Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A dédik 10 aranyszabálya randizáshoz!

A dédik 10 aranyszabálya randizáshoz!
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Na, vajon ebből mit fogtok tudni hasznosítani? Ezen jár a fejetek, igaz? ;) Akkor most elkalauzollak benneteket az 1930-as évekbe, és megmutatom, mik voltak akkoriban a legjobb tanácsok szingliknek… Lesznek megszívlelendő tippek, amik még most is érvényesek, de olyanok is, amik mosolyt fognak csalni az arcotokra! Induljon az időutazás!

1. Mindig készülj el időben és ne igazgasd látványosan a ruhád, legfőképp ne a harisnyád! Tartsd meg a titokzatosságodat, légy csábító és mosolyogj!

Ez elsőre nem hangzik túl bonyolultnak, ugye? A kényelmes, de azért csinos ruha szerintem is alapkellék egy randira, ha az ember nem akar feszengeni. Egy sötét farmer, egy fehér póló blézerrel, loafer cipővel szerintem tökéletes választás, főleg így tavasszal. A titokzatosság szerintem nehezen megfogható tanács, de az biztos, hogy a mosolygás csak segíthet. ;)

gif

2. Mindig figyelj rá, hogyan ülsz és soha, de soha ne tűnj unottnak (még ha az is vagy)! Ha rágózol, ezt tedd észrevétlenül, hang nélkül és csukott szájjal!

A tartás az szerintem is alapvető fontosságú, de nem csak randizáskor – egy francia nő is, mindig hátrahúzott vállakkal, felemelt fejjel jár és ül! ;) A másik rész viszont… Ebben az időben még nem voltak előre lefixált vészjelzések, mikor „valaki” váratlanul felhív, hogy azonnal be kell menned a munkahelyedre… De ha már ott ragadtál, még így a modern technika korában is, akkor legalább próbáld meg érdeklődéssel megmenteni az estét. Ha pedig jól érzitek magatokat egymással, nem tudom elképzelni, hogy bármelyik fél unottnak tűnhet! És hát rágózás? Inkább rúzsozás! ;)

Kép

3. A férfiak nem szeretik, ha kölcsönkérik és összerúzsozzák a zsebkendőjüket! Úgy sminkelj, hogy ő ne lássa! Ez privát dolog!

Visszatértünk az első ponthoz, a titokzatossághoz! Ez például az egyik apró trükk az eléréséhez: sminkelni, sminket igazítani a párizsi nők is elvonulnak. És tudjátok, melyik árnyalatot szokták ajánlani csábításhoz? Azt a rózsás árnyalatot, amitől olyannak tűnnek az ajkak, mintha kicsit megharapdálták volna őket. Nem kell túl vastagon, csak úgy, hogy kivirulj tőle - szexi és beválik!!

gif

4. A figyelmetlen hölgyeket nem szeretik a férfiak! Például, ne beszélj tánc közben - ha egy férfi táncolni akar, akkor táncolni akar, nem pedig beszélgetni!

Elizabeth Bennet a Büszkeség és balítéletben például nem így gondolta és panaszkodott is a partnere némaságára, de hát akkoriban még sokkal komplikáltabb táncok voltak, sokszor lassú, mozdulatokkal. Egyszóval: az idők változnak, Édeseim! Ha beszélgetni akartok tánc közben, beszéljetek!

gif

5. Ne használd a kocsi visszapillantóját sminkelésre! Nem csak zavarja a férfit, hogy nem látja, mi van az autó mögött, de rendkívül veszélyes is!

Háhhh, micsoda mázli, hogy most már van saját tükör az anyósülésen is, igaz? Ha pedig Ti vezettek, természetes, hogy minden tükröződő felület egyben sminktükör is! ;)

Kép

6. Ne légy túlságosan közvetlen a kísérőddel és legfőképpen ne cirógasd mások előtt! Az intimitás vagy kedvesség ízléstelen kimutatása megalázó egy férfi számára!

Hát, ha a pasik számára nem is, mások számára azért lehet kellemetlen, ha valaki nagyon intenzíven mutatja ki az érzelmeit, ugye. Egy szórakozóhelyen még rendben van, de a pláza folyosóján már kevésbé… ;)

gif

7. Ha már jártál azelőtt azon a helyen, ahova most elvittek randevúzni, soha ne beszélgess a pincérrel arról, hogy mással milyen jó élményeid kötődnek ehhez a helyhez! A férfiak igénylik a kizárólagos figyelmet!

Hohohohó, nem túl feminista szellemiségű ez a tanács, sőt, inkább parancs! Nem kell felvágni persze, de ha már jártál egy helyen, miért ne beszélhetnél közvetlenül a pincérrel? Sőt, akár ajánlhatsz is a partnerednek ételt – elmúltak azok az idők, amikor a nők helyett is a pasik rendeltek.

Kép

8. Ne beszélj a ruhákról, inkább hízelegj a kísérődnek egy kicsit! Beszéljetek olyan dolgokról, amik őt is érdeklik!

Nagyon ügyeljetek rá, Édeseim, hogy csak olyan témákat hozzatok szóba, amik a pasit érdeklik. Egy frászt!!! ;) Ha érdekes a téma, nyugodtan hozd fel. Nyilván nem kell ecsetelni a randi előtti ruhaválasztás nehézségeit (tudjátok, titokzatosság ;)), de ha valamilyen meglepő vagy szórakoztató történetetek van, akár divathoz kacsolódó, amiről lehet beszélgetni, hozzátok fel nyugodtan. Ha nem veszi a lapot, ha nem jó beszélgetőpartner olyan témákban, amik téged is érdekelnek, felejtős a dolog úgyis! ;)

Kép

9. Ne légy túl érzelgős és ne kényszerítsd őt, hogy olyan dolgokról beszéljen, amiről nem akar, vagy amitől elérzékenyülhet! A férfiak nem szeretik a könnyeket, főleg nem nyilvános helyen!

Ezt a macsó hozzáállást, igaz?! Vajon mire gondolhatott a tanácsadó? Az érzelmekre? ;) Az erőszakosság általában nem vezet sehova, de ez nem jelenti azt, hogy nem szabad olyan dolgokról beszélni, amik ne adjisten érzelmeket váltanak ki… Egyértelmű, hogy ennek is megvan a helye és ideje, és nem feltétlenül az étteremben (kést szorítva a torkához) kell kikényszeríteni egy szerelmi vallomást! ;)

gif

10. Ne igyál túl sok alkoholt, hiszen nincs kiábrándítóbb látvány annál, ha egy hölgy ittas! Pláne, ha bután is viselkedik! A férfiak elvárják, hogy a hölgyek józanok és vonzóak legyenek egész este!

Míg a pasik nyugodtan iszogatnak? Még mit nem! Egy jó kis vodka fizz a kézbe, vagy próbálj ki új koktélokat. Ha sörpárti vagy, jöhetnek a kézműves különlegességek, de egy zamatos magyar rosét sem hagynék ki soha a helyetekben! És hogy meddig igyatok? Amíg jól érzitek magatokat – és amíg a mosdóban sem kell a falba kapaszkodni, ha már nem mertek az ülőkére ülni! ;)

gif

Nektek mik azok a szabályok, amik most is érvényesek? Én nagyon jól szórakoztam, miközben írtam nektek ezt a cikket, és remélem hasonlóan jó kedvre tudtalak deríteni titeket is! Okosan randizzatok, Édeseim! Csóóóóóóók! ;)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.