A nap cikke

Szó szerint undorító szelfit tett közzé Ördög Nóra

Pedig ő aztán tényleg csodaszép.

Még több olvasnivaló

Még menthető Anna Faris és Chris Pratt házassága! Meglepő dolog derült ki a sztárpárról!

Uncsi már a skinny! Helyette inkább most ezt a fazont hordják a sztárok

Harmadszor is ez a hely lett a világ legszebb szigete: tényleg olyan, mint a valóra vált álom!

10 Trónok harca fonás, amelyekre még a khaleesi is irigykedne

Hollywoodban is létezik igaz szerelem! 10 sztárpár, akik régóta boldog kapcsolatban élnek

Nyár végén is menő a lapos has: 11 tipp kockahasú sztároktól, amiket nem árt megfogadnod!

Tudtad, hogy már Audrey Hepburn is imádta? Leggings-töri a kezdetektől napjainkig

Ha erre az 4 kérdésre IGEN a válaszod, el kellene menned a pasiddal párkapcsolati tanácsadásra

Carrie Bradshaw 9 felejthetetlen szettje

Carrie Bradshaw 9 felejthetetlen szettje
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Édeseim, tegye fel a kezét, aki végig nézte a Szex és New York sorozatot… És persze a filmeket! Akkor biztosan vannak olyan Carrie szettek, amik szinte a retinátokba égtek, igaz? ;) Sarah Jessica Parkert ez a sorozat, továbbá a jelmeztervezők, Patricia Field, Rebecca Weinberg és Eric Damantette tették igazán híressé és ikonikussá. Most megmutatom nektek, melyek voltak a legemlékezetesebb darabok!

1. A híres tütü!

Bizony, Drágáim! Ez az a szoknya, amit nyitójelenetben és az 1. filmben is láttok, amikor Carrie Mr. Bighez költözik és selejtezi a gardróbját! Ó, hányan lettetek volna ott, hogy a kidobásra ítélt darabokra azonnal lecsaphassatok, ugye?! ;) Érdekesség, hogy Weinberg állítása szerint mindössze 5 dollárba került ez a tütü (ami jó hír, mert azt jelenti, nektek is van rá esélyetek, hogy hasonlóra akadjatok). Persze utána varrtak belőle jó néhány pótdarabot, hiszen szükség volt rá, például annál a jelenetnél, mikor hősnőnket lefröcsköli egy busz!

Kép

2. Az a bizonyos Versace…

… amit akkor viselt, mikor Petrovsky-ra várt a párizsi luxushotel lakosztályában. Egyébként, mikor megkérdezték Patricia Fieldet, hogy melyik a kedvenc darabja az összes közül, amit a Szex és New Yorkban láthattunk, hezitálás nélkül rávágta, hogy EZ! Nektek hogy tetszik, Lányok?

Kép

3. A virág, mint kiegészítő

Sarah Jessica Parker imádja a virágokat, innen jött az az ötlete, hogy keressenek valami igazán egyedi, virágos kiegészítőt. A próbálgatások során egyre nagyobb és nagyobb virágok kerültek a ruhákra, ami végül egy „virágkarneválba” csapott át. Kisebb túlzással gyakorlatilag innen számítjuk a virágok kiegészítőként való funkcionálását, de az biztos, hogy erős hatással volt ez a szett a mostani kiegészítő divatra. Tudjátok, nagyjából olyan ez, mint Audrey Hepburn gyöngysora!

Kép

4. Ó, azok a csíkok!

Ha párizsi sikkről beszélünk, egyértelműn Sonia Rykiel divattervező neve ugrik be! Természetesen ezt a ruhát is Ő tervezte, és szerintem minden értelemben telitalálat ez az outfit. Tökéletes harmónia Párizs, a divat és Carrie között! Stílusos, csinos, romantikus - felejthetetlen kombináció! Az óriási virág pedig már csak hab a tortán! ;) Drágáim, szerintem erre a ruhára az is emlékszik, aki nem rajong ezért a sorozatért!

