is szuper! És hát nyár van, mi mással hordanátok? Ceruzaszoknya, miniszoknya, vagy épp pörgős csinos, szerintem mindegyikkel megállja a helyét. Próbáljátok ki crop toppal, ha találtok egy menőt, és helyezzétek egész magasra a szoknya derekát, ahogy a képen is, hogy még hosszabbnak tűnjön a lábatok, főleg egy midi szoknyában. Tipp: mellben teltebb lányoknak érdemes a mélyebb, V-alakú dekoltázst keresni! ;)

Kép

Ha valakinek egy csíkos pólóruha beszerzéséhez támadna kedve: nosza! Akkor is csinos, amikor épp nem trendi, szóval tuti befektetés. Teltebb lányok is hordhatják, de nagyon figyeljenek oda a hosszra – legfeljebb térd fölé érjen! Almáknak egy ilyen zsebes darab lehet az ideális, ha pedig valaki nagyon csinosan szeretne öltözni a pólóanyag helyett választhat valami komolyabbat.

Kép

De ha mégsem vágytok vízszintes csíkokra, biztos vagyok benne, hogy idén szinte minden üzletben találtok hosszanti csíkos ingeket hosszabb és rövidebb verzióban is. A hosszabbakat hordhatjátok ingruhaként, vgy akár farmerrel ingként, ha zavar a sliccelés vagy magasok vagytok és nem elég hosszú. A rövidebbeket kigombolva akár egy ruhára is felkaphatjátok. Saruval, loaferrel, körömcipővel is menő. Zseniális darab!

Kép

Ezen a képen is láthatjátok, hogy a csíkos mintát idén bármilyen formában lehet fogyasztani. Amit kiemelnék mégis, az Taylor egy korábban viselt darabja, ami Körtéknek egyszerűen zseniális (akár second hand üzletekben is kereshettek ilyet), illetve a csíkos ing-szoknya párosítás, amit külön is tudtok hordani farmerrel/fehér pólóval.

Kép

Drágáim, remélem, ma is remekül szórakoztatok, inspirálódtatok és talán új szettek jutottak eszetekbe, amit a meglevő darabjaitokból is meg tudtok alkotni. Ez a legjobb dolog szerintem!! És ha még mindig győzködni kell benneteket, itt egy kis vintage válogatás a végére – mindenkit felismertek a montázson? ;)

A kereséshez kezdj el gépelni!