Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Végre megtudtuk, mekkora az ideális magas sarok

Végre megtudtuk, mekkora az ideális magas sarok
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Persze nem kell készpénznek venni, de Carrie Bradshaw kedvenc dizájnere megmondta a tutit, Édeseim. Már csak arra vagyok kíváncsi, vajon egyetértetek-e!

Május 22-én lesz egy szuper, magas sarkú workshopunk a Style Institute-ban, ami a tavaly indult divatiskolám, ha valaki még nem hallott volna róla. ;) És épp, miközben Kepes Juli Alexander-technika tanárral dolgoztuk ki a nap menetét – ami nagyon izgalmas és persze irtóra mozgalmas is lesz, ha rajtunk múlik –, elém került a cipődizájner/varázsló Manolo Blahnik egyik interjúja. Ebben pedig azt nyilatkozta, hogy az ideális cipősarok magassága 2 inch. Vagyis nagyjából 5 centiméter! És persze meg is indokolta a döntését:

"Könnyű benne járni, és mégis szép mozgást ad a testnek. A többi cipő csak karikatúra. Csinosan mutatnak a képeken, de nem lehet bennük mozogni.” – nyilatkozta a tervező, akit a barátai egyébként csak Lolonak becéznek. (Az amerikai turisták pedig rendszeresen Manillának szólítják, legnagyobb bánatára, és emiatt mélyen együtt érzek vele.)

Kép

Az igazság azonban összetettebb – nem minden cipő egyforma, ezért nem biztos, hogy egy 5 centis sarkú cipő, csak azért, mert csinos, jól fog állni neked, vagy könnyen tudsz benne járni. Sőt, lehet, hogy valaki egy magasabb sarkú, akár platformos, oszlopsarkú cipőben sokkal komfortosabban mozog – Körte hölgyeknél például gyakran előfordul, hogy a vastagabb sarkakat részesítik előnyben. De talán nem lepődtök meg azon, hogy Manolo épp ezeket a cipőket tüntetné el a süllyesztőben örökre… Egyszer azért megnézném a bath-i otthonát, ahol több mint 30.000 cipővel él együtt!

Kép

És pont azért, mert manapság kismillió féle cipőből választhattok, egy nagyon okos hölgy kitalálta a Nagy Hinta-tesztet! Ez egy speciális teszt, amivel megállapíthatod, hogy a cipő, amit venni készülsz (vagy mondjuk már meg is vettél), tényleg jó-e neked. Ez is egy szuper dolog, amit a workshopra tartogatunk Julival (aki egyébként a helyes tartásomért felelős, és rengeteget tanultam tőle ;).

Én azt javaslom, Édeseim, ha elfogadtok tőlem egy tippet, hogy csatlakozzatok hozzánk május 22-én egy reggeltől délutánig tartó vasárnapi bulira, és Julival MINDENT megtanítunk nektek a magas sarkú cipők viseléséről. Gyakoroljuk a járást, az ülést, a mozgást, leteszteljük a saját cipőiteket, hogy illenek-e hozzátok, és megkeressük, milyet kellene hordanotok. Mert egy jó magassarkú minden hölgynek kijár! ;)

Jelentkezzetek: http://lakatosmark.hu/jelentkezes-workshop//
Jelentkezzetek: http://lakatosmark.hu/jelentkezes-workshop//

Márk napi tipp: Most pedig vegyétek magatok elé Manolo kedvenc desszertjét, egy könnyű csoki mousse-t és nézzetek meg egy részt Carrie életéből vagy Manolo Blahnik ajánlásában a fantasztikus „A sanghaji asszony” c. filmet, ha valami ínyencségre vágytok! Csóóóóóóóók!! ;)Markitossssss

Kép
Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

A kereséshez kezdj el gépelni!