Kép

5. A nadrágkosztüm

„ Itt, kérem szépen, jómód van!”- bárhonnan is nézem, ez a szett ezt üzeni. Egy kifinomult és elegáns Ralph Lauren együttes a hozzá illő rózsaszín csíkos, gombos blúzzal igazán megnyerő! ;) Azt viszont még mindig nem tudjuk, honnan finanszírozta ezeket a mesés darabokat….

Kép

6. Az esküvői ruha

Na, Drágáim, ez az az esküvői ruha, aminek a világon minden nő tudja a márkáját! Vagy majdnem mind. Bizony, bizony, ez egy Vivienne Westwood ruha. De hát ez neketek nem újdonság, ugye? ;) De ne menjünk el a részletek mellett. Őszintén szólva elég nehezen tudnám elképzelni ezt a kék-zöld toll fejdíszt a való életben egy menyasszonyon, de amit ezek a stylistok kitaláltak és összeraktak ebben a szettben az bámulatos! Micsoda színek és micsoda árnyalatok! Ti bevállalnátok valami hasonlóan eklektikusat a nagy napon?

Kép

7. A vintage minták

Patrica Field imádja a márkákat és a meghatározó stílusjegyeket, ezt leszögezhetjük. Ahogy ezen az összeállításon is látszik, a vintage bizony nagyon jól kombinálható más stílus elemeivel is. Vessünk csak egy gyors pillantást például az övre vagy a táskára! Nem csak egyedi, de zseniálisan ki lett találva, hogy az első film legelején (mikor lakást néznek Biggel) kapjanak a rajongók egy kis emlékeztetőt arról, hogy Párizs volt az a hely, ahol újra egymásra találtak az egyébként New Yorki szerelmesek! Stílusos és okos megoldás!

Kép

8. 3 stílus 1 szettben

Patricia Field stylist rengetegszer merített inspirációt a ’80-as évekből. Ezúttal a diszkóhangulathoz tért vissza: egyszerű pink ruhát választott (zsebbel, ami nélkül nem is lenne az igazi), punk övvel és sikkes gyöngysorral. Egyszerre elegáns és bohókás, és rengetegen utánozták azóta!

Kép

9. A piacozós szett

Akkor viselte ezt Carrie, amikor belefutott Aidenbe Abu Dhabiban, a piacon – emlékeztek erre a jelenetre, Lányok? Ha más miatt nem is, de a szoknya miatt biztos beugrik! És itt már látszik a mai divat előszele: amikor sikkes darabokat hétköznapival, sportossal kombinálunk, vagy épp dizájnerdarabokat a fast fashion gyermekeivel. Viszont el kell árulnom nektek egy nagy titkot! Ez bizony egy alsónemű. Jobban mondva egy alsószoknya! Bizony!!! Nem is gondoltátok volna, igaz?! ;)

Kép

Szóóóóval, Édeseim! Ha az összeállítások közül csak egyet választhatnátok, melyik lenne az? Ki melyikben érezné magát jól? Válasszatok és álmodozzatok! Mert álmodozni jó! Csóóóóóók, Drágáim! ;)

Uncsi már a skinny! Helyette inkább most ezt a fazont hordják a sztárok

Meríts inspirációt azoktól a nőktől, akik azután tényleg értenek az öltözködéshez!

Hollywoodban is létezik igaz szerelem! 10 sztárpár, akik régóta boldog kapcsolatban élnek

Amikor a boldogító igen kiállja az idő és az élet adta nehézségek próbáját.

Nyár végén is menő a lapos has: 11 tipp kockahasú sztároktól, amiket nem árt megfogadnod!

Tőlük aztán tanulhatunk: 11 világsztár árulja el, szerintük mitől lesz lapos a has!

Ez az egyetlen dolog óriási hatással van arra, milyen gyakran szeretkezel

A kapcsolatok eleje elég tüzes, de idővel kihűlhet a szenvedély, és ilyenkor már gyakran nincs kedvetek egymáshoz.

Neee!!! Szörnyen kellemetlen helyzetbe került Robert Pattinson: hamis pénzzel vásárolgatott

Hát, nem sok ennél kínosabb szituációt tudnánk elképzelni...

A kereséshez kezdj el gépelni!