Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Stílustanácsadás a megújulás jegyében

Stílustanácsadás a megújulás jegyében
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Drágáim, most, hogy itt a tavasz, úgy érzem, mindenkinél elérkezett az idő, hogy egy kicsit áttúrja a tavalyi ruhatárát és új darabokat szerezzen be! Még jobb, ha ezek a darabok nem csak újak, de jó minőségűek is és időtállóak, hogy akár jövőre is fel tudjátok kapni őket. Ebben segítettem én, de még hogy…

Elárulom gyorsan: május 7-én ellátogattam a Marks&Spencer üzletekbe, hogy friss tippeket adjak alkatra és színtípusra szabva rengeteg hölgynek. Mert ha már jobb darabokat vesz az ember lánya, legalább legyen benne biztos, hogy tényleg illenek hozzá, igaz? ;)

Úgyhogy 3 üzletben is megfordultam, a Mammutban, az Allee-ban és az Aréna Plazában, és mindegyik helyszínen 15 hölgynek segítettem az új gardrób kialakításában, akik ráadásul még egy szuper sminket is kaptak. Mert a shopping csak így az igazi! ;) A jó hírem pedig az, hogy ha hozzám nem is jutottatok el, nagyon ügyes stylistokat képeztem ki a Style Institute by Lakatos MárkLakatos MárkStylist, Műsorvezető328cikk3galéria1videóMég több róla divatiskolában, akikhez fordulhattok, ha benéztek a Marks&Spencer üzletekbe. Figyeljétek a Marks&Spencer oldalát, és próbáljátok ki a stílustanácsadást az üzletekben!

Kép

Egy jó tanács, mielőtt nyári gardróbot frissítetek: szortírozzatok az évek alatt felhalmozott ruhák közül. A gardróbfrissítéssel ugyanis pénzt ÉS időt takaríthattok meg. Amit évek óta fel sem vettetek és most sem tervezitek, attól szabaduljatok meg rövid úton, a többit nézzétek át szigorú szemmel, akár személyi stylist, akár barátnők segítségével. Szuper tanács szerintem az érzésekre hagyatkozni, szerintem ez annyira nőies megközelítése a dolognak: amiről nem tudsz dönteni, öleld magadhoz. Csak akkor tartsd meg, ha pozitív érzéseket ad! ;)

Például van egy szuper parasztblúzod, de nem tudod, mit kezdj vele? Hát most éppen divat! Egy új nyaklánccal, és egy szaggatott farmerrel vagy egy vékonyabb anyagú, de nem bő szárú capri nadrággal frissé tudod tenni a szettet. Ha van egy ruhád, amihez ragaszkodsz, szerezz be egy könnyű blézert hozzá és egy csinos szandált. Sokkal jobban fogod érezni magad a régebbi darabokban is, ha valami újjal párosítod őket. Egy jó stylist megmutatja, hogy tudod kihozni a meglevő darabjaidból is a legtöbbet, vagy ha kell, megmondja, mikor érdemes inkább más fazonok, színek felé fordulni.

Márk napi tipp: És tudjátok, egy igazán rendes hölgy kimosva, kivasalva teszi el a ruháit jövőre, ti is tegyetek így, hogy ne legyen gond! ;)

A kereséshez kezdj el gépelni!