Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

A tavasz legtrendibb farmer fazonjai

A tavasz legtrendibb farmer fazonjai
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Édeseim, most már tényleg itt az idő, hogy beszerezzétek a legdögösebb farmerokat a jó időre! Ez egy olyan alapdarab a ruhatárban, ami szinte mindennel kombinálhat, soha-de-soha nem megy ki a divatból, de azért mindig változik egy kicsit. Figyeljetek, mutatom az idei év legtrendibb fazonjait!

A szűk 7/8-os

A boka fölöttig érő hossza miatt ez egy nagyon kényelmes fazon – Audrey is imádta. A magas derék hosszítja a lábakat és egyébként is nagyon trendi! Ismerek olyan apróbb hölgyet, akinek ez nem 7/8, hanem 8/8-os fazon, de sebaj, a lényeg, hogy tökéletesen illeszkedjen mindenhol! ;) Trükk: ha nem akartok újat venni, hajtsátok fel a meglevő szárát!

Kép

Az egyenes szárú

Nekem meglepő volt ez a trend az évekig tartó skinny uralom után – nézzük, mit lehet belőle kihozni! ;) A végek ennél a fazonnál általában rojtosak, vagy olyanok, mintha valaki hanyagul vágta volna le a szár alját. Nehéz hordani, mert az alacsonyabb vagy teltebb lányok nem érzik annyira magukénak. Ha mégis kipróbálnád, Édesem, mert te szeretsz újítani és vagány vagy, hordd magas sarkú szandállal vagy magastalpú edzőcipővel, mint egy fashionista!

Kép

A crop egyenes szárú

Hasonlóan a crop topokhoz, az a fazon is levágott aljú, amiből találtok mindenféle véget: kevéssé vagy nagyon szaggatottat, aszimmetrikusra vágottat, és persze rendesen varrtat is. Szerintem magasabb sarokkal könnyebb viselni, és nehezebb elrontani az összhatást, de próbálkozzatok a kötözős szandálokkal, dandy cipőkkel vagy akár sliponnal.

Kép

A crop trapéz nadrág

Hasonló nagyon az előzőhöz, de ennek a fazonnak az alja szélesedik – vannak rendesen felvarrt és rojtosra szaggatott aljúak is, csak úgy, mint az egyenes szárúnál. Érzitek szerintem, hogy ez nagy divat lesz idén a bevállalósabb hölgyeknek. Az biztos, hogy mindenkinél, minden magasságnál máshol fog véget érni a nadrág, szóval figyeljetek rá, hogy előnyös lesz-e nektek egyáltalán. Necces, necces, de egy jó magas sarkúval és egy kis magabiztossággal el lehet adni! ;)

Kép

A trapéz fazon

Victoria Beckham most biztos a felhők felett jár, mert úgy tűnik, újra és újra visszaköszön ez a vonal! Az idei fesztiválokon egészen biztos vagyok benne, hogy sok-sok izgalmas kombinációt fogunk látni ezekkel a nadrágokkal! ;) Nézzetek majd körül a boltokban, mert csodás két-tónusú és indigó színű darabokat fogtok találni ebből a fazonból is, amivel hétköznapi, laza és csinosabb szetteket is össze tudtok állítani.

Kép

A szaggatott

Nem, Édeseim, még mindig nem megy ki a divatból a szakadtság! ;) Sőt, idén télen, a bemutatókon már olyan divatbloggereket és egyéb szakembereket is láttam, akik direkt bolyhosított anyagú kabátban jöttek, ami, ha nem láttam volna a szabását és a minőségét, azt gondoltam volna, hogy valaki kidobott holmijából szedték elő. Na, szóval a hanyagság menő, és ha Amalnak megteszi, akkor szerintem nektek is simán bevállalható idén is ez a trend! Kombináljátok egyenes/rövidebb szárral, ha újítanátok, de a fehér szín is hódít most!

Kép

Márk napi tipp: Remélem, mindenki talált kedvére valót az új trendek között! Most már nincs más hátra, mint megnézni az idei cipőtrendekről szóló posztomat is, hogy igazán képbe kerüljetek – elő a metálos darabokkal!!! ;)

A kereséshez kezdj el gépelni!