Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Inspirációk fehér sportcipőhöz

Inspirációk fehér sportcipőhöz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Elcsépelt? Unalmas? Nehezen variálható? Csak a fiatalokhoz illik? Mesebeszéd! Kukába ezekkel a gondolatokkal, Lányok! Ha megtaláljátok a tökéletes darabot, megmutatom, milyen változatos szetteket tudtok majd varázsolni.

Párosítsátok mindenféle nyári darabbal, ami lazaságot áraszt, legyen az egy csíkos ruha, kockás ing vagy szaggatott farmer!

Kép

Csupa fehérrel, ha már itt a nyár! És ha már minden fehér a szettben, dobjatok rá egy kis színfröccsöt táska, kalap vagy hangsúlyos kiegészítő formájában.

Kép

Szürkés-pasztelles színekkel igazi a tavaszi utcai divat, de ősszel is simán visszahozhatjátok!

Kép

Rövid szoknyácskákkal és shortokkal – mutassátok meg a formás lábakat! ;) És nyugodtan vegyetek akár csipkét, már letűntek azok az idők, amikor csak elegáns alkalmakra lehetett bevetni ezt a nemes anyagot!

Kép

Sötét ruhácskákkal is párosíthatjátok, ha a fehér túl feltűnő nektek! ;)

Kép

Bőrdzsekivel és könnyű nyári ruhával vagy kantáros nadrággal is nézzétek, milyen csinos! Mikor hűvös az idő, nyugodtan használjátok a sötétebb anyagokat, legyen az blézer vagy bomberdzseki!

Kép

Mitől áraszt egy szett párizsi sikket? A hanyag elegancia, a könnyedség, a hibák elfogadása, legyen az egy folt a cipőn vagy egy-két elszabadult tincs? Nem tudom, de szerintem szuper ötletadó!

Kép

Ha valami egészen őőőőőrült összeállítást próbálnátok ki, de nincs hozzá cipőtök – hát megnyugtatlak benneteket, hogy van! Egy fehér csuka!

Kép

Egy klasszikus fekete-fehér Superstar hűséges társatok lesz még sok évig, ahogy rengeteg bloggernek – és mennyi-mennyi inspirációt találtok a viseléséhez! ;)

Kép

Bolondítsátok meg egy kis bézzsel, latte színnel, karamellel, amit szerettek!

Kép

Nézzétek ezeket az elegáns szetteket, milyen klasszak még így is, és jó példa, hogy Victoria is hódol a sportcipőknek!

Kép

Remélem, adtam nektek bőségesen útravalót a következő shoppingtúrához, Édeseim! Írjátok meg nekem, Ti mivel hordjátok leggyakrabban a fehér sportcipőtöket!! ;)

A kereséshez kezdj el gépelni!