A nap cikke

Kiderült, hogyan szeretett egymásba Dobó Kata és Zsidró Tamás

Végre meséltek róla.

Még több olvasnivaló

A francia first lady csak lazán, farmerban fogadta Rihannát Párizsban

Jennifer Aniston visszatér a TV-be, nem hiszed el, kinek az oldalán!

Fél éve heti egyszer konditerembe járok, az eredmény pedig látványosabb, mint azt valaha hittem!

Gyönyörű nő lett az Alkonyat vámpírkislánya – nézd csak!

Beauty-kihívás: Egy hétig minden nap más maszkot tettem fel, íme az eredmény

A Disney új, űrtematikájú étterme nagyon menő lesz!

”Egy héten keresztül minden este megnéztem a pasim telefonját. Ez lett az eredménye"

Senki nem láthatja és fotózhatja: Keira Knightley is Budapesten van

Végre megtudtuk, mekkora az ideális magas sarok

Végre megtudtuk, mekkora az ideális magas sarok
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Persze nem kell készpénznek venni, de Carrie Bradshaw kedvenc dizájnere megmondta a tutit, Édeseim. Már csak arra vagyok kíváncsi, vajon egyetértetek-e!

Május 22-én lesz egy szuper, magas sarkú workshopunk a Style Institute-ban, ami a tavaly indult divatiskolám, ha valaki még nem hallott volna róla. ;) És épp, miközben Kepes Juli Alexander-technika tanárral dolgoztuk ki a nap menetét – ami nagyon izgalmas és persze irtóra mozgalmas is lesz, ha rajtunk múlik –, elém került a cipődizájner/varázsló Manolo Blahnik egyik interjúja. Ebben pedig azt nyilatkozta, hogy az ideális cipősarok magassága 2 inch. Vagyis nagyjából 5 centiméter! És persze meg is indokolta a döntését:

"Könnyű benne járni, és mégis szép mozgást ad a testnek. A többi cipő csak karikatúra. Csinosan mutatnak a képeken, de nem lehet bennük mozogni.” – nyilatkozta a tervező, akit a barátai egyébként csak Lolonak becéznek. (Az amerikai turisták pedig rendszeresen Manillának szólítják, legnagyobb bánatára, és emiatt mélyen együtt érzek vele.)

Kép

Az igazság azonban összetettebb – nem minden cipő egyforma, ezért nem biztos, hogy egy 5 centis sarkú cipő, csak azért, mert csinos, jól fog állni neked, vagy könnyen tudsz benne járni. Sőt, lehet, hogy valaki egy magasabb sarkú, akár platformos, oszlopsarkú cipőben sokkal komfortosabban mozog – Körte hölgyeknél például gyakran előfordul, hogy a vastagabb sarkakat részesítik előnyben. De talán nem lepődtök meg azon, hogy Manolo épp ezeket a cipőket tüntetné el a süllyesztőben örökre… Egyszer azért megnézném a bath-i otthonát, ahol több mint 30.000 cipővel él együtt!

Kép

És pont azért, mert manapság kismillió féle cipőből választhattok, egy nagyon okos hölgy kitalálta a Nagy Hinta-tesztet! Ez egy speciális teszt, amivel megállapíthatod, hogy a cipő, amit venni készülsz (vagy mondjuk már meg is vettél), tényleg jó-e neked. Ez is egy szuper dolog, amit a workshopra tartogatunk Julival (aki egyébként a helyes tartásomért felelős, és rengeteget tanultam tőle ;).

Én azt javaslom, Édeseim, ha elfogadtok tőlem egy tippet, hogy csatlakozzatok hozzánk május 22-én egy reggeltől délutánig tartó vasárnapi bulira, és Julival MINDENT megtanítunk nektek a magas sarkú cipők viseléséről. Gyakoroljuk a járást, az ülést, a mozgást, leteszteljük a saját cipőiteket, hogy illenek-e hozzátok, és megkeressük, milyet kellene hordanotok. Mert egy jó magassarkú minden hölgynek kijár! ;)

Jelentkezzetek: http://lakatosmark.hu/jelentkezes-workshop//
Jelentkezzetek: http://lakatosmark.hu/jelentkezes-workshop//

Márk napi tipp: Most pedig vegyétek magatok elé Manolo kedvenc desszertjét, egy könnyű csoki mousse-t és nézzetek meg egy részt Carrie életéből vagy Manolo Blahnik ajánlásában a fantasztikus „A sanghaji asszony” c. filmet, ha valami ínyencségre vágytok! Csóóóóóóóók!! ;)Markitossssss

Kép
A francia first lady csak lazán, farmerban fogadta Rihannát Párizsban

Rihanna humanitárius munkája újabb mérföldkőhöz érkezett.

Eldobjuk az agyunkat! A férfitestes fürdőruha után itt az újabb őrület: jönnek a politikusok arcával díszített darabok

Az tény, hogy ebben minden szem rád fog szegeződni – csak épp lehet, hogy nem azért, mert annyira jól nézel ki…

A kereséshez kezdj el gépelni